-
IT café
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
válasz DeltaPower #46859 üzenetére
a vicc az, hogy 100 méterre van az adótorony és légvonalban egy darab fa sincs...
meg az, hogy miután bejelentettem, hirtelen meg tudták oldani a problémát, kiszállás nélkül. gondolom távoli asztal segítségével megnyesték a fákat. vagy felekerték az adóteljesítményt és az lepörkölte a fákról a levelet. vagy esetleg bejelentkeztek a kibasz mikrotikba és áttették egy üres csatornára. -
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #46859 üzenetére
Mennyivel intelligensebb a többi.... azok vagy fákkk alatt vagy felett mennek... nem akarnak rajta keresztül menni, pláne ha nem is tudnak?!
Firmware-t kellene frissíteni a hullákon...
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
daninet
veterán
válasz DeltaPower #46855 üzenetére
plusz eső nélkül az első villám megöli.. bár talán mobilnetnél így is jobb
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
bsh
addikt
válasz DeltaPower #46855 üzenetére
kamu... nekünk az van a cégnél. azt mondták, azért szar a net, mert a fák levelei árnyékolják. (nem vicc!)
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #46853 üzenetére
Tehát augusztustól - májusig nem igazán használható?!
-
daninet
veterán
válasz DeltaPower #46800 üzenetére
Ez már a kétórai tea, előreszaladtál
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
God Vazzeg
veterán
válasz DeltaPower #46778 üzenetére
Letőtöm a drájereket jól a pendrájra, oszt kiszenyonozom a faxomba
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #46766 üzenetére
Az se volt személyeskedés, csak leb.ziztam jelképesen valakit.
God: Ettől sokkal perverzebb sárkányt rakatnék képnek.
[ Szerkesztve ]
-
akom
őstag
válasz DeltaPower #46743 üzenetére
Ki használ manapság vaterát?
Már rég a hardverapro.hu a menő! -
bartucc
addikt
válasz DeltaPower #46699 üzenetére
187.
Sose voltam széles fajta, nem is akarok, de egy 80-85kg-os versenysúlyt jó lenne majd egyszer elérni, 72 körül voltam két éve, úszás után, aztán gyorsan lement, a kezelésektől, meg a kevés mozgástól. Egyelőre sz.rok bele, vagyok amennyi, attól még célok vannak, de most sincs különösebb problémám a külsőmmel. Amekkora pofám van, szerintem Outlander, Gyík, és Wunderkinder igazolni tudja, hogy nem féltem magamat.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
TeeBee73
veterán
válasz DeltaPower #46699 üzenetére
Ezeöccá.
Kb.:
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #46691 üzenetére
Inkább kutyáámajom
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
God Vazzeg
veterán
válasz DeltaPower #46664 üzenetére
Hiába szólok hogy engem érdekel, nem látszik a kiírásom biztos
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #46656 üzenetére
nem fogod tudni felrakni fordra, mert ennek pici az ET-je (kilógna alóla)
Megy a kohóba
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
TeeBee73
veterán
[ Szerkesztve ]
-
alázógyík
addikt
Okádék.
-
Outlander
addikt
Nagyon RAJKÓ!
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #46632 üzenetére
Ne úgy legyen
daninet: Indiszkrét leszek csak ezt a képedet találtam meg neten ahol ki van montírozva a parókás képed, én kérek elnézést
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #46630 üzenetére
Tőle vetted múltkor is? Mattért nem rossz. Ha kiguglizod a panelt a gépből akkor tudod hol van a csatija. Ideális esetben nem módosítottak semmit a panelkereten méretben, ha igen akkor már zűrösebb
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #46626 üzenetére
Azt valahogy sejtettem hogy ennyiért nem az, nem mintha azokban lenne ilyen vga ha csak a kijelző volt defektes megérte persze. Matt kijelzőt nem találtál valahol emberi áron? Nekem is kőne egy, számszung' előnyben. Garis törött kijelzős számszungba' kéne
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #46624 üzenetére
De ne titkold már a gyártót/típust se
tegnap akartam venni egy T410-et, 80k villámáron, és úgy már töltőt is ad i7, elvileg hibátlan, csak sajnos "nincs ideje" se hdd-ről, se akkuról tesztet készíteni..olvasván csak az elmúlt heti 7 negatívját valahogy megértem_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
bartucc
addikt
válasz DeltaPower #46620 üzenetére
A 19 ezres i3?
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bartucc
addikt
válasz DeltaPower #46614 üzenetére
Hát ha nem jó, én is csak nézegetném, mint használnám. Ha jó, akár jól is jártál.
-
bsh
addikt
válasz DeltaPower #46611 üzenetére
sose búsulj, inkább gyönyörködj az új hardverapróban
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #46589 üzenetére
Az is jó...
Egyébként mióta áttértek a ph szerverek erre a buttin sprite-ra... azóta állandóan cookie problémák vannak...
Egyedi, vagy jól leprogramozták ezt is?!
-
bartucc
addikt
válasz DeltaPower #46520 üzenetére
Fogyott a csávó picit, szerintem.
-
bsh
addikt
válasz DeltaPower #46520 üzenetére
akkor tényleg kevered grandep-vel, annak van olyan buci feje
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #46516 üzenetére
Nem keversz valakivel ?
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #46470 üzenetére
Jaa, én nem mondtam hogy szép. Azt Outlander linkelte.
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #46431 üzenetére
meg tálija szerelésben is
-
WunderKinder
aktív tag
válasz DeltaPower #46416 üzenetére
Ilyet hordok hétköznap. Ez nem buzis.
-
TeeBee73
veterán
válasz DeltaPower #46349 üzenetére
Ramius keresztneve Edit?
Múltkor, még pöcörője vót'."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
faragojof
őstag
válasz DeltaPower #46310 üzenetére
Jól látod! Vettem tőle vagy két éve rendkívül jutányosan egy LG érintőképernyős kis telefont. Olcsón adta, mert neki nem akart rendesen működni. A nejem használta maximális elégedettséggel ez év nyárig! Mondjuk ő csak telefonált vele, zenét hallgatott, meg rádiózott, nem bazseválta hozzáértés nélkül állandóan!
"Formicate Under Command of the King,,
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #46310 üzenetére
Még a gumilabdát is szilánkosra töri, ha épp elemében van
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #46258 üzenetére
De az nem pont olyan koncepció. Többen is foglalkoznak "egyedi" gépekkel.
DVD-hez veszel egy kábelt és máris lehet használni usb-ről Aki csak ritkán használja annak bőven jó._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #46258 üzenetére
Már egy ideje az új lapitopikba nem is tesznek és nem csak a kisebb értékűekbe a spórolás miatt...
Amúgy tök dúrva h megmagyaráztátok...
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
válasz DeltaPower #46211 üzenetére
Fel fokot pont lefosok, de epp neztem egy angol forumon linkeltek egy kepet, es a ruzs k.rva jo hoatado...lehet veszek vmi rozsaszin cuccot es megoldom 1 fontert egy eletre a kerdest
...
-
WunderKinder
aktív tag
válasz DeltaPower #46211 üzenetére
Sőt a legjobb megoldás, ha veszel kínai pasztát 100g-os csomagolásban 1 dollárért. A különbözetet meg elköltöd sörre és nem fog érdekelni az a 2 fok különbség.
-
bsh
addikt
válasz DeltaPower #46200 üzenetére
miért, arra kell kenni valamit? az a műanyag fólia ami a procihűtő alján van, az nem elég? én úgy szoktam.
-
Devid_81
félisten
válasz DeltaPower #46200 üzenetére
2-es vagy 4-es?
Nincs tobb kerdesemSzerk: meg 5-os is van...3-as kimaradt a fejlesztesbol...
[ Szerkesztve ]
...
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #46163 üzenetére
Rajzból már általános óta felmentésem van,kegyelem kettesért, szóban kellett elmondanom, h hogyan rajzolnám meg a dolgokat ha tudnék rajzolni...
A rendes kettésért, meg művészettörténetet kellett szavalnom...
-
Devid_81
félisten
válasz DeltaPower #46155 üzenetére
Ha' en tudtam jo lesz, foleg itt a kunsagi topikban
Nah me'k bo'tba, ha kell segitseg az autoknal szoljatok!...
-
God Vazzeg
veterán
válasz DeltaPower #46136 üzenetére
BMW-n is hasonló volt, csak sokkal hosszabb menettel.
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #46129 üzenetére
A sötétebb és a világosabb barna izé, az egy izéé (mint egy középen "lyukas" gomba ) ... de amúgy a többi is majdnem stimmel...
A barna izé, az a fém nyúlványon átvezeti és egyben feszesíti a bowdent, illetve holtjátékot lehet vele állítani...
A "sasszeg" az alapjárat állítás... a fekete gumigyűrű ha ott van, akkor lehet az alapjárat 500-tól léptetni, ha nincs ott, akkor sosem lesz alapjárat .. És ezért recsés a fekete cucc, nem a lányok örömére...
Egyébként mindent berendeltek már a formontnál, csak ezt a barna szutykot nem... mind ilyen 400 ft-os br tétel, csak épp nem voltam vele előrébb, most meg széttárják a kezüket, h ilyen nem létezik...
Csak az volt a ciki, mikor a kinti hasonló felépítésű clioban ott volt... mondtam h adok 3k-t ha kivehetem, de nem ment bele... pedig kivételesen komolyan mondtam, ekkora hatalmas összeget.Amúgy igen, kibabacott nyomorék konstrukció... facelift után, már nem így csinálták...
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #46129 üzenetére
Ez egy teljesen jó megoldás, ellenben amit linkeltél az a motorokon szokott lenni
Valószagú annyira fosadék anyagból fröccsöntötte a török, hogy a hőtől túl rideg lesz, és eltörik, elreped szerelésnél.
A koreai autókban is sok ilyen cucc van hozzáérsz, és a kezedben marad"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bartucc
addikt
válasz DeltaPower #46121 üzenetére
Én se értem, küldi folyamatosan a képeket egy hibátlan bowdenről, hogy olyat keres, mikor már van neki egy jó...
faragojof: elfelejtetted írni, hogy 5 ezerért megcsinálod.
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #46121 üzenetére
Ennek semmi, ez egy másik autóban lett lefényképelve, mert anyira retardáltak az emberek h még így is megkérdik , h "sárga kupak kell neked?"
Tömszelence, baaazzz abból van több marék, , na azt le is próbálom sélután, jó ötlet köccce.
(#46120) faragojof
Ez mi ez?!
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz DeltaPower #46052 üzenetére
Jaja, kb ilyen sonkáim vannak, csak szőrös
-
Devid_81
félisten
válasz DeltaPower #46033 üzenetére
De azt merted feltetelezni rolunk, hogy mereszsegbol csak kitalaltuk az egeszet?
Laci udv Kati!...
-
Devid_81
félisten
-
God Vazzeg
veterán
válasz DeltaPower #46025 üzenetére
Ha elfelezi az árat érdekes lenne
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #46016 üzenetére
Kapcsolgatást azt bírják rendesen, ez még nagy előnyük. Gondolj bele hány bedöglött ledet láttál ezeréves magnóban vagy bármiben. Ami még poénos, hogy távirányítós cucc is emberi áron van hozzájuk, de lehet akár kombinálni is.
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #45983 üzenetére
Az a baj h a péhások csak az epilepsziát okozó bannert ismerik...
Villog, vibrál, ugrál... az meg kinek hiányzik, ráadásul a hasznos felület fele.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #45970 üzenetére
Nem tudom, én sose nem használtam. Az infoanalitikus aztat is mondta lehet leszárad a pötsöm ha használom mondom akkor inkább reklámok minthogy pöts nélkül punizzak
-
daninet
veterán
Nekem egyszer már valamelyik modi szólt is, hogy erről ne beszéljek a fórumon, és ha adblock-ot használok legyek szíves elhagyni az oldalt.
inkább ez: "A Szolgáltatásban megjelenített hirdetéseket és a látogatottság auditálását a Felhasználó nem blokkolhatja, ehhez segítséget nem kérhet és nem adhat a Felhasználói Tartalomban."
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Mindig is az volt...
"Felhasználói Tartalom: minden adat vagy fájl, melyet a Felhasználó a Szolgáltatás használata során az Üzemeltető számítógépes rendszerében elhelyez vagy meglevőt megváltoztat."[link]
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #45964 üzenetére
Sztem hamarosan a "kiemelt téma" megnevezés átvált "téma lezárva" feliratra.
Értem én hogy pénz, meg kisfakkom, mért nem csinálták meg a régit fizetősre gondolom azt ők se hitték el egy percig komolyan, hogy a "nagy" befektetők a régi design miatt nem jöttek...amikor adblock ugyanúgy működik az újban is na nem mintha én használnám, de egy infoanalitikus mondta hogy van iJen is már_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Outlander
addikt
Olyan szavakat használtál, amikre rá kell majd keresni... BAN++!!!!
-
daninet
veterán
simán átsiklanak felette. Ez jogos kritika, de mivel a dizájnt érinti kár erölködni.
-
bsh
addikt
válasz DeltaPower #45958 üzenetére
ehun, de úgyis kimoderálnak, mer' kelted a hangulatot
tehát ha 100-ból 100 ember azt mondja, hogy okádékul néz ki, akkor az hangulatkeltésoutlander: de ha jól látom, termék képnek továbbra is 3x2 pixeles képet lehet betenni
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #45868 üzenetére
Sosevót' Ha jó régi gép is akkor 100k alatt lehet találni.
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #45864 üzenetére
Létezik pár biznic, de nem 100k kategória. Optibayes megoldás ménemjó'?
-
senior tag
válasz DeltaPower #45854 üzenetére
Akár, ez is egy megoldás!
De amikor én akartam hirdetni valamit az aprodon, akkor kb 3.szorra akarta engedni, mert valami mindig szabály ellenes volt!
Ezt bezzeg megengedik -
God Vazzeg
veterán
válasz DeltaPower #45829 üzenetére
Ha én akarnék eladni autót németben, kb ugyanilyen helyes lenne a szöveg hozzá, mi van ha külföldi a hirdető?
-
senior tag
válasz DeltaPower #45832 üzenetére
Ehhez meg kapod a tulajdonosokat is a bőrülés mellé!!
Írtam nekik, hogy holnap mennék a kocsiért pestre!!
Várom a választ!![ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
válasz DeltaPower #45776 üzenetére
Szerintem Ő az, akit senki nem könnyezett meg és qrvára nem is marasztálná, ne adj Isten visszasírná.
Ő azért többeknél elrúgta a piros pöttyöst...
-
fero02
nagyúr
válasz DeltaPower #45769 üzenetére
luci (lüszi) is faszán lemorzsolódott innen...
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #45769 üzenetére
Ennyi....
Ezt mesélte Grande... a kártya boltban volt akkor br 13k... a kolléga meg 15k-ért árulta az x hónaposat.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #45763 üzenetére
Nekem meg csak az ssd-m meg nyomtatóm van boltból jah meg egy aldis 2.5" usb hádédé
-
bartucc
addikt
válasz DeltaPower #45763 üzenetére
Innen van nekem is a gép, Norb3rto-tól java része, előző platform meg nekem is Chasertől... Boltból is csak Gyíktól vettem valamit az utóbbi 2 évben, ha vettem.
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #45761 üzenetére
Rgéi szép annálisan szűz idők?
szerk: amikor még tudtam írni is
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz DeltaPower #45743 üzenetére
Mostmé'mostmé?!
Nincs igazam?!
Ott csak így értették meg!!! -
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #45743 üzenetére
Nem is 1 hét szünet van, hanem kb 2
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #45680 üzenetére
Nekem főként a zöld lézeres, erdős táncolós, refrén részek tetszenek a legjobban...
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #45664 üzenetére
Tök mindegy, számolni úgyse tudunk
-
george11
addikt
Teljes mindegy, csak a kaliber legyen ok
-
Devid_81
félisten
Mondjuk az igaz...de a kerdes meg akkor is nyitott maradt...honnan lesz nekem ilyen notebookos lazulos izeeem
Mifax lehet ez?
Notebook a'gy?...
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #45609 üzenetére
Nem szeretnék máshova irkálni a PH-n (annak sosem volt jó vége )
-
Devid_81
félisten
válasz DeltaPower #45602 üzenetére
De eleg, es gondolj bele amikor latjak az ugyfelek egy Blade III-al...mind ezek utan
(Asszem errol a foldreszrol is koltoznom kell, pedig ugy a szivemhez nott ez az esos takony hely)...
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #45558 üzenetére
Hüjjje írás, hüje témáról, hüjékknekk!
-
george11
addikt
válasz DeltaPower #45560 üzenetére
nekem másodikra is wtf volt, de azért írtam
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #45558 üzenetére
Nem értem az írást?!
-
csaszi72
senior tag
válasz DeltaPower #45542 üzenetére
Ő? Venni?
Tuti ingyen akarja! Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
God Vazzeg
veterán
válasz DeltaPower #45402 üzenetére
Lehetséges
-
God Vazzeg
veterán
válasz DeltaPower #45395 üzenetére
Rönónak nem olyan?
-
csaszi72
senior tag
válasz DeltaPower #45392 üzenetére
mákdaráló, kenyérpirító, pálinkafőző
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #45384 üzenetére
Windows + p gomb heeee
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #45379 üzenetére
Asztal kiterjesztése aranyom
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #45379 üzenetére
Win vista -7-8 esetén...
Windows + P gomb egyidejű lenyomása....
-
Devid_81
félisten
válasz DeltaPower #45347 üzenetére
Az a telefonhoz jaro tok amit a hatterben latsz...jobban jarsz ha egesz nap benne tartod...a telot...es akkor minden rendben van!
Ha szerencsed van nem hivogatnak sokat es akkor nem kell sokszor kivenni....
-
TeeBee73
veterán
válasz DeltaPower #45347 üzenetére
Reggel hasonló kislányt láttam a buszon, csak az szőkésbarna volt, 16-17 éves fajtából. (Fekete passzos naci tevepatával+bigtits.) Gondolkoztam rajta, hogy a helyem ugyan nem adom át, de az ölembe ültetem, ne ácsorogjon szegény.
-
Devid_81
félisten
válasz DeltaPower #45261 üzenetére
Nem tudom miert furdult ki a helyerol, de az biztos, hogy az auto elott latszik, hogy a helyen van, majd amikor atpordul az auto akkor latszik, hogy egy komplett kosarszeru valami volt az auto alatt.
Ezt meg csak a hangulat fenntartasa erdekeben...
...
-
Devid_81
félisten
válasz DeltaPower #45257 üzenetére
Aknafedovel volt nezetelterese...eloszor nekem sem esett le miert borult igy meg...
...
-
bartucc
addikt
válasz DeltaPower #45194 üzenetére
Nézd meg a belsőről készült képet, mondjuk pillants rá a kormányra, árulkodó jelért.
[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
válasz DeltaPower #45182 üzenetére
Neaztatnézzed', hanem a képet, amit linkeltem! Egyébként BAN!
MOD: Chaser: Privi ment.
MOD2: Ótlendör: Mit lopott volna egy laptop? Áramot?
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz DeltaPower #45166 üzenetére
A tetko nekem se jon be es ha tul vekony az sem...de itt kivetelt tennek...naponta tobbszor is akar!
...
-
Devid_81
félisten
válasz DeltaPower #45160 üzenetére
Jah engem sem erdekel a szemelyi, nem vagyok en kocsmaros, hogy elkerjem tole
...
-
Devid_81
félisten
-
bsh
addikt
válasz DeltaPower #45154 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen videókártyát?
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Asztrofotózás
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Wuthering Waves
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- AMD Ryzen 5 2600X - 6-mag - 3.6Ghz OEM
- Nvidia RTX 3090 Founders Edition 24GB
- Logitech G815 / G915 (és esetleg egyéb azonos) low-profile kupakokat / keycap -eket valaki?
- BRUTÁLIS! ÚJ Nintendo Switch Lite Hyrule Edition + 12.000 Ft-os gyári tok + 256 Gb MicroSD
- Logitech Wingman Attack 2 joystick (újszerű állapotban)