-
IT café
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pprod94
aktív tag
Sziasztok! Erről valami véleményt tudtok írni? Olyan 6000 Ft-ig elmennék, de sok kutakodás után is csak ezt az egy, egyszerűbb automatát találtam. Tudtok ajánlani valami nem-skeletont? No meg az egyszerűség lenne a lényeg, egy számlap max dátumkijelzéssel elég is lenne. Előre is köszönöm!
-
pprod94
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #3719 üzenetére
Első soron ki akarom próbálni, azért nem akartam többet rászánni! Viszont linkelt órának sem olyan pokoli az ára, fontolóra veszem, köszönöm!
-
pprod94
aktív tag
Mintha csak oda lenne vágva a kezére. Ezeket a Jaragarokat hamisítják? Mert Alin van egy pár féle brand. Honnan érdemes venni egyébként?
-
pprod94
aktív tag
Sziasztok! Igyekszem nem csak write-only lenni. Szóval, ma jött meg a Jaragarom. A kérdésem az lenne, hogy mennyit szabad ezeknél felhúzásnál tekerni? Továbbá hogy lehet, hogy járt az óra mikor kicsomagoltam?
-
pprod94
aktív tag
Ezt próbálta már valaki? Mármint ilyen, bőrnek hirdetett Nato-t.
[ Szerkesztve ]
-
pprod94
aktív tag
No, gondoltam megosztom itt a tapasztalataim, hátha valakinek hasznos lesz! Én is rendelgettem eddig is kínai órákat, de mióta megtaláltam ezt a topikot.. Hülyét kapnak tőlem itthon. Az automata órákra forogtam mostanában rá. A Jaragar 2 hónapja, a Winner 2 hete van meg, de már érzem a kettő között a különbséget! Az automata felhúzás nem igazán vált be, munkában egész nap rajtam van, mégis megállt sajna mindkettő, no de nem is vártam ezt el, hogy tökéletesen működjön. A Jaragar minőségibb valamivel, kuplung szépen lepörgeti, nem tudom "túlhúzni", ennél már tapasztalatból tudom, hogy 36 óra járástartalék simán megvan. Erről nem tudok a Winnernél nyilatkozni, de egy idő után "befeszül" felhúzás közben, így ott nem olyan jó a mechanika, azt hiszem. Pontosságra egyikkel sincs bajom, bár picit sietnek. Természetesen a csoport átka, mindkettő egyből NATO szíjra cserélve. Nem utolsó sorban mindkettőn működik minden mutató! A Winnert macerásabb felhúzni a korona kialakítása miatt. Ha tudtok hasonló minőségű óráról, mutassátok is, függője lettem! Egy képet is mellékelek:
-
pprod94
aktív tag
válasz ricsi0307 #4716 üzenetére
Szia! Ebay-ről veszem, van alis is, de gyengébb minőségű hasonló árban. Innen rendeltem, mindig ettől az eladótól szoktam. 2 hét alatt itt vannak a csomagjai, néha stiftet is küld, ajánlom bátran! A festett csat eddig nem kopott, igaz 2 hét nem sok idő! Ha valami változik nyilatkozom.
[ Szerkesztve ]
-
pprod94
aktív tag
Sziasztok! Erre hogy keressek rá? Annyira fura, hogy kell egy. A fekete-fehér verzióból sajna itt nincs. Pedig most nagyon nekiestem a keresésnek.
[ Szerkesztve ]
-
pprod94
aktív tag
válasz Digitalpimp #4828 üzenetére
Ahh, itt sincs fehér No de itt dupla annyiba kerül! Az eredetit megtaláltam, 50000 Ft! Ziiiro a márka, ha még nem futottál volna bele. Ebből az olcsóbból csak rendelek egyet, lesz ami lesz!
-
pprod94
aktív tag
Szaisztok! 11.11 miatt láttatok valami jó órát? Megir-ek vannak 10$ körül, azok alapból mennyibe kerülnek?
-
pprod94
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #4977 üzenetére
Igen, ezeket néztem is. Huh, pedig már így is szidnak, hogy minek van annyi órám. No ez az ezüst megfogott!
-
pprod94
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #4977 üzenetére
Néztem, csak zavaró, hogy a subdialok ugyanazt a funkciót látják el.
-
pprod94
aktív tag
válasz Digitalpimp #5534 üzenetére
Pazar kérdés. Bennem ez akkor merült fel, mikor bosszantott, hogy a telefonokba miért spórolnak a vakun. Pedig az sincs 1$... Így nyilván extraként tüntethetik fel, hogy világít a sötétben(a telefon és az óra is ).
-
pprod94
aktív tag
Ha végre kicsodálkoztam magam a millió subdiallal rendelkező órákon, és valami letisztultat szeretnék, mit ajánlotok 5000 Ft-ig? Nomos, Yazole? Ezen kívül? Várom a javaslatokat!
-
pprod94
aktív tag
Na, nem szabad nekiesni ezeknek az oldalaknak! Nemrég rendeltem Naviforcet és Stowát. Na de ez!Szeretem a fura órákat is. Áhh, megőrülök! Meg is rendeltem.
-
pprod94
aktív tag
Szia! A Naviforce-ról tudok egyedül nyilatkozni. Nekem múlt héten jött. Szerintem szebb valamivel, mint a képeken! Külön állítható az analóg és a digitális rész, nem húzza magától, sajna. De, még 1 hét alatt nem csúsztak el egymástól, együtt járnak. Kopni sem kopott még, remélem megtartja a szép színét. GB-en olcsóbb valamivel, lehet pontozni is ugyebár! Jó nehéz, erre készülj fel! Csatolok egy képet is, ha kérdésed adódna írj!
Minden óra így néz ki a kezemen a képeken. Igaz nem szeretem, ha nagyon csúszkál, lehet ez az oka.No meg akkor még be sem volt állítva!
Szerk. Most láttam, már írták, hogy jó, és más is várja. No, itt lesz pár szó róla.[ Szerkesztve ]
-
pprod94
aktív tag
válasz gagyilovag #6933 üzenetére
NF9050, 2 hét alatt szerencsére nem kopott.
-
pprod94
aktív tag
Sziasztok! Majd egy hónapja nem rendeltem már, feszült is vagyok. Valami elegáns, minőségibb bőr szíjas órát tudnátok ajánlani? Úgy 25-30$ lenne a felső limit. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest