Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
válasz Lortech #9628 üzenetére
Köszi, éééés működik az egyik összefüggős táblába adás már, egy @ManyToOne hozzáadásával. Ennyi kellett. De fura, mert a jpa tools entity-tábla generátor megtalálta enélkül is az összefüggéseket (mert FK-zot), és jól generálta a táblákat ehhez.
A factoryt pedig már static singletonosítottam, és az entity manager is entitykezelő (session scoped) osztályonként singleton.
Másik (szintén kapcsolatban lévő) táblánál, mivel nincs ID-nek való egyedi adat, ezért külön int id van definiálva, simán @GeneratedValue.
De először is, egy hibernate_sequence nevű táblát keresve száll el, de a jpa tools sima sequence nevűt generál. Átneveztem, így elindítva már azon száll el, hogy ebben nincs next_val nevű oszlop IDENTITY stratégiával.
Egyik módszer sem működik. Komolyan olyan buta a perzisztenciaréteg, hogy nem tud egy üres táblában mondjuk csak simán 0-val kezdeni, és mindenféle táblák kellenek neki?[ Szerkesztve ]
hitler, sztálin, micro usb
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Endgame Gear XM2we vezeték nélküli egér - fehér (EGG-XM2WE-WHT)
- Acer Aspire 7 A715-72G-52HU Core i5-8300H GTX1050 4GB GDDR5 8GB DDR4 1000GB HDD 512SSD
- Creality CR-10 smart pro - kiegészítőkkel
- Makulátlan Lenovo T14 Gen1 Ryzen 5 4650U, 32GB DDR4, 512gb nvme SSD, érintőképernyő eladó
- RTX 3080 érdekel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest