- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Milyen switch-et vegyek?
- Rossz üzlet az EV-kölcsönzés
- Mesterséges Intelligencia topik
- Kínában túl sok az EV, fokozódik az árháború
- Vírusirtó topic
- 3 évig még biztosan nem rendelhetünk Xiaomi EV-t
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A személyre szabott reklám lehet a streaming következő slágere
-
IT café
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
Ez szekrény smoki anno fent volt a smokehouse -n
Más kérdés, cirka mekkora térfogatú vizestálat kellene csinálnom? Az offset tartályom cirka 110 literes a hozzákapcsolt tűztér pedig cirka 60 liter, így kényelmesen lehet bele pakolni és így elfér majd a tetején a húsütő vaslap is. Nem utolsó sorban így esztétikus, nem szeretnék valami ormótlan vasdarabot
Sajna a kapható (kutyatányérok) nem passzolnak a sütőtérbe nem akarok feleslegesen helyet elvenni a sütőrácstól sem. Így egy félkör alakú edény készítek saválló acélból, a lemez már megvan 1,5 milis, csak le kell hajtanom és hegesztenem.
Egyből a tűztér felett lenne, így tuti gyorsan párologna (fortyogna), vagy tegyem a másik oldalra a kéményhez Ott meg takarná a kürtő nyílást és a huzat kirántaná a párát egyből.
Nézegettem a franklin féle offsetteket, ott is hasonlóan a tűztér felet van az edény, bár sajnos igazából nem találtam pontos belső fotókat. Nagyon titkolja azt a rész franklin úr
Új hozzászólás Aktív témák
- 205/55 R16 5x112 alufelni michelin nyári gumival
- Ikea falilámpa
- Kibernetik Mobil klíma, 3,5kW légkondi, légkondícionáló
- LAICA Genova HYDROSMART rendszerű csapra szerelhető mikroplasztik-stop vízszűrő + ajándék LAICA fém
- Eladò Philips Series 2000 LatteGo automata kávégèp tejhabosìtòval ùjszerű àllapotban