Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz adp #50469 üzenetére

    ki szerint nem értetek (értünk) hozzá?

    az ilyenekre amúgy ugrom, mint anyatigris a vörös posztóra, de azért nem voltam ott, nem láttam a pontos szóhasználatot, és még ha láttam is volna, akkor sem biztos, hogy pont úgy volt érthető a komment, mint ahogy azt a szerzője szánta (szevasz, datee! :DDD).

    mindazonáltal nem tekintem bénának magam, meg itt sokakat, mikroszkóp és refraktométer nélkül is meg lehet azért inni egy eszpresszót, elsősorban ízlés, másodsorban az ízlés érzékenysége dönti el, hogy meddig csiszolja az ember az igényeit, skilljeit.

    minden tiszteletem a casmós csapaté, konkrétan a szakma csúcsának gondolom őket és magasan az ő kávéjuk ízlik a legjobban, ha találkozom vele valahol. de fenntartom a jogot, hogy tds mérés nélkül is el tudjam dönteni, hogy mikor jó egy kávé...

    datee-nak meg majd adok egy kokit és két sallert a kávébár bazáron, ha kijutok ;]

    (ugyanezt a szakmázást egyszer már végigcsináltam a bornál, a kávénál nem fogom. vállalom, hogy ínyenc vagyok és lusta, fogyasztó. ennek megfelelően bizonyos helyzetekben lemondok a 100%-ról, fontosabb az, hogy az egész élvezetét, szeretét maximalizáljam)

    [ Szerkesztve ]

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák