Új hozzászólás Aktív témák

  • brazos

    senior tag

    válasz kutga #38315 üzenetére

    -...Telekomos otthoni előfizetésünk van, de nincs hozzá felvétel opció...-
    Ez mind szép és jó, de, az a kérdés, hogy milyen rendszerű (koax vagy üvegszálas) a Telekomos iptv előfizetésed, illetve az ahhoz hozzáadott T-box még a régi Cisco-s box, vagy már nálad az új, Androidos box van kihelyezve.
    Mert a régi Cisco-s boxon eleve ott a Scart kimenet, arról meg simán tudsz felvenne egy vhs magnóra elvileg bármit, igaz csak úgy, hogy közben nézed is a műsort.(ha jól emlékszem)
    Az új Androidos boxon már nincs Scart kimenet, de van AV-kimenet, ez egy 3.5-es jack aljzaton van kivezetve a boxon, ehhez egy megfelelően kialakított 3.5-es AV-Scart átalakító kábel kell, és akkor szintén tudsz vhs magnóra felvenni.
    Az említett RPI3B+ cucc-ra meg eleve Kodi-t kell telepíteni(ha az oprendszer netán ezt még nem tartalmazná) és a MovieShark repóból tölthető Mindigo addonnal tudsz majd pár ingyenes MindigTv adásokat nézni.
    Telenor myTv addon is van, elvileg megy is,(sosem használtam így nem is ismerem) viszont konkrétan Telekomos Kodi addonról nem tudok, valszeg nincs is ilyen.(ha mégis létezne, bocs) Így hiába akarsz a Telekomos előfizetéseddel közvetlenül tv-t nézni, és abból felvenni, ehhez tudtommal eddig még nem írtak ilyen kiegészítőt.
    Ha mégis a RPI3B+ cuccot akarod Kodi-val használni, akkor csak a virágboltokból beszerzett klf. m3u fájlokkal tudsz működni, és ehhez meg kelleni fog a kodiba feltelepítet kodi-pvr-iptvsimple addon is.
    (igaz, ehhez meg nem szükséges a meglévő Telekomos előfizetésed)

Új hozzászólás Aktív témák