Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- ASUS RT-AC68U
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- XPEnology
- Linux kezdőknek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz Cyberpunk #86401 üzenetére
Azért ez nem "garasosság" kérdése.
Engem is érdekelt a z3, de csak azért nem veszem meg, hogy kipróbáljam és bukjak rajta.
"Ti" páran telefon őrültek erre képesek vagytok, de az átlag nem ilyen.(#86407) Cyberpunk: Nálam azért biztosabb volt hosszútávon az iPhone, ezért a z3 vszínűleg csak próba maradt volna.
[ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz #51177472 #85814 üzenetére
Az injekció nem gáz hidd el, csak belegondolva az.
Prosztó megoldás, de mikor kínok között vagy és a gyógyszer sem segít, a fájós fogra szívsz levegőt és értékes fájdalommentes másodperceket nyerhetsz vele.
Esetleg megpróbálhatsz vmit kikapni a fagyasztóból és tedd rá az arcod fájós oldalára.
Részvétem, szurkolok hogy minél hamarabb túl legyél rajta!
Sajnos pár éve átmentem ezen én is, ünnepek alatt, onnan a tapasztalat.[ Szerkesztve ]
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz Malachi #85431 üzenetére
Akkor ez megmagyarázza az YC Commando cipőt.
Fekete lyukba biztos jártál viszont, ha ez a stílus ment nálad.
Ha lehet mondani én mindenevő voltam-vagyok.
DM meg a jó rockzene mindig jó volt nálam is. Cure-tól: Lullaby, lovesong, Boys Don't Cry...
The Clash? Voltak nagy zenék.C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Ferko75HUN
senior tag
Igen ez is régi jó ismerős.
A fiataloknak mutatok egy 19 évvel ezelőtti bulit , a minőség sajnos nem a legjobb, de a hangulat talán átjön, hogy abban az időben mi öregek is már durva jó zenékre buliztunk. Talán itt nincs annyira nagy törés, mint amikor nekem mutattak a szüleim zenéket, tv felvételeket. 3:30-tól indul a lényeg, de az eleje is vicces a ruhák, kocsik miatt.C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz Malachi #85242 üzenetére
Ebben teljesen igazad van, hogy nem melós. De nem is divatcucc, ezek túrabakancsok, hágóvasat is lehet némelyekre rögzíteni...
A strapabírósága elég high-tech cipő szinten, nekem ilyen van csak zöldben, a talp feletti szövet a yak felirat alatt pl. kevlárból van, hogy ne szakadjon ki sziklás talajon.
Igazából amit te linkeltél, nekem soknak tűnik az ára elsőre, persze nem ismerem, lehet speciális munkacipő.
Az én általam linkelt cipők ugyan drágábbak, de miután beindul a szezon végi akció, hasonló árban mozognak, sőt...[ Szerkesztve ]
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz Malachi #85238 üzenetére
1 fokkal jobb, de továbbra sem győzött meg.
Nálam az elnyűhetetlen az nem az autógumi és borjúbőr keverékéből adódik össze.
A Jak bőr 3x erősebb a marhánál, a borjú nem tudom hol van, de vhol hátul.
Nem akarlak meggyőzni félre ne érts, nálunk az élet része a cipő munkában és otthon is, így elfogult vagyok.C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz Malachi #85228 üzenetére
Ez az YC Commando?
Ha igen nem bántásból, de úgy néz ki, mint egy ortopéd cipő.
Látom mi van odaírva, de ez számomra fake is lehet annyira gagyinak tűnik.(#85237) whitezo88: Ezzel Fehér Zoli mit akartál a tudtomra adni?
[ Szerkesztve ]
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz gabormgp #85198 üzenetére
Bocs, hogy belevau, de a bakancs itt kezdődik. Nekem ilyen van.
Figyeltem valamelyik nap a cipős hozzászólásokat, most csak kíváncsiságból írtam be, hogy ti ismeritek-e az Ecco márkát?
Itthon csak 2009 óta vannak Ecco márkaboltok, ezért nem mindenki találkozott vele.C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz CharlieDrop #83983 üzenetére
1. Ezzel az okkal nem építenének le, maximum csökkentenék a fizetést.
Egy adott üzletben megvan az az emberszám ami szükséges a jó működéshez. Ne egy 20 fős kollektívát képzeljünk el, ugyanakkor értelek, hogy egy olyan üzletben ez járhatna leépítéssel is.
Mindegy, sok mindent azonosan, mást meg különbözően látunk, kér ezen vitatkozni nem vezet semmire.
Mindenki a saját oldaláról látja a világot, nehéz beleképzelnünk magunkat a másik gondjába.2. Igen az ma már nem menne. Mielőtt vki beírná, hogy a vasárnappal is ez a helyzet, barátom München-ben dolgozik, az ottani aldilidli érdekes zárva van vasárnap, nálunk este 8-ig talán.
Tehát ezt a napot vhogy nyugaton azért megtudják oldani.3. Elhiszem, akkor képzeld hozzá, hogy ha jól értelmezem te 4-ig vagy hétvégén, más meg olyankor még ráhúz 4-5 órát 20-21h-ig.
Na jó tényleg hagyjuk, oké hogy off topic, de mégiscsak iPhone.
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz CharlieDrop #83977 üzenetére
"+1: ha ezután azt mondanák párodnak, hogy köszi vasárnap nem kell nyitva lenni, már nem kellesz, nos akkor azt mondanád hű de jó, most egész nap a gyerekekkel lehet?"
Erre nem sok sansz van szerencsére, az anyacég itthoni alapító csapatának első vezetője, most is többirányú a munkája, nem csak az üzletekben dolgozik, hanem tréningeket tart, utazik rendel stb.
De a cég politikája, hogy a vezetőknek is látni kell mi folyik az üzletekben, hétvégén főleg.
Ezért az átlag 8 hétvégi napból 4-5-6-ot dolgozik.
Ha a törvény ezt megtiltaná vasárnap, az nálunk ünnepnap lenne.
Ha neked 2 gyermeked van, feltételezem elmúltál már 30, akkor neked is emlékezned kell, hogy a "mi" időnkben szombat 13 óra után megállt az élet, minden bezárt, mégis túléltük.
Persze most lehet azzal jönni, hogy felgyorsult az élet, piacgazdaság van..stb.
A lényeg, ez azoknak álszentség akik nem a kereskedelemben dolgoznak.
Ha vki fent kitalálná, hogy költséghatékonyságból, mert mondjuk éjjel, vagy vasárnap olcsóbb az áram, másnak is ilyenkor lenne a melója, akkor kíváncsi lennék ki hogy háborodna fel.
Régen ugye a kereskedelemnél is szent volt a vasárnap, ha az irodákban, vagy bárhol máshol bevezetnék, azt is elfogadnátok ilyen könnyen? Ha a panaszotokat ugyanígy álszentségnek tartanák akiket nem érint, az tuti volna nem?
Részemről vége az off-nak, hazahoztam a gyereket és várjuk anyucit.C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz CharlieDrop #83971 üzenetére
Van gyereked már? Ha igen majd akkor gyere ezzel a rossz dumával. Bár ez sem indok, mert ha van, akkor főleg baj, hogy nem értékeled az együttlétet vasárnap...
Ha rajtam múlna akkor minden zárva lehetne vasárnap, szóval én a vendéglátósokat is sajnálom.
Így már nem vagyok álszent, csak gyökér mi?
Nem baj![ Szerkesztve ]
-
Ferko75HUN
senior tag
Nyugi én is odatartozom, csak amit régen elbuliztam, elruházkodtam, az most a családra és az együttlétre megy.
Amiket felsoroltam 1-2.kivételtōl eltekintve, nem drága hobbi. Kirándulás, kerékpár.
Nyilván az ember 40 környékén máshogy látja az életet, ezért nem is lehetünk 1 véleményen.
Amig otthon a szülōkkel éltem a 3/4 fizetésem én is a különbözō szórakozásokra költöttem, lehet kicsit megcsömörlöttem, azért élvezem már jobban a jó levegōt.Madgie: persze itt semmi sem biztos ahogy ez sem, mindenesetre én jobban örülnék, ha ezt vezetnék be és nem az internet adót. Persze az utóbbira nagyobb esély van...
[ Szerkesztve ]
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz madgie #83963 üzenetére
Megismétlem: a tervezettben az áll, hogy a 400nm2-nél kisebb üzletek+ vendéglátóhelyekre nem vonatkozik. Egyébb helyek, mint pl: egy edzōterem, ugyanúgy mint eddig helyi önkormányzati elbírálás alá esnének.
Ti nagyon kész vagytok ettōl a vasárnaptól![ Szerkesztve ]
-
Ferko75HUN
senior tag
Nem dupla+ 50%
Írtam: 2 vasárnap egy hónapban.
Persze hogy elvállalta, már 10 éve csinálja, ettōl függetlenül mindenki örülne aki rávan kényszerítve, hogy csinálnia kell, mert a kereskedelemben muszáj, ha ezt a pályát választottad.
Tényleg mondanom kéne egy programot? Szórakozol velem? Mennyi idōs vagy?
Te is a plázákat bújod, más ötleted nincs?
Tavasztól ōszig, bringázok(unk) focizok, strandolok. Ōsz-tavasz: úszás, kirándulás, edzōterem...stb.
Nem véletlen kérdeztem a korodat, ha esetleg a fiatalabb korosztályba tartozol, akkor a jó levegō, sport, testmozgás nem árt meg. Én mindjárt 40 vagyok és jól esik.Tibee86: Mindenkinek a saját baja fáj, nem gyōzködlek titeket, de sose tudjátok meg milyen vasárnapozni!
Nehogy egyszer még mindenkinek kötelezō legyen, amilyen jól haladunk...kabalthenbk: ezt már nem is hoztam fel.
[ Szerkesztve ]
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz r3dsnake #83924 üzenetére
Ez nagyon nagy mellébeszélés! Hagyjuk már, hogy vki 6 napon át dolgozik reggeltōl estig, ha van is ilyen az nagyon elenyészō! Az meg fōleg felháborító, hogy este nyolckor (vasárnap!) amikor a rács már félig lehúzva, nyugodtan nézelōdik és nem zavarhatod ki. Könnyū úgy véleményezni vmit, ha nem vagytok benne, nekem az asszony ezt csinálja, szóval én meg annak örülnék, ha inkább mehetnénk kirándulni.
Abban igazad van, hogy az egyszeri magyar embernek az a program, hogy plázáznak vasárnap az egész családdal, ahelyett hogy vmi értelmesebbet csinálnának.
Viszont mivel csak üzletekrōl beszélnek, gondolom a mozik, vendéglátó helyek nyitva lennének.(89327) SÖ: ugyanazt mondom neked is, a családi programok mehetnének vasárnap is. A multik bérezésével nincs feltétlen gond, legalábbis nálunk. De az hogy 2 vasárnap vezetōként is be kell menjen az, nagyon rossz kisgyerek mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Ferko75HUN
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest