- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bitcoin topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Megemeli a Microsoft az Office-Teams duó árát az EU kedvéért
- Commodore 64
- Sweet.tv - internetes TV
- Spotify
- Ubiquiti hálózati eszközök
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Búék!
De attól, hogy ideírtam, még eléggé nulla a topik tartalma sajnos.
Én a tavalyi évben úgy döntöttem, hogy összeszedem az összes M.A.G.U.S. szerepjáték kiadványt (kivéve a minimális példányszámban megjelenteket - tehát csak a kereskedelmi forgalomban megjelenteket), sikerült is, a legtöbből kettő-három darab is összegyűlt.Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Grafiqs
őstag
válasz
Winner_hun #105 üzenetére
Köszönöm!
Neked is BUÉK!Vertigo18: De hisz te is itt vagy!
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
Vertigo18
addikt
Ez a topik játszik még?
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Winner_hun
félisten
UP!
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Grafiqs
őstag
válasz
Winner_hun #98 üzenetére
Látod-látod alig 18 éves a hirdetés, de működik.
G
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
Grafiqs
őstag
Szia!
Megleptél.
Igen, megvan. Hibátlan állapotban van, sosem volt használatban.
Írj rám privátban és megbeszéljük a részleteket!
G
-
Edorn
senior tag
Üdv!
Ha a szörnyek könyve ez lenne, akkor én vinném, ha még megvan... Sameday, packeta, foxpost Füzesabonyba?
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
Ezt most jólesett végigolvasni. Ment is a feliratkozás az e-mail értesítésre, hogy le ne maradjak a fejleményekről.
-
Grafiqs
őstag
válasz
Winner_hun #70 üzenetére
Valóban kéne már egyet gokartozni.
Alig 12 éve tervezzük...G
-
Grafiqs
őstag
UP!
G
-
Grafiqs
őstag
válasz
Winner_hun #91 üzenetére
Ez a topik maga az antikvárium.
Kíváncsi vagyok melyik lehet a legrégebbi még működö topik.
-
Winner_hun
félisten
Ha így halad az eladás akkor lassan lehet majd antikváriummal is próbálkozni
-
Grafiqs
őstag
válasz
Winner_hun #89 üzenetére
Egy hónappal lemaradtam a kedvenc topikom 15. születésnapjáról.
4 éve járt erre utoljára rajtad kívül bárki is. Nem egy pörgő hirdetés.G
-
Winner_hun
félisten
Ápp!
-
Grafiqs
őstag
Hamarosan 13 éves lesz a kedvenc topikom.
G
-
Winner_hun
félisten
UP!
-
Grafiqs
őstag
válasz
Winner_hun #85 üzenetére
Csak, hogy el ne tűnjön.
-
Winner_hun
félisten
Fel!
-
SmikOne
tag
Nemsemmi!
Sajnos a légzés nem intelligencia függõ, különben elég sok probléma megoldódna.
-
Winner_hun
félisten
ÁPP!
-
Winner_hun
félisten
UP!
-
Grafiqs
őstag
Nosztalgiázom.
G
-
Winner_hun
félisten
UP!
-
RPka91
tag
Kész időutazás.
-
Winner_hun
félisten
UP!
-
Grafiqs
őstag
válasz
macilaci78 #74 üzenetére
G
-
macilaci78
nagyúr
-
Winner_hun
félisten
UP!
-
Grafiqs
őstag
válasz
Winner_hun #70 üzenetére
Jajaja, tényleg jó lenne.
-
Winner_hun
félisten
Up!
Kéne megint gokartozni
-
Grafiqs
őstag
UP!
-
Grafiqs
őstag
válasz
Winner_hun #66 üzenetére
Az olyan macera.
Annyira nem akarom eladni.
Ez a topik meg olyan kis nosztalgikus.G
-
Grafiqs
őstag
Up, az én jó öreg könyveimnek.
-
Grafiqs
őstag
válasz
Winner_hun #62 üzenetére
Azért érdekes a dolog, mert a topik a forumnak egy olyan szekciójában van, ami kívülrôl nem elérhetô, csak direkt linkrôl.
-
Grafiqs
őstag
válasz
Winner_hun #60 üzenetére
Egyébként furdal a kíváncsiság, hogy hogyan találtál rá?
-
Grafiqs
őstag
válasz
Winner_hun #58 üzenetére
Tudtam, hogy válaszolni fogsz.
Ez az a topik, ami gyakorlatilag nem is létezik, de mégis van.És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
Grafiqs
őstag
válasz
Winner_hun #56 üzenetére
Nézd meg mikor nyitottam a topikot, azé. Meg mert nosztalgiázom.
-
Winner_hun
félisten
Én érdeklődnék, mégpedig afelől, hogy miért nem az apróhirdetések részben próbálod meg eladni a könyveket? Így a hirdetésre való rátalálási esély szinte* a nullával egyenlő
* azért szinte mert én még rátaláltam
-
Grafiqs
őstag
Érdeklődés?!
-
macilaci78
nagyúr
Na mi van? Felriadtál álmodban, hogy van egy ilyen totyikod, vagy elérkezett e rendes fél éves nagy könyvportalanítás?
Ha minden igaz, én egy 1.0-s MAGUS komplett kitt-et fogok kapni egy havertól... Nálam a MAGUS a király!Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Grafiqs
őstag
upsz
-
Grafiqs
őstag
Van kettő darab szerepjátékos könyvem. Mondhatni zsír újak. Mivel e terület távol áll tőlem ezért szinte ki sem voltak nyitva.
Tehát:
A Gyűrűk Ura szerepjáték alapkönyv Új ár: 7990Ft most 5,5k
Dungeons & Dragons Szörnyek könyve Új ár: 6900Ft most 4,5k
Egy kis pontosítás: [link]És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
Grafiqs
őstag
Up, hogy ne fogja nálam a port.
-
Grafiqs
őstag
Van három darab szerepjátékos könyvem. Mondhatni zsír újak. Mivel e terület távol áll tőlem ezért szinte ki sem voltak nyitva.
Tehát:
Dungeons & Dragons Kalandmesterek könyve Új ár: 6900Ft most 4,5k
Dungeons & Dragons Szörnyek könyve Új ár: 6900Ft most 4,5k
Egy kis pontosítás: [link], [link]És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
Natasa
tag
Megkérdeztem, de akire gondoltam nem kell neki!
Azért még körbekérdezősködök.Az élet túl rövid ahhoz, hogy csak úgy elmenjünk mellette!
-
Grafiqs
őstag
Up a jó kis könyveknek.
-
Grafiqs
őstag
Kolléga, részemről nyugodtan cseréljetek.
Nekem tényleg nincs szükségem eme könyvekre. Azért is ajánlottam fől eladásra őket.
A könyvek szinte, újak. Legalábbis mióta kijöttek a nyomdából, nem voltak lapozgatva. A port meg letörlöm róluk rendszeresen.És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
Grafiqs
őstag
Az igazság az, hogy én sosem játszottam egyiket sem. Valszeg nem is fogok. Más okból vannak meg ezek a könyvek.
Szal nekem inkább az eladás játszik.És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
Gordiann
őstag
És még bónusznak adok mellé egy 1390Ft-os bolti árral megáldott ''Veszedelem a mélyből'' Dungeons & Dragons regényt!
-
Gordiann
őstag
Na most komolyra fordítva a szót:
Nekem van egy Dungeons & Dragons : Játékosok könyve'-m (6000)
Valamint egy Dungeons & Dragons : Karakterlap Gyűjtemény(1750)
(zárójelben a bolti árak.)
Ezt a kettőért nem lehetne elcserélni a Gyűrűk ura könyvet?
Nagyon szeretnék játszani Gyu.-t de nem akarom, hogy meglegyen mindkettő.
Nomeg neked így lenne egy komplett D&D szerepjáték könyv-gyűjteményed!
Gondolom neked inkább pénz kellene, de mégis meg szeretném kérdezni, hogy: lehet róla szó? -
Gordiann
őstag
Gyűrűk ura csere
Dungeons & Dragons Játékosok könyvére? -
Grafiqs
őstag
válasz
parandroid #23 üzenetére
Nah azért...
UP!És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
Trak
addikt
UP, vegyétek, jó kis rendszerek ezek.
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Grafiqs
őstag
UP, hogy vigyétek.
-
Grafiqs
őstag
válasz
parandroid #15 üzenetére
Igen, volt is némi közöm hozzá.
És elég sok hozzávalót is kiadtak, tudom.És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
Trak
addikt
Ennyire nem kéne hozzáérteni, hogyha nem is tudjátok pontosan, hogy miről van szó
Megszánlak titeket egy kis infóval
Kiadták magyarul a D&D 3 -at, ami már nem AD&D, hanem egy továbbfejlesztés.
És már egész sok kiegészítő is megjelent magyarul.
Tehát ezek elággé új könyvek és ennek megfelelően az áruk is jó!
Vegyétek Őket!
Ha lenne időm játszani, akkor engem is érdekelt volna, de sajnos nincs...''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Dare2Live
félisten
énse vagyok már 100%ig kompetens a témába AD&Dt márcsak figyelemel kisérem és nem játszom,,,, btw kiderítem mi is ez!
(Durva lenne ha sima d&dt dobták volna piacra.)
btw lehet WWW.RPG.HU nál ha meghírdetnéd gyorsabban elmenne.... (csak15let)don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Grafiqs
őstag
válasz
parandroid #13 üzenetére
Azért is dobtam a linkeket. Ott van konkrétan, hogy mely könyvekről van szó.
-
parandroid
félisten
''Ezt a hány pont hány dolgot nem értem?''
A DnD nagyon régi cucc, és magyarul meg sem jelent, tehát ami neked van, az ADnD (Advanced Dungeons and Dragons).
A hányponthány a verziószámára vonatkozik. Időnként fejlesztik a szabályrendszert, most ha jól tudom, a 3.0-nál tartanak, de azt hiszem még mindig a 2.0 a legelterjedtebb. De nem tom, nagyon rég nem foglalkoztam szerepjátékkal...
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Grafiqs
őstag
Esti UP a jó kis (marha nehéz
) könyveknek.
-
Natasa
tag
Szió! UP!
Lehet hogy tudok valakit, akit érdekel!/Megkérdem jó/
Az élet túl rövid ahhoz, hogy csak úgy elmenjünk mellette!
-
Kidus
őstag
up maci
Assuming Control
-
erdey_a
addikt
Nem up
Vérboci
-
Boxer001
veterán
up a Micimackónak
-
Grafiqs
őstag
Könyvakció van.
Upot a témának.És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
Grafiqs
őstag
A könyvekről a pontos feliratot másoltam ide. Tehát Dungeos&Dragons.
Ezt a hány pont hány dolgot nem értem?
Magyar nyelvűek a könyvek. Kemény kötésű ~300 oldal körüliek. Ha gondolod mondok pontosabb oldalszámot is.
Egy kis pontosítás: Bővebben: link, illetve Bővebben: linkÉs még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
Dare2Live
félisten
-
Grafiqs
őstag
Éjjeli UP a könyveknek!
-
Grafiqs
őstag
Van három darab szerepjátékos könyvem. Mondhatni zsír újak. Mivel e terület távol áll tőlem ezért szinte ki sem voltak nyitva.
Tehát:
Dungeons & Dragons Kalandmesterek könyve Új ár: 6900Ft most 4,5k
Dungeons & Dragons Szörnyek könyve Új ár: 6900Ft most 4,5kÉs még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Milyen autót vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Friss fejlemények helyezik új megvilágításba a leégő tápkábelek ügyét
- ASUS ROG Ally
- Remaster kiadást kap a Days Gone
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest