-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
Reggel a kis "pulykás tavon" aksztottam valami pontyot és ezért elhatároztuk egy két haverral hogy meg csináljuk azt a kis tavat ami a falunk mellett van, majd valamikor csinálok róla képeket.(régen is nagyon jó tó volt amig kinem száradt )
A tóban sok nád van, kb tó területének 50%-a nád, mélysége olyan 1,6-1,8m(tegnap voltam benne nádat és akadot kiszedni onnan tudom )
Fő feladatunk hogy razborát kiritkitani belőle, csuka már van benne egy néhány darab(pontosan nem tudom)de láttam rabolni őket, szebb kárászok és keszegek is vannak benne.Törpeharcsa is akad, de nem olyan sok.Elvileg ponty is van benne, de legkésöbb tavasszal valohonnan hozunk bele egypár pontyot és amurt is, ugy adodik egy kis harcsát is.Sügeret érdemes bele tenni?
Ja hinárral volt tele tavaly, akkor is kiszeddtük, de idén nincs benne egy szemse?Ez mitől lehet szerintetek?(mert elötte minden évben volt benne)Majd azért hétvégén valami komolyabb tóra is kimegyek pecázni
lakisoft az alsó linked az boilis bot, de sok jót hallotam rola
[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
Sub-S
senior tag
-
lakisoft
veterán
-
dragonfx
veterán
Nem átlagot írtam.
A mai 0.25ös szilonok átlagban 6-9 között bírnak.papíron
0.30as 8-12kg között megintcsak papíron.
köztes értéket érdemes válazstani mert utána már cska marketing, hiába keményítik az anyagot, attól cska épp fordítva hamarabb elpattan, a lágyságnak nyúlékonyságnak meg kell lennnie.persze fonottka más történet.én nem szeretem őket.totál rugalmatlan, bevágásnál vagy csattan, vagy törik a bot/orsó valamilye, vagy a spiccgyűrűt vágja haza.kis istrángon leveri magát a hal simán.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
veterán
-
Zoli bácsi
őstag
Vettem több horog fenőt, hasonló mind, egy kis bevágásban kell elhúzni a horgot párszor. Persze most kis feeder horogról beszélek. A gyémántporos ami nekem bevált, van a Carp zoomnak ilyen kitolható, három nút van benne, valamilyen kő lehet az anyaga, valahogy nem érzem olyan jónak. Vannak ilyen gyémántporosak, úgy néz ki mint a körömreszelő, akkora is, kissé vastagabb, és van benne nút. Azt hiszen Delphin néven vettem utóljára.
Csodát várni nem kell tőle, a gyári hegyet nem hozza vissza, viszont amikor érzem hogy nem az igazi a horog hegye, pár húzás a nútban, és határozottan jobb, használható lesz még a horog. 2-3 fenés után kidobom a horgot, érezni hogy már nem olyan jó az eredmény.
Nagyobb horgokat máshogy fenek, nagyobb Jig horgot kisebb késélező kővel fentem meg.
Ami számomra érdekes, hogy arról olvastam, fenés után speciális zsírral át kellene kenni a horog hegyét, hogy ne rozsdásodjon. Én soha nem kentem semmivel, és soha nem tapasztaltam hogy rozsdásodott volna a horog a fenés után.
Na, közben kigugliztam, ez nekem bevált: [link] -
horcsog
tag
Konkrétan arra gondoltam szabadon csúszó legyen ne vonszolja az ólmot ha eltépte a főzsinórt. De a bojlis elhagyós cuccot ahol szakítás nélkül elhagyja is azért találták ki ne roncsolja a száját a nagy ólom fárasztás közben. 100-200 -300 grammos ólmokkal húzzák ki 200 méterről vagy 400 méterről és közben a zsinóron egy 200 grammos ólom . Abban igazad van, hogy a bennmaradó ólom se jó. Lehet a vizekben rendesen.
-
gban
Közösségépítő
Ok, akkor nem kuka, a kolléga szerintem nem tudja eldönteni, azért kérdezte, így viszont én inkább biztosra mennék, de ha szerinted nem kell akkor ne dobja ki.
Ha bejön valami nagyobb és mégis kuka, az úgyis kiderül, max. lesz némi idegeskedés, annyi belefér
Inkább mint több 100 méter zsinór pár százasért, így legalább spórol is meg lesz is némi izgalom.
Pláne ha a 10 éve nem használtat előtte 10 évig használták.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
galervin93
őstag
A cél szentesíti az eszközt. De jogos, csak mostanában egyre több a központozás, ragozás, minden nyalánkságot messziről elkerülő komment, aztán már szemrákot kap az ember, ha egyáltalán nekiáll olvasni, és nem ugorja rögtön...
Igazolvány van, már csak akarni kellene menni éjszaka pecázni, de nem az én stílusom, legalábbis a hétköznapokban nem. Sógival lehet kimennék, de neki meg nincs igazolványa. Patthelyzet.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest