Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Tamás9x #13873 üzenetére
Szerintem nem csak lehet, hanem alapozni is kell a garanciára. Ha valaki magyar eladótól veszi, akkor már válasszon normálisat (stabil céget, ne a legolcsóbb, mobiltelefonokkal üzletelő friss céget).
Látom te azt választottad, hogy állandóan magaddal hordod a töltőt. Ha kell, ha nem! Nincs választásod.
Otthonomon kívül még sehol sem kellett rátöltenem. Elég időigényes folyamat a töltés. Párszor magammal vittem, de már leszoktam róla. Az akku élettartama szempontjából célszerű állandóan magas töltöttségi szinten tartani, így még soha nem fordult olyan elő, hogy hirtelen ötlettől vezérelten kelljen annál nagyobb távot megtenni, mint amire a roller képes. Ha mégis szükség lett volna rá, azt tömegközlekedéssel vagy egyéb módon meg tudtam volna oldani. A tempó megválasztásával amúgy jelentős kapacitást lehet spórolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- Certina DS Royal
- Compex Fit 1.0 elektrostimulációs készülék
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest