Új hozzászólás Aktív témák

  • #31733248

    törölt tag

    válasz _NCT #30881 üzenetére

    Kérdeztétek már itt egy páran, röviden: vállalkozó vagyok több érdekeltséggel, alapvetően energiavállalatokkal és hitelintézetekkel foglalkozom. Jelenleg egy kínai olajipari óriásvállalat régiós piacra lépését készítjük elő, erről rövidesen már a fősodratú sajtóban is olvashattok. Passzióból dolgozom már régóta és keveset.

    Qtya123

    "Valóban nem volt érdemi párbeszéd jó néhány ilyen gyerekkel és gyakorlatilag ketté volt szakadva az osztály a "gazdagok" meg a "szegények/átlagosak" kasztra."

    Ez felnőtt korban hatványozottan igaz. Egy sikeres vált cégvezető és az átlagember gondolkodása, életfelfogása közötti különbség gyakorlatilag kizárja, hogy barátkozzanak egymással. A társadalom többsége fel sem fogja, mekkora gond ez.

    Tel Elek

    Olyan régiót ajánlok, ami egyrészt összhangban van az itt emlegetett fizetésekkel, másrészt közel van. Azt sem javaslom, hogy építkezzetek Ti is a II/A kerületben, mert egy alkalmazottként dolgozó informatikus számára nem ez a realitás, hiszen itt már egy Kft. 3 millióján is komoly agyalás megy...

Új hozzászólás Aktív témák