- Bitcoin topic
- Mozilla Firefox
- Mikrotik routerek
- Starlink
- Hálózati / IP kamera
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- VPN topic
-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
KunEmber #68493 üzenetére
Van több fajta horgász adásvételi csoport, felteheted több helyre is. Mintha láttam volna kifejezett feederest is, de én két általánosba vagyok tag (HORGÁSZ-BAZÁR, Horgász Adok Veszek.) mindegyik közel százezres tagszám.
Meg is találtam egy feederest, Feeder adok-veszek néven.
Árakról nem tudok nyilatkozni, mindent újan vettem, a régi cuccokat meg elosztogatom ismerősi körben. De ha az enyém lenne, és újszerű, minden spiccel, akkor 35 ezres irány árról indulnék. Abból kiindulva, negyvenért nem venném meg használtan, mikor 43 az új, garival.
Szerk:
4Grider: Igen, minap én is sorban vesztettem halat a methodon, másik fajta horog oldotta meg. Azt is észrevettem, hogy a másik botommal, ahol erőgumi van, sokkal nagyobb eséllyel szákolom a megakasztott halat.
Kíváncsivá tettél, miért jobb methodozáshoz egy bojlis bot, mint egy (elvileg) rugalmasabb feeder?
Jómagam ezeknél a nagy, nehéz folyóvízi method kosaraknál gondolkodtam el, hogy bojlis botra teszem, de volt egy régi ET Power Feeder botom (a régi, szürke, nem amit most adnak ezen a néven), az tökéletes partnernek bizonyult ilyen féltéglányi szerelékek röptetéséhez. És talán még mindig szebben dolgozik, mint egy 3 LBS bojlis bot...Talán....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bitcoin topic
- Fujifilm X
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Simítózáras tasakok 6 féle méretben
- 125 db-os precíziós szerszámkészlet elektronikai és finommechanikai munkákhoz
- Laotie ES18 Lite dupla motoros elektromos roller 2x1200W
- Gorenje RK14EPS4 Alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény
- 2 év garanciával! Nescafe Krups KP440E25 Genio S Touch Silver Dolce Gusto kapszulás kávéfőző + kapsz
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest