- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz ledgeri #1242 üzenetére
Amikor az e-mail címre gondolok, akkor most a belépéshez használhatóra gondolok. Ha jól emlékszem, akkor a Google fióknál nem oldható meg az, hogy belépéshez más e-mail cím legyen 1 fiókhoz úgy, hogy közben ahhoz a fiókhoz csinálnék egy üzenetküldésre és üzenetfogadásra használtat. Viszont a Microsoft fióknál van a belépéshez használt és a többi e-mail cím; a többivel nem lehet belépni, de a családi csoportban lévőnél a tagok a belépéshez használt e-mail címet látják. Ez azért biztos, mert van rendszergazda fiókom és azt is bevontam a családi csoportba és ha a rendszergazda fiókkal megnézem a tagokat, akkor látom a nem rendszergazda fiók belépési e-mail címét. Viszont amikor e-mail üzenetet küldök, akkor a webes Outlook az alapértelmezett e-mail címről küldi el az üzenetet. Ja még ami eszembe jutott az az, hogy a gyerek fiókról jövő kérések a belépéshez használt e-mail címre jönnek; pedig nem az van beállítva alapértelmezett üzenetküldési címnek.
Írok példát:
· belepes@email.com
· kuldes@email.com
A belepes@email.com látszik a családi csoportban, de a kuldes@email.com nem látszik a családi csoportban. Viszont az üzenetek a kuldes@email.com módon mennek el, ha valakinek üzenetet küldök, de ha a családi csoportba küldök üzenetet, akkor ott a belepes@email.com látszódik amikor megnézem, hogy kik a tagok (a rendszergazda e-mail címnél most megint megnéztem).
Nálam a rendszergazda e-mail cím az arra van, hogy az van a Windows 11 Pro operációs rendszernél beállítva rendszergazda fióknak és ezért a másik fiók csak normál fiók és ha telepíteni akarok bármit, akkor egyből kéri a rendszergazda engedélyét és ha nem írom be a rendszergazda jelszavát, akkor semmit nem enged telepíteni a laptopomra.
Ha nem lett volna használatban a Microsoft jelszótárolási lehetősége, akkor már többször nem tudtam volna használni a Password Depot szoftvert. Jelenleg persze ott van a mobilon az ujjlenyomat olvasó és a laptopon a vénaszkenner, de ha ezek meghalnának az eszközökben és megint nem jutna eszembe a Password Depot jelszó, akkor nem tudnék belépni a szoftverbe. Nálam a jelszavak létrehozása és tárolása a Password Depot szoftverben történik először és amikor belépek a Microsoft Edge böngészőn valahova, akkor a böngésző megjegyzi és átmegy a Microsoft Authenticator szoftverbe a jelszó. Ezután ha 2FA be van állítva, akkor iOS-en és Androidon a Microsoft Authenticator szoftverbe felveszem a QR kódos kétfaktoros azonosítást és még a Proton Passba is felveszem. Ezért 2 helyen van a 2FA tárolva (Microsoft és Proton), ha kivenném a Microsoft lehetőséget, akkor oda amúgy is lehetne kérni elfelejtettem a jelszavam és akkor kikapcsol a 2FA több helyen (nem mindenhol néztem meg, de több cégnél megnéztem, hogy mi van akkor, ha berakom nekik, hogy nem tudom a 2FA-t és a jelszót sem tudom és végül az elfelejtettem a jelszót dologgal kaptam egy e-mailt, amivel kikapcsolódott a 2FA és belehetett lépni és új jelszót kitalálni). Persze ezután megint bekapcsoltam a 2FA-t az új jelszó létrehozása után azokon a helyeken, ahol kikapcsoltam.Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Háztartási gépek
- Politika
- Vodafone mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Escape from Tarkov
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Xbox 360
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest