- Mozilla Firefox
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges Intelligencia topik
- Proxmox VE
- Ubuntu Linux
- OpenWRT topic
- Linux kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Robotkart irányított a majom a kínai Neuralink agyi chipjével
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
válasz Precorus #938 üzenetére
Dobhatsz majd egy két fotót működés közben
Visszatérve a húspogácsára, annak érdemes beszerezni egy vaslapot olyan 3 - 4 mm kazánlemezből és nem árt ha van egy kis pereme hogy ne folyjon le majd a szaft és a buci is úgy finom ha megmelegíted a forró szaftos vaslapon
Hasonlóan mint a képen, igaz nagyon sokan rácson készítik, de úgy száraz lesz a pogácsa és a finom szaft is lecsöpög.
Van egy új zélandi ismerősöm, ő mondta hogy ott nagy divat a tűzön sütött húspogácsa (angus) ott a sajtot füstölik faszénfelet az angus -t pedig keményfán nyílt tűzön sütik.[ Szerkesztve ]