Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz Superhun #4584 üzenetére
Igazából egy beadandóban kéne segédkezni, ezért nem akartam itt...
Sajnos jelenleg az egyetem mellett az OKJ-t most fejezem be és hirtelen mindenkire most jött rá a beadandók kiosztása ezért nincsen rá túl sok időm, se energiám és határidőre kell, de van magasabb prior -> OKJ szakdolgozat, már volt 1 majdnem kész, amire 3 hónapja rábólintottak, hogy jó, erre pár napja, utolsó konzultáción egy olyan indokkal, hogy hasonlít egy már készre, nem tudják elfogadni, csináljak újat, szóval most azzal vagyok elfoglalva, de ez egy hosszú sztori ...
Szóval az a lényeg, hogy ezt a beadandót 9-ig kell leadni, a szakdolgozatomat meg 12-ig, így ha az egyiket csinálom, a másikra nincsen időm + még a többi beadandó is.
Maga a feladat :
Futballbajnokság
Ezeket az osztályokat kell tartalmaznia (többet is lehet):
- bajnokság, csapat, meccs, játékos, támadójátékos, védőjátékos.
Egy futballbajnokság "szimulációja", több csapat között, mindenki-mindenkivel 1x játszik. A meccsek körökre vannak osztva, mely körök 1-1 támadást jelentenek egy védő és egy támadó játékossal, akik rendelkeznek egy támadási és egy védekezési értékkel, nyilván, ha nagyobb a támadási érték, mint a védekező, akkor gól születik a támadó csapatnak, amúgy meg a támadás sikertelen és jöhet a következő támadás (nincsen megadva, hogy hány támadást kell tartalmazni egy meccsnek, sőt még a félidőket sem kell számolni).
Továbbá szükséges feltételek :
- legalább összesen 7 osztály vagy interfész
- tartalmazzon származtatást, a származtatott osztályok objektumai legyenek polimorfikusan alkalmazva
- tartalmazzon absztrakt osztályt vagy interfészt
- az osztálystruktúrán kívül legyen egy tesztprogram (osztály), ami "csinál valamit" (-> "szimulál")
- a modell funkcionalitása legyen logikailag jól széttagolva az osztályok és azok függvényei között.Az interaktivitás nem követelmény. A főprogram dolgozhat beégetett adatok vagy pszeudovéletlenszámok alapján is.
Egyelőre elég volna számomra, egy helyes UML ábra, az alapján már el tudnék indulni valamerre.
Persze nem gond, ha valaki az egészben tudna segíteni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- Hogyan férhettek el az őseink a Földön?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Milyen egeret válasszak?
- Asztalos klub
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
- Autós topik
- További aktív témák...
- Quantum DLT- VS80 SCSI meghajtó
- Kenwood Basic M2 végerősítő/végfok eladó. "Atomerőmű". 2x220W és 1000 damping! Kimondottan jó hang!
- KERESEK: Final Fantasy 7 Rebirth Deluxe vagy sima kiadást
- Nikon SB-700 vaku eladó
- RTX 3060 12GB, I5-11600K, ASUS ROG STRIX B560-I, RAM Corsair Vengeance LPX 32GB, Táp Zalman Gold
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest