- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daidalosz
kezdő
válasz
koko52 #69390 üzenetére
Megdöbbentő. Az önmagában nem baj szerintem, ha vannak ritkán látogatott, vadregényes vizek, én személy szerint ezeket szeretem. De hogy a természetes vizeket ezekkel a terméketlen háziállatokkal tesznek tönkre, az vérlázító, és szerintem természetkárosítás is. A folyókba is ezt a hitvány, gusztustalan pontyot öntik, ez olyan, mintha kecskéket, meg holland lapályokat engednének szabadon az erdőkben.
Szóval tiltani kellene, ehhez képest támogatást élvez. -
4Grider
nagyúr
válasz
koko52 #69390 üzenetére
A Velencei-tavon is tökéletesen látszódik a mohosz elmúlt 20-25 évi tevékenysége. Csak azt lehet fogni, ami magától szaporodik és a többség nem pecázik rá/viszi haza + ponty. Utóbbiból is csak annyit, amit évente méltóztatnak betenni (persze közel sem telepítenek annyit, mint ami az előző évi fogási naplókban szerepel). Már rég el kellett volna venni a halgazdálkodási jogosultságot a mohosztól, és valami hozzáértőbb kezébe adni. Erre néhány évvel ezelőtt szinte minden élővíz halgazdálkodását a mohoszra bízták. Ennyit a politikáról...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest