Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz Ábi #30160 üzenetére

    megint arra fut ki az egész, hogy akinek e61-es gépe van, úgy érzi, hogy ez személyesen neki szól :U

    legyünk őszinték magunkhoz: már egy pid-es gc is elég szinte mindenre (kivéve rendes gőzölés). a kamaszok eddig e61-ről álmodtak, páran azt mondták, hogy akkor már inkább álmodozzanak fejbojleres gépekről. ettől az e61 nem kezdett el hirtelen rosszabb kávét csinálni, mint eddig.

    ezek eszközök, ki kell ismerni a sajátunkat és még akkor is tudunk vele jobb kávét csinálni, ha esetleg kicsit nehezebb. nem mindegy, hogy én 15 perc alatt egy gombnyomásra csinálom meg azt, amit akarok, az e61 user meg 30 perc után a megfelelő hűtőcsapolással? a végeredmény a lényeg, és ha ő azt tudja jól használni, zseniális lesz. gondolom, hogy nem zavarja annyira az az előmunka sem, mert akkor ő is cserélt volna. én ezért és csak ezért cseréltem, nem azért, mert a dalla corte jobb kávét csinál. könnyebben csinál jó kávét, így pontos. de aki ismeri az xy gépét, annak azt is könnyű már használni.

    nem csak a másfél milliós fényképezőgéppel lehet bármilyen jó képet csinálni, az olcsóval is, csak azzal több munka elérni ugyanazt. eszközök ezek, a fórumos sértődés helyett inkább mindenki tanulja ki még jobban a sajátját, mert nem az eszköz a cél, hanem a kávé -- ezt nem kéne elfelejteni.

    és igazából szeretném ezt utoljára leírni. Ábi, tőled is azt kérem, hogy ne rugózz többet ezen. még mellesleg odaszúrósan se. mert a kör már többször meg lett futva, mégegyszer meg minek..?

    [ Szerkesztve ]

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák