Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ébri

senior tag

Sziasztok!

A múlt hétvégén végülis ettem egy PW2-t reklámmentesítettem és feltettem egy Duokant, feltevés után rájoöttem, hogy az ékezetes fájlneveket és - ha használja - metaadatokat annyira nem szereti, hogy újra is indul. Viszont a könyveket szépen margózza, a PDF olvasása tényleg nagyon jó az előző Sonymhoz képest. Viszont soknak gondolom a helyet, amit a duokan foglal, főleg, hogy ennek nagy része az általam nem haszánlt kínai írás támogatása, valamint nem akarok a weblapjukon regisztrálni. Láttam, hogy van egy koreader nevű, jóval kisebb olvasó, ami boldogul PDF és epubbal.

És itt jön a kérdésem. Előző Sony olvasóm megkapta feleségem, az értelemszerűen epubot olvas, van fenn calibre, de fölöslegesen nem konvertáltatnék vele, szóval epubot és pdf-et is jó lenne olvasnom, s nem lenne rossz az eredeti rendszer használata sem mobikhoz, s ezzel kapcsolatban kérdeznék:
    - van rá valamilyen mód, hogy PW2-n keskenyítsem a margót az eredeti programban (eddig nem találtam ilyet neten)
    - van valakinek tapasztalata, hogy a duokan és koreader epub és PDF támogatása milyen, konkrétan van-e olyan jó a koreader, mint a duokan ezekben? (egy régebbi postot láttam itt, de azóta mindegyik ugrott verziókat)

(Ha jól gondolom a duokan leszedésével a jailbreak is eltűnik, tudom, hogy pár mp. telepíteni, csak feleslegesen nem akarok oda-vissza pakolgatni, s végülis jól használható a duokan, de az ékezettámogatás hiánya engem nagyon idegesít. Meg hogy a magyar verzióban mi az utolsó opció, ami kínaiul maradt és be van kapcsolva :).

Új hozzászólás Aktív témák