Új hozzászólás Aktív témák
-
vakondka
őstag
mindenesetre alaposan át kellene nézni mindkét script forráskódját,
persze előte külön-külön is tesztelni kellene...nem tudom, hogy ez megtörtént-e már ?
Vannak olyan php-s dolgok,amiknek mindenképpen minden más HTML kód előtt kellene lefutnia, ezek biztosan nem lehetnek a <body> után.
Gondolok itt pl. a SESSION kezelésre és a header utasításokra... -
-
orbano
félisten
na írd mán' ide be azt a forráskódot, vagy küldd el egy zipben emailben a weboldalt valami magyarázattal, itt valami gebasz van a kódodban az hót sicher. vagy nem in-flow az a kép, vagy valami egyéb marharépaság van benne, amitől elrontja az alignolást... de a weboldalon a forráskódban nem látok semmit annyi benn a szóköz...
-
jah látom. milenne ha egy table ba tennéd bele a cumot az abszolút pozicionálás helyett, mert ugylátszik mindegyik más ami nem gecko motoros webes progi másként jeleníti meg. ez ígyvan...
, vagy pedig ahogy van most a lapon csak bedobod oda a div dobozt (értsd nem abszólut pozicionálod és nem rakod rá egy másik layerre (z-index) ) és adsz neki a styleba egy margin-left: auto; és margin-right: auto; beállítást ezzel mindig középen lesz
-
-
Gorneck
legenda
Így gondoltad? Mert ez így nem jött be...
<body>
<style type=''text/css=''>
<!--
#kep {
position:absolute;
width:640px;
height:480px;
z-index:1;
left: 320px;
top: 250px;
}
-->
</style>
<div id=''kep''>
<script src=''kep.js'' language=''JavaScript''
type=''text/javascript''></script></div>
</body> -
REDeath
őstag
jah arra gondoltam, mert én operával nézem és ott a lap tetejétől biztos nem 250 pixelre van, és gondolom neked oda kéne, legalábbis megnéztem FF-be. Operába szerintem csak az a baja (gondolom nem 100%-ig szabványos és azé van baja) hogy máshoz viszonyítja, nem a bal fölsőhöz.
de tedd be css-be, nekem eddig így mindig helyesen ment:
<style type=''text/css''>
<!--
#kepcserelo {
position:absolute;
width:640px;
height:480px;
z-index:1;
left: 320px;
top: 250px;
}
-->
</style>
és ugye a div akor így nézne ki:
<div id=''kepcserelo''></div>
(de persze külső css fájlba is beteheted.)
a szélesség megy ugye a scripted szélessége (és magassága), én csak tippeltem a 640*480-ra...
ja és most nézem ez absoluteba van de menni kell elvileg, relative-ot akor használom ha pl beteszem másik divbe vagy table-be és akor ha relative akor azokkal együtt mozog.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Androidos tablet topic
- PlayStation 3
- Milyen széket vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- LEGO klub