Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zoltanz #5650 üzenetére
Mármint milyen mosoly nem őszinte ? Nem teljesen értem .
IntelliSense : Hát nem egy egyszerű dolog és napokig tanulni kellett és még most se vagyok kész fáj a vádlim még néha akkor be tud görcsölni a talpam estem már vele de rohadtul élvezem.
. Próbáltam rollereket nagyon jók tényleg . De ez az élmény ahogy szlalomozok az emberek között kigyorsítok ezt nem adtak a rollerek .
( Black rolleret nem sorolom ide sztem az nem ez a kategória inkább motornak nevezném a teljesítménye miatt.)
Amikor mesélem az embereknek mennyiért vettem szokták mondani hogy annyiból motort vehettem volna . De egy a bajom ezzel amit Black is említett hogy nem tudom hova rakni az utcán meg nem akartam tárolni.Nem szeretnék vitát gerjeszteni melyik a jobb és rosszabb . Mindkettő közlekedési eszköz jó arra amire kitalálták. Nekem az egykerekű vált be és nem bántam meg hogy ezt vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest