Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stiegliz
tag
Valaki torrenzezik iphone rol, vagy ipod touch-rol?
Vagy van valami jo zeneletolto progi? Csak neha neha akarok egy egy szamot hirtelen letolteni, mikor tavol vagyok a gepemtol huzamosabb ideig.
Tudom itunes,.. Na de.. Szoval valaki? -
Stiegliz
tag
valaki irta, h online filmeket nez. hogyan mennyiert ? gondolom wifin. ezzel kapcsolatben szeretnek erdeklodni.
-
Stiegliz
tag
válasz korpicschess #5011 üzenetére
Enis epp uton Becsbe.
-
Stiegliz
tag
ok, ebben részint igazad van, de DE itt voltak, vagy a nem off topikba voltak olyanok, akik nyilt wifit használtak, mondván,h mindenhol van, akkor minek fizetnének érte.
de mindenkinek szive joga ugy használni ahogy akarja, felolem pimpongozhattok is vele csak valoban ( szerintem ) nem tul hasznos net nélkul a dolog
jajx: remélem érthető vagyok.
-
Stiegliz
tag
válasz ForRedGlory #4979 üzenetére
"Igen én már várom nagyon azokat akik arra verik a mellüket hogy 4g-s telefonuk van 500mb-s netcsomaggal vagy net csomag nélkül. " - ez egy vélemény, amivel egyet értek, olyan mintha lenne tv-d adás nélkül, vagy hutod kaja, vagy akár kocsid uzemenyag nélkül.
"Amúgy tényleg csak saját magát járatja le ezekkel a samsung. Örülne ha ilyen sorok lennének az sgs megjelenéseknél is... " - az sgs valóban nem a legjobb marketing stratégiat valasztotta, mint anno a pepsi. erre talán emlékeztek, jo nagy per is lett belole.
[ Szerkesztve ]
-
Stiegliz
tag
sejtettem, ... de nem gondoltam
-
Stiegliz
tag
korpicschess kollega volt az első .
-
Stiegliz
tag
válasz Malachi #4859 üzenetére
én kiprobáltam az uj nokia WP7 -et. salami fantasztikus.
csak kár,h 512 mb ( ram/ rom ) van benne. talán ez egy picikét kevés, főleg, hogy van benne x-box játék izé..ha valamivel olcsobb lenne mint egy szifon lehet vennék egy ilyet, de nem 100..
tetszetős cucc, de a szifontol tudom mit várhatok, mit kapok. a Wint. meg alapbol gyulolom...
ezt talan meg eleg nehez levetkozni -
Stiegliz
tag
válasz Mr.Csizmás #4509 üzenetére
no, akkor, mikor és hol....
-
Stiegliz
tag
tudom nem ide tartozik, de nem találtam semmi hasznosat.
led tv-t szándékszom venni, viszont iphonom, és mac-em van, tehát ezekhez szeretném hozzákötni, és ha lehet megavideot is szeretnék rajta nézni.
( értelemszerüen a samsungot hozzá tudom kotni a pc- és a samu telehoz is , de pl fonhoz is ? )
és nem mellesleg melyik márka melyik tv -je jobb ? -
Stiegliz
tag
válasz Mr.Csizmás #4450 üzenetére
lehet csatlakozni ehhez a happy hour.hoz?
am mikor lesz ? -
Stiegliz
tag
válasz korpicschess #4380 üzenetére
jelentem LÁMA vagyok, az akcio az hány százalékot vagy mi takar? megnézegettem az oldalt, oldalakat, de nam találtam semmi leirást erről..
of : ipod touch 5g varhato jovore ?
vagy vegyek inkabb most pénteken?[ Szerkesztve ]
-
Stiegliz
tag
válasz ForRedGlory #4336 üzenetére
elég silány szerzemény az a nönemű....
-
Stiegliz
tag
mi van akkor ha visszhangzik a szifon? i4s.
szoft-os hiba vagy csere ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest