Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbdzyx
senior tag
válasz #31733248 #31035 üzenetére
oh, a kínai kommunista állam kézivezérlésű újabb megavállalata és a kétes ügyleteik, politikai befolyásuk pont úgy kellenek ennek az államnak, mint egy falat kenyér.
soha nem gondoltam volna, hogy azért véded ezt a rendszert mert kiszolgálója/haszonélvezője vagy. /s“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
Veron
addikt
válasz #31733248 #31035 üzenetére
Nekem csak annyi kérdésem lenne: hogyan? És nem kötözködésnek szánom.
Azt írod más gondolkodásmód, célok, álmok stb. Ezt értem, és kétségtelenül szükséges feltétel a meggazdagodáshoz, de kicsit sem elégséges a sikerhez.
Nekem úgy tűnik, mindezek mellett kell egy jó adag kezdeti löket is anyagi vagy kapcsolati tőke formájában ahhoz, hogy a következő szintre juss. Mert enélkül még IT-ban sem tudsz kitörni.
Teljesen mindegy hogy havi nettó 1-2 vagy 3 millát keresel, és hiába az átlagtól mérőben eltérő a gondolkodásmód, soha a büdös életben nem fogsz ebből az alkalmazotti bérből villát venni Budán.Akkor mi szükséges még hozzá?
@Citroware: ez egy érdekes és jó meglátás. Nem gondolkodtam eddig rajta, de igazad lehet. Olyan ez mint az ember útja az oktatásban: minél magasabbrendű iskolában tanul, annál nehezebb kitűnni a tömegből.
De milyen területre gondolsz konkrétan?
Az asztalos ilyen lenne, vagy a gyógyszerész, esetleg tanár?[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest