- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
Steady74 #49378 üzenetére
Hát nemtom, nekem nem ér annyit a jobb állag, hogy még a rostálással is vacakoljak. Csomó marad benne esetleg, és egy perccel később nyit? Na bumm. Ismétlem, elhiszem, hogy versenyen ezen bukhat akár dobogós helyezés is, de nekem semmi jelentősége.
Persze nem győzöm hangsúlyozni, hogy ez az én meglátásom, nem pedig az egyetlen és egyetemleges igazság az univerzumban. Mikor rostálgattam is volt nullázás bőven, meg fogás is, meg mióta nem, azóta is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest