-
IT café
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Még új vagyok itt, de ennek ellenére ma 2 Curren órát is rendeltem. Már várom őket, nagyon.
És egy kis off:
[link] -
[KgP].Robot
aktív tag
Erről mi a véleményetek? Szeretnék venni egy okos órát de nem tudom milyet.
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz pulutodurumo #8107 üzenetére
Koszi, ez masoknak is(pl nekem) hasznos.
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok
Erre a Parnisra licitalok k***r neven:
[link]
Csak azert irok, hogy ha valaki a csoportbol szinten így tenne akkor privatban beszeljuk meg, elkerulven az egymasra licitalast.
Koszonom.[ Szerkesztve ]
-
[KgP].Robot
aktív tag
Rendeles utan mennyi idovel lehet elkezdeni reklamalni ha még nem erkezett meg a termek?
Illetve mi a menete ennek?
Koszonom -
[KgP].Robot
aktív tag
válasz Real_Necro #8450 üzenetére
Koszi.
Uton is van egy! -
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok
Megjott egy ujabb Curren:A korona kicsit gagyi hatast kelt olyan szempontbol, hogy tul konnyen mozog, mintha nem akarna teljesen a helyen maradni amikor kihuzom. Illetve kihuzasnal erzetre sem az a minosegi erzes. Kicsit recsegos. 2 allapotbol a belsot, ami a datumot allitja, eleg nehez eltalalni.
Mondjuk mit varunk 10 dollarert?
Ezen kivul teljesen rendben van. Szijjal sincs bajom. 10 dodoert vallalhato kategoria. -
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok
Graf von Monte Wehro Commander orahoz nincs valakinek alkatresze, rossz peldanya vagy nem tud egy orast, aki meg tudna szerelni? A datumlepteto es a nap lepteto el van torve ha jol vettem ki a helyi oras szavaibol. Alkatrész meg hát...Koszi
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Ma egy Megir 3406 vart otthon. Doboz kicsit megvolt nyomodva de az oranak nem lett baja. Maga az ora nem kicsi. Jo vastag. A szij sztem jol nez ki viszont brutal merev es iszonyu nehez bekapcsolni. Elso bekapcsolas, 5 perc hordas utan mar ki is fenyesedett a csatnal. Sztem cserélni kell valami pofásra. Az orat beallitani sem a legegyszerubbek koze tartozik. A korona 2 allasu. Elso a datum masodik az ido. Datum csak egy iranyba allithato. Elsore nem is talaltam meg. Ido beallitasnal pedig kicsit pepecselni kell mert konnyen elmaszik 1-2 percet a mar beallitott idotol. Ha nem tolod vissza a koronat kezzel hanem a biztonsagi retesszel zarod le akkor a korona tengelye picit kimozdul oldalra. Ezzel is el tudja kicsit allitani a mar beallitott idot. Stopper jol megy. Gombok nyomasa nem tul hatarozott erzetre. A nullazo tok jopofa, amikor visszatekeri a masodpercmutatot a startra. Kb ennyi.
Kepek: -
[KgP].Robot
aktív tag
válasz [KgP].Robot #8820 üzenetére
Sziasztok!
Ma tudatosult bennem, hogy én nem is 3406-ot rendeltem hanem 3778-at.
Fogalmam sincs mi a különbség.
Kell/érdemes ilyenkor szólni?Más:
Ehhez a Panerai style-hoz hasonló órát keresek, ami kisebb mint a 3406/3778(44mm). Főnökömnek megtetszett és neki is kéne egy csak kisebb méretben.
Ötletek? -
[KgP].Robot
aktív tag
válasz pulutodurumo #8836 üzenetére
Koszonom!
(#8837) Breki : Koszonom!
-
[KgP].Robot
aktív tag
Ápukóóm, mi van itt...
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom most már hova kell de eddig is ide írtam, jó közösségnek, ezután is ide fogok.
Szóval megérkezett a Lorus-om. Eredeti dobozban szépen becsomagolva még haranciapapír is járt hozzá. Viszont van vele egy kis problémám, miszerint a stopper másodpercmutatója nem a 60-ról hanem a 30-ról indul. Magyarul 180 fokkal el van forgatva. Ilyenkor mit érdemes tenni? Írjak az eladónak? Kérdezzem meg tőle, hogy mit tesz meg azért az 5 csillagért? Vagy ilyenkor mi a teendő? -
[KgP].Robot
aktív tag
válasz Wendelke #9095 üzenetére
Szia!
A szíj belső felén volt egy kb 5 centis fólia darab illetve az óra hátlapján is. Máshol nem.
Nekem 2 szemet ki kellett vennem mert 2 ujjam is befert. Ezutan a csaton a belso lyukba allitva pont jo lett. Kellemesen lotyogos es nem feszul a butykon sem. A csat mindket oldalan 4-4 szem szedheto ki. -
[KgP].Robot
aktív tag
válasz Wendelke #9120 üzenetére
Ne haragudj, tegnap este elnéztem a dolgot. Oldalanként csak 3-3 nyíllal jelzett szem van. Két kivett szemet nem szívesen adnám oda későbbi eladás tekintetében ha nem baj. Leendő vevőnek könnyen lehet, hogy vastagabb csuklója van mint nekem.
Fóliára visszatérve ahogy említettem csak 5 centis darab volt rajta és az is belül, a csattól az óra felé haladva az egyik oldalon. Nem tudom, hogy ennek tudható-e be vagy más okból adódik az alábbi képen alig látható(szabad szemmel könnyen látható) probléma:
A pirossal bekarikázott szemen van némi horzsolás, kifényesedés. Ha fólia lett volna rajta, akkor valszleg nincs ilyen gond. Ugyanez figyelhető meg az óra másik oldalán, ugyanezen szemen is.knoxhu: van értelme ilyen miatt írni nekik?
[ Szerkesztve ]
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz Wendelke #9149 üzenetére
Na most ebből a leírásból nekem az jön le, hogy új csak nincsenek meg az eredeti papírjai meg a doboza. (ennek ellenére nekem Lorus-os dobozban küldték)
Írtam nekik és ezt a választ kaptam:"Good Morning,
I see you that there is a problem with the watch?
Rubicon make every effort to ensure all our customers are 100% satisfied, so any problems that occur we will sort out.
This watch is not Brand New, it is an Ex-Display model so there is a slight possibility of cosmetic marks or blemishes, however this in no way compromises the reliability or function of the item and in most cases the item looks like brand new - all of which is stated in the listing.
As it is still within the guarantee period you can return this for a FULL refund.
We shall await your reply,
Regards, Steve"
Azt mondja, hogy nem új. Ezen felbuzdulva én is bekopiztam neki a leírást miszerint "brand-new and unworn" és ha tudom, hogy használt akkor vagy nem veszem meg vagy kisebb licitet teszek.
Erre a levelemre még nem kaptam választ.
Írok majd a fejleményekről. -
[KgP].Robot
aktív tag
válasz [KgP].Robot #9167 üzenetére
Most válaszolt Steve.
Azt írta, hogy sajnálja a félreértést és h nem volt velük ilyen még. Megkérdezi az értékesítési managert, hogy egy részleges visszafizetés mehet-e. Nálam ez rendben lenne. Mindjárt írok is neki. -
[KgP].Robot
aktív tag
válasz [KgP].Robot #9169 üzenetére
Tegnap megírtam Steve-nek, hogy 20 Fontos refund ellenében megadom nekik a 100% pozitív feedback-et. Erre már nem kaptam választ, viszont az imént jött egy mail az e-bay-től, miszerint felajánlottak 20 Font refundot. Természetesen szó nélkül elfogadtam. Így lett 43 Fontból 23 Font az óra...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Tado Smart AC Control V3 + okosotthon, klímavezérlés, klíma okosítás
- ÚJ - KRUPS EA8738 Intuition automata kávéfőző tejtartállyal
- Alfa Romeo 159 SW 1.9JTD 120 Le, 293.xxx km 2026.01.26ig műszaki
- Two Trees Sapphire Plus 3D nyomtató
- Xiaomi 4 Lite Electric Scooter (elektromos roller) // Újszerű // Hivatalos garancia 2025.06-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest