-
IT café
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timer
veterán
Sziasztok Topik Lakók!
Tanácsot szeretnék kérni kávé vásárlással kapcsolatban. Alapvetően szeretem a jó kávét, de túlzottan nagy igényeim nincsenek, 10 évig Senseo géppel nyomtam. Most vásároltam egy Philips 2000 Series gépet, (korábbi Saecco Xsmall), ehhez szeretnék kérni tanácsot kávébabra.
Amit első körben kipróbáltam, az a Douwe Egberts Silk, de nem igazán jön be az íze, van egy savanykás árnyalat benne, amit egyszerűen ki nem állhatok (ugyanezt érzem a Segafredo Intermezzo-ban is, csak halványabban). Milyen típusú kávét, esetleg konkrét terméket keressek, aminek inkább füstösebb, krémesebb íze van, és mentes a savanyú íztől?
Elnézést a pongyola megfogalmazásért, remélem azért érthető, mire is gondoltam a kérés kapcsán.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest