Új hozzászólás Aktív témák

  • huliganboy

    addikt

    válasz vadkörte #10451 üzenetére

    Nem bannoltatunk senkit, és tényleg olvassátok már el amit írtam. Ha pedig sokat olvasol, biztosan tudod, hogy a felsorolt fórumtársak egyelőre nem tartoznak sem a fejlesztő, sem az admin körhöz (bár Arolotifar korábban volt Tg).

    Ha az a cél, hogy elriasszatok, elkergessetek minden zöldfülüt, csak így tovább

    Elintéznek nekünk bármit, írnak az SB oldalra, írnak nekem Pü-t, hogy adjam meg nekik az IPTV elérhetőséget, írnak Mr. Dini-nek, meg aky01-nek, miközben kértem kimondottan, hogy senki ne írjon nekik, itt van erre a fórum. IPTV esetén kivittek linkeket, nem titkolva ugyan azzal a felhasználónévvel más fórumokra, miközben kértük, hogy ne tegye ezt senki. Többször előfordul, hogy valaki konkrétan itt követelőzik, 1-2 napos reggel, nem kimondottan szép hangnemben, ha nem lennék leterhelve visszakeresnék párat, de nem kérünk mi itt szép szavakat, nem azért és egyáltalán nem az újoncokat kritizálom, de többnyire rájuk jellemző.. Persze mindig lesznek gyarlók, de ez van!

    Nem akarom, hogy az enyém legyen az utolsó szó, de innen kezdve törlök minden ezzel kapcsolatos, dolgot. Akinek ezzel kapcsolatban van mondandója írjon PÜ-t!

Új hozzászólás Aktív témák