Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
#41133696 #5606 üzenetére
Az oké, a Win 10 beépített Defendere működik. Nekem két licencelt rendszerem van( Ha a Windows ME nem játszik
) Windows 7 és Win 8.1. Ezek közül tudok választani. Gondoltam legyalulni az egész Windows történetet és végleg átállni Debianra, de a Boinc és GPU(AMD Pitcairn) nem jól viseli.
A Win 8.1-ben van, azt én nem tudom elviselni(a rendszert), így maradt a Win 7, abban meg nincs. A Windows 10-et ki sem próbáltam, nincs is licencem.
A MBAM: kipróbáltam én is, nekem nem jött be, ilyen olyan portokat, IP-ket blokkolt, meg nekem túl interaktív. Azt szeretem, ha szépen csendben dolgozik, úgysem értem, ha kérdez valami komolyabb dolgot, ebben a Kaspersky a legjobb szerintem. Előtte volt Nortonom, de hangoskodott az is. Nem tudom a MB egy komolyabb ransomwarehez elég lenne e.
Adwcleanert lefuttatod hetente egyszer, ha jól tudom MB tulajdon lett az is.
Kicsit macerásabb, mert le kell tölteni mindig a legfrissebbet, de ingyen van...
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- alza vélemények - tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ukrajnai háború
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest