-
IT café
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
Topikgazda
Szerintem valahol tuti le volt már írva, hogy a sima offsetben a hőmérséklet a kazán közeli részem magasabb mint a füstkivezetés környékén. Ezért pl a húsokat illik cserélgetni ha teli van pakolva a rács. Ezért készült a Reverse, abban némileg egyenletesebb a hő, bár ott meg ha a plate van túl közel a rácshoz, annak van egy sütő hatása. Egyébként mi lenne ha a kazánfelöl felnyitható ajtó elé biggyesztenél egy lemezt kb 45 °-ban aminek az alsó végére raknál egy darab vízszintes lemezt és arra pakolnád a tálat?
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Essejó
Topikgazda
Ezt a MasterClass-ból fotóztam, nem titkolja, csak ingyen nem túl publikus, végül is ő ebből él.
Az a fém doboz a füst-hő bevezetés és rajta a vizestál, ránézésre 2-3 literes vagy több.Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Külpolitika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen TV-t vegyek?
- Motoros topic
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...