Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Játékos

addikt

válasz Játékos #8922 üzenetére

Sziasztok!

Időközben teszteltük a gépet (Mi Pro2), de idő hiányában összesen 30 km-t ment a kislányom az akksitöltés óta, és most mutat 65%-ot maradéknak. Nekünk a 60km tökéletesen elég lenne, amit szerintem kényelmesen teljesíteni fog. Ezt a 30-at Sátoraljaújhely és Sárospatak környékén teljesítette, ahol bőven előfordul dimbes-dombos terepviszony.

Ami viszont kellemetlen: nem tudjuk sehogy aktiválni a "tempomat"-ot, és hosszú távon elég fárasztó tartani a kart. M365 Tools szerint be van kapcsolva, de a gép nem ért ezzel egyet.
    Van valami más módszer az aktiválására esetleg?
    Előre is köszönöm a segítséget.

• uniqm1

tag

válasz Játékos #8922 üzenetére

Tudom, hogy régi hsz, de rákeresve a RITA adapterre, nincs sok találat. :)
    Hatótáv (és esetleg teljesítmény) növelése lenne a cél nálam (pro-sított sima M365 az alany). Jó cuccnak tűnik ez a RITA, agyalok is a beszerzésén. 5500 rubel az ára, ez durván 22,5k HUF - ennyit simán meg is érne nekem, na de ehhez még akksi upgrade is kell. A fejlesztő oldalán lehet kit-ben is rendelni, de húzós az ára, nem is kicsit. A range boost kit (36v 10s5p 12500mAh EVE INR18650-26V) 27700 rubel (~113k HUF), a range+boost kit (44,4v 12s4p 10000mAh EVE INR18650-26V) meg 30700 rubel 126k HUF.
    Értem én, hogy felment a cellák ára az utóbbi időben, de ennyiért már majdnem új rollert veszek (igaz, a kit-ben van még töltő meg táska, na de akkor is).
    Nyilván a legolcsóbb az lenne, ha építenék akkupakkot,de ehhez sem szaktudásom, sem eszközeim nincsenek. Szóval a kérdés: hol érdemes aksipakkot nézegetni, áfával terhelten megéri még Kínából? Ha van megbízható forrás, örülnék egy linknek. Egyáltalán milyen jelölésűeket nézzek, azt ami a kitben is kapható (10s5p vagy 12s4p) vagy ez kb tökmindegy, mert a mAh meg a feszültség számít, és ha veszek egy Rita-t az majd úgyis kezeli?

Új hozzászólás Aktív témák