- TP-LINK routerek
- Bitcoin topic
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mozilla Thunderbird
- Facebook és Messenger
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
A klíma is "okos", van benne WiFi modul alapból. Mondjuk WiFi speciel még nincs, szóval egyelőre mindegy, a következő tél lesz majd izgi, mondjuk főleg akkor, ha a jelen gazdasági helyzet nem azt kényszeríti ki, hogy az egész kéglit eladjam a búbánatba úgy, hogy még kész sincs és egyszer sem aludtam benne
-
Bog
HÁZIGAZDA
hogy nekem miért nem jutott eszembe az IR-távirányító, mint megoldás???? Mármint arra, hogy a tesztelt noname Tuya-hőmérőhöz egy tuyás IR-távirányítót applikálok, ami szépen bekapcsolja a légkondi fűtő üzemmódját, ha 5 fok a benti hőmérséklet és kikapcsolja 10-nél. Mert amúgy a hülye klíma 15 fok alá nem állítható, pedig nekem csak téli temperálás kell, hogy ne legyen fagykár. De most mindjárt túrok egyet valami dzsunka webshopban.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Chris Kiki #7 üzenetére
Bocs, jogos! A központi cucc ugyanannyit mutatott, mint mellette a termosztát és egy Xiaomi, a külsős szenzorok néhány tized fokkal kevesebbet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínából küldték, a specifikációhoz képest irtó olcsó, de rejtély, hogy ki gyártja. Viszont működik.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest