-
IT café
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paulie86
tag
Üdv,
Egy Monsoon Malabar kávét sikerült beszereznem hirtelen Media Markt-ból (sok "m" betű) , a meg nem nevezett hely kávéja ugye.... a lényeg az, hogy okt.- 15 a pörkölés, de elég bajlódós idáig és nem tudom mit lehetne vele még tenni? Már a határokat feszegetem annyira finomra darálom és így is gyorsan folyik át, a végeredmény pedig bőrösödő és buborékosan hamar eloszló krém. A hővel is olyan szinten lennt vagyok már, hogy ennyire alacsonyra kb. még sosem állítottam. Ízre sem mondanám jónak, sima kotyogóssal is megpróbáltam, az íz ott sem volt az igazi... Egyelőre úgy gondolom hagyom még pihenni akkor, jobbat nem tudok. Nektek voltak ilyen tapasztalatok ezzel a fajta kávéval? Fórumon visszaolvasva azért olvastam hogy voltak hasonló jelenségek vele...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Formula-1
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Last Epoch
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung LCD és LED TV-k
- YouTube
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Mini 3 pro FMC drón szett - 3 akkumulátorral +extrák
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Professzionális szimulátor Rig Váz Cockpit
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest