-
IT café
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
fulton #277834 üzenetére
Megoldás hogy automatizálva működjön pl 2 kerékpárnak (akár többnek is) felszereléseinek külön-külön monitorozása automatizáltan.
CeramicSpeed app a neve. Szerintem nagyon jó féle cucc. Hiánypótló számomra.
Ugyan olyan elven működik mint a garmin connect, annyi különbséggel hogy automatikusan tudja milyen kerékpárral mentem, és miután megtettünk egy ride-t a bringával, azt a strava profilból automatikusan felismeri melyikkel tettük, és annak felszereléseit fogja csak hozzárendelni a kerékpárhoz.
(fontos! előzetesen a stravában be kell állítani pl egyiket bike-ot gravel / másikat road - típusra).
Nincs más tenni való, letöltöd az app-ot a google store-ból, regisztrálsz, majd szinkron a stravával.
Nem kell semmit manuálisan állítgatni megtett utak után mint a graminban, strava meg azért nem jó (nekem legalábbis) mert ott a kerékpárok egyéni felszereléseit, lánc, sor, fékek, stb.. csak a webes felületen keresztül lehet kezelni (megint csak macera).Ebben viszont látom mind a két kerékpárt külön külön, látom melyikkel mennyit mentem, hogy áll pl a lánc, a sor stb...(elvileg az ride-kat is hozzá fogja tenni mától, remélem, sajna az eddigi velük megtett utakat valamiért nem mutatja) profi, van szervizelés előzmény stb... Vannak még szépséghibák, pl jobb lenne ha a főlapon a kerékpárra kattintva az ajánlott szervizelésig hátralévő km-helyett a megtett km-lenne látható az egyes felszereléseknél összesítve, így minden felszerelése külön kattintani kell ha látni akarom hány km-en állok velük/ vagy ha láncból többet is lehetne hozzáadni mint 1 darab (így más felszerelésként kell hozzáadni a másik láncot). Ezt jeleztem a supportnak. De ennyi kb. Ha nem stimmelnek az induló km-ek akkor kézileg át lehet írni, és remélhetőleg már onnan adja majd hozzá.
Jó lesz ez. Ajánlom ezt azoknak akik azt szeretnék nyomon követni automatizáltan hogy az egyes kerékpárokon hogy áll lánc, hátsósor..stb (pl hasznos csere esetén, vagy csak tudni mennyit ment el az adott alkatrész cseréig, vagy akik több láncot forgatnak stb...)
Legalábbis addig míg a garmin nem oldja ezt meg az app-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Politika
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- SEIKO CLASSIC SUR375P1 // TITÁNIUM karóra, ZAFÍR üvegezéssel // Teljesen ÚJ // JELENTŐSEN ÁR ALATT
- Eladó bontatlan Garmin VENU 2 óra gránitkék, ezüst kerettel
- Tom Ford Black Orchid All Over Body Spray - 150 ml - testpermet - bontatlan
- Addiesdive sub
- Lego Ideas Ghostbusters Ecto-1 21108 Új, Bontatlan!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest