- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
-
IT café
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
[KgP].Robot
aktív tag
Most jott a valasz az eladotol, hogy ha 2 vagy tobb darabot rendelunk, akkor 100 dollar/db aron oda tudja adni.
(#12143) Breki: megvarnam mig megerkezik az ora. Ha sertetlen ekkora ut utan, akkor sztem elfogadnam.
-
[KgP].Robot
aktív tag
Kicsit offos de nincs otletetek Amerikabol valo rendeles "olcso" meguszasara?
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
Mykeee0923 #12113 üzenetére
Nekem alapesetben nem tetszenek a buvar stilusu orak de kene egy vizallo furdeshez.
Loreo-bol amugy 26-ert talaltam legolcsobban eBay-en.(#12125) Breki: A 25 ezresrol tudnal linket dobni?
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Rajottem, hogy nincs egy olyan oram, amiben gond nelkul uszhatok/furodhetek. Ezrt elkezdtem keresgelni a min 20 ATM vizallosagu orak kozott. Elvaras volt meg az automata szerkezet, 42-44 mm meret kn, max 30k ar, illetve a bor szij kerulese. Igy talaltam ra erre a Parnisra:
persze fem szijjal. (Miyota szerkezetes)
Van meg tippetek hasonlo kaliberu orara max 30 k-ig? Johet barmi.
-
[KgP].Robot
aktív tag
Köszönöm.
Az lk 42mm. Nem tomor szemes a szija. Jarastartalek nem tudom pontosan mennyi de sztem kevesebb mint a Parnisoke viszon sokkal halkabb a rotor. Seagull-ek nagyon hangosak. Nem tudom milyen szerkezet van benne. Minosegben a Parnisok alatt van azert. De osszessegeben nem rossz szvsz.
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Jo par hete nem kovettem a topikot, igy volt mit visszaolvasni, de atfutottam a kozel 600 hsz-t.
Idokozben volt a szulunapom es ezt a szepseget kaptam uj hobbym kiegeszitesekent:Lakkozott rozsafa. Imadom.
Azota kiegeszult a keszlet egy Parnis Portuguese-al, amit szinten nagyon szeretek. A sogorom is azt kapott szulinapjara a baratnojetol.(Terjesztem a Parnisok johiret!
)
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
pulutodurumo #11233 üzenetére
Van erre valami tutorial?
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sima kvarc ora.
Ha kihuzom, akkor lehet allitani az idot, ha betolom, akkor az egyik iranyba a napot masik iranyba a datumot lehet allitani.
Mivel az egyik iranyba kitekeredik a korona, igy csak a napot tudom allitani, a datumot nem. Illetve csak az egyik iranyba tudom allitani az idot is(kihuzott koronaval) mert a masik iranyba kitekeredik a korona. -
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Van arra megoldas ha a korona tekeresre kitekeredik? Ugy ertem, hogy ha egyik iranyba tekerem akkor allitja az orat de ha a masikba, akkor kitekeredik.
Hogyan tudnam jol meghuzni? -
[KgP].Robot
aktív tag
Regatta mar a masodik, igen.
A jobb oldali is nagyon tetszik de o sem marad. Asszony mar nagyon szivja mar a fogat
Amugy kellemes ora. Tok jo felhuzni. Minosegi erzete van. A szij viszon eleg merev szerintem. Ezen kivul hozza a szokasos Parnis jo minoseget.
Nem tudom mi bajod a szinekkel, nem lehet, hogy a szemeddel van baj?(#10873) Aske: Eladotol fuggoen 10-20 nap altalaban.
(#10875) knoxhu: Asszony mar erossen razza a fejet.
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
Avicularia #10620 üzenetére
Rendben.
Kerestem de en sem talaltam. -
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
Avicularia #10617 üzenetére
Dragabb? Nem hinnem. Chrono mindketto de pl az enyem 10 atm.ig vizallo.
Ennyiert talaltam itthon legolcsobban
Majd 12-vel dragabb.
Illetve nekem ez a rose-gold vonal nagyon bejon valamiert -
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
Avicularia #10614 üzenetére
Sajnos ezzel az orak szama nem csokkenne.
Mindenkepp eladni szeretnem. -
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
Avicularia #10590 üzenetére
Nekem is nagyon bejon de nem maradhat. Asszony ramszolt, hogy mar egy kicsit sok lesz...
(#10593) Breki: Valojaban ilyen:
Nem, en karcok miatt reklamaltam es kaptam refundot.(#10595) knoxhu: Pontosan ahogy mondod.
-
[KgP].Robot
aktív tag
Erről az óradobozról mi a véleményetek? 4+6. 4 forog 6 fix.
[link] -
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #10178 üzenetére
Az igen. Végigolvasni is elég volt.
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #10168 üzenetére
Nem tudtam. En is palyazok valamilyen Parnis pilota stilusu kezihuzos orara de el kell adnom par oramat elotte, mert nagyon sok van mar...
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #10135 üzenetére
De ez kezihuzos, nem automata. Viszont szep.
(#10138) Breki: -
[KgP].Robot
aktív tag
Nem akartam kettot venni de beallitottam a myibiddert egy szemtelenul alacsony arra es ugy alakult, hogy megnyertem. Ugy voltam vele, hogy akkor jojjon ketto es majd eldontom melyik marad.
Kossz a szavazast!
Nekem is igy jott. Rengeteg bubifolia es kesz.
Ezek az elso Parnisaim, szal nincs osszehaaonlitasi alapom.
gagyilovag: ahogy Breki is mondta, konkretan pont egy ugyanilyen Regattat vett valaki fb csoportban 37-ert. En sztem ez ala megyek picivel gyors eladas erdekeben. -
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
gagyilovag #10123 üzenetére
Köszi!
Az egyik lesz csak elado es a kozvelemenykutatas alapjan eddig ugy all, hogy a baltol valok meg. Az arat meg nem talaltam ki. Ebayrol vannak. -
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Van olyan automata Parnis, vagy bármely automata óra, aminek több a járástartaléka 40 óránál? -
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
Real_Necro #9683 üzenetére
Lesz mibe pakolni a rántotthúsos zsemlyét! 😎
-
[KgP].Robot
aktív tag
Ebben a Parnisban ez a szerkezet lehet?:Asian Tianjin Seagull 17 Jewels Mechanical automatic Movement (ST-2555)
Ha igen, akkor ez milyen minosegunek mondhato?
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
Real_Necro #9476 üzenetére
Igen, ajándékba küldték. Non plus ultra
(#9477) Breki: sajnos a kocsi nem fért bele a 14,39-ces budget-be de ugy tuni, hogya nyuszi meg a kendo igen.
Viszont en nem kaptam garipapirt...
(#9478) knoxhu:
-
[KgP].Robot
aktív tag
Ilyen Parnisa nincs valakinek eladó? Esetleg egy link ahol jó áron megvehető?
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
petipetya #9204 üzenetére
támogatom
ztibor: nem ilyen szándékkal írtam neki. Ha azt mondta volna, hogy legyen csak 10, akkor is megadtam volna a pozitív feedback-et. Én csak magára a gesztusra gondoltam, hogy egyáltalán hajlanak ilyen megoldásra. Kicsit félreérthetően fogalmaztam de köszi a figyelmeztetést.
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
[KgP].Robot #9169 üzenetére
Tegnap megírtam Steve-nek, hogy 20 Fontos refund ellenében megadom nekik a 100% pozitív feedback-et. Erre már nem kaptam választ, viszont az imént jött egy mail az e-bay-től, miszerint felajánlottak 20 Font refundot. Természetesen szó nélkül elfogadtam. Így lett 43 Fontból 23 Font az óra...
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
[KgP].Robot #9167 üzenetére
Most válaszolt Steve.
Azt írta, hogy sajnálja a félreértést és h nem volt velük ilyen még. Megkérdezi az értékesítési managert, hogy egy részleges visszafizetés mehet-e. Nálam ez rendben lenne. Mindjárt írok is neki. -
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
Wendelke #9149 üzenetére
Na most ebből a leírásból nekem az jön le, hogy új csak nincsenek meg az eredeti papírjai meg a doboza. (ennek ellenére nekem Lorus-os dobozban küldték)
Írtam nekik és ezt a választ kaptam:"Good Morning,
I see you that there is a problem with the watch?
Rubicon make every effort to ensure all our customers are 100% satisfied, so any problems that occur we will sort out.
This watch is not Brand New, it is an Ex-Display model so there is a slight possibility of cosmetic marks or blemishes, however this in no way compromises the reliability or function of the item and in most cases the item looks like brand new - all of which is stated in the listing.
As it is still within the guarantee period you can return this for a FULL refund.
We shall await your reply,
Regards, Steve"
Azt mondja, hogy nem új. Ezen felbuzdulva én is bekopiztam neki a leírást miszerint "brand-new and unworn" és ha tudom, hogy használt akkor vagy nem veszem meg vagy kisebb licitet teszek.
Erre a levelemre még nem kaptam választ.
Írok majd a fejleményekről. -
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
Wendelke #9120 üzenetére
Ne haragudj, tegnap este elnéztem a dolgot. Oldalanként csak 3-3 nyíllal jelzett szem van. Két kivett szemet nem szívesen adnám oda későbbi eladás tekintetében ha nem baj. Leendő vevőnek könnyen lehet, hogy vastagabb csuklója van mint nekem.
Fóliára visszatérve ahogy említettem csak 5 centis darab volt rajta és az is belül, a csattól az óra felé haladva az egyik oldalon. Nem tudom, hogy ennek tudható-e be vagy más okból adódik az alábbi képen alig látható(szabad szemmel könnyen látható) probléma:
A pirossal bekarikázott szemen van némi horzsolás, kifényesedés. Ha fólia lett volna rajta, akkor valszleg nincs ilyen gond. Ugyanez figyelhető meg az óra másik oldalán, ugyanezen szemen is.knoxhu: van értelme ilyen miatt írni nekik?
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
Wendelke #9095 üzenetére
Szia!
A szíj belső felén volt egy kb 5 centis fólia darab illetve az óra hátlapján is. Máshol nem.
Nekem 2 szemet ki kellett vennem mert 2 ujjam is befert. Ezutan a csaton a belso lyukba allitva pont jo lett. Kellemesen lotyogos es nem feszul a butykon sem. A csat mindket oldalan 4-4 szem szedheto ki. -
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom most már hova kell de eddig is ide írtam, jó közösségnek, ezután is ide fogok.
Szóval megérkezett a Lorus-om. Eredeti dobozban szépen becsomagolva még haranciapapír is járt hozzá. Viszont van vele egy kis problémám, miszerint a stopper másodpercmutatója nem a 60-ról hanem a 30-ról indul. Magyarul 180 fokkal el van forgatva. Ilyenkor mit érdemes tenni? Írjak az eladónak? Kérdezzem meg tőle, hogy mit tesz meg azért az 5 csillagért? Vagy ilyenkor mi a teendő? -
[KgP].Robot
aktív tag
Ápukóóm, mi van itt...
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
pulutodurumo #8836 üzenetére
Koszonom!
(#8837) Breki : Koszonom!
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
[KgP].Robot #8820 üzenetére
Sziasztok!
Ma tudatosult bennem, hogy én nem is 3406-ot rendeltem hanem 3778-at.
Fogalmam sincs mi a különbség.
Kell/érdemes ilyenkor szólni?Más:
Ehhez a Panerai style-hoz hasonló órát keresek, ami kisebb mint a 3406/3778(44mm). Főnökömnek megtetszett és neki is kéne egy csak kisebb méretben.
Ötletek? -
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Ma egy Megir 3406 vart otthon. Doboz kicsit megvolt nyomodva de az oranak nem lett baja. Maga az ora nem kicsi. Jo vastag. A szij sztem jol nez ki viszont brutal merev es iszonyu nehez bekapcsolni. Elso bekapcsolas, 5 perc hordas utan mar ki is fenyesedett a csatnal. Sztem cserélni kell valami pofásra. Az orat beallitani sem a legegyszerubbek koze tartozik. A korona 2 allasu. Elso a datum masodik az ido. Datum csak egy iranyba allithato. Elsore nem is talaltam meg. Ido beallitasnal pedig kicsit pepecselni kell mert konnyen elmaszik 1-2 percet a mar beallitott idotol. Ha nem tolod vissza a koronat kezzel hanem a biztonsagi retesszel zarod le akkor a korona tengelye picit kimozdul oldalra. Ezzel is el tudja kicsit allitani a mar beallitott idot. Stopper jol megy. Gombok nyomasa nem tul hatarozott erzetre. A nullazo tok jopofa, amikor visszatekeri a masodpercmutatot a startra. Kb ennyi.
Kepek: -
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok
Graf von Monte Wehro Commander orahoz nincs valakinek alkatresze, rossz peldanya vagy nem tud egy orast, aki meg tudna szerelni? A datumlepteto es a nap lepteto el van torve ha jol vettem ki a helyi oras szavaibol. Alkatrész meg hát...Koszi
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok
Megjott egy ujabb Curren:A korona kicsit gagyi hatast kelt olyan szempontbol, hogy tul konnyen mozog, mintha nem akarna teljesen a helyen maradni amikor kihuzom. Illetve kihuzasnal erzetre sem az a minosegi erzes. Kicsit recsegos. 2 allapotbol a belsot, ami a datumot allitja, eleg nehez eltalalni.
Mondjuk mit varunk 10 dollarert?
Ezen kivul teljesen rendben van. Szijjal sincs bajom. 10 dodoert vallalhato kategoria. -
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
Real_Necro #8450 üzenetére
Koszi.
Uton is van egy!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest