Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz -secret- #86975 üzenetére
Minden évben 20 penny-vel emelték eddig a minimálbért . Az gyakorlatilag semmi sem. De minden előfizetésem egy fonttal lett több eddig évente. De odahaza az okosok azt mondták a Nyugat, Magyarisztánról másolja a rezsicsökkentést.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz -secret- #86765 üzenetére
Hát nem tudom. Az Apple termékekre soha sem volt jellemző, hogy ennyire esnek az áruk, vagy leakciózzák őket.
Igen 5c-t vettem annó annyiért.
Jut eszembe:
Aki vett már ilyen 0.3 mm vastagságú tokokat volt olyan valakinek akinek nem tágult ki egy idő után?
Mert ha igen, akkor lehet hogy bepróbálom ezt.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz -secret- #86603 üzenetére
Pedig jó az, mondjuk én a fém házas verziót venném belőle. egyik első fecske volt, mármint ami az okosórákat illeti, nem olyan szép, meg nem néz ki olyan jól, mint mondjuk az LG-nek az okosórája, de nem rossz ez. Olyan geek beütése lesz tőle az embernek, az említett LG meg ad némi eleganciát.
Amúgy ha már okosóra nekem ez a szívem vágya:
Noha funkcionalitásban nem tud annyit, mint mondjuk egy Moto 360, de nem az az a lényeg, aktivitásmérő bőven elég másra meg ott a mobil amúgy is.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
legenda
válasz -secret- #86508 üzenetére
úgy okés, ha van ott más/jobb netes elérés, mint a mobiltelefonos edge.
B-L-A-C-K; nem szokásom drágán adni a cuccaimat, meg aztán többen is 115 - 120 e ft környékére árazták be, jött egy 110 e ft-os ajánlat, ami korrektnek tűnt, és így egy napon belül el is ment a telefon, nem kellett hetekig hirdetnem - bár közben volt rá másik jelentkező is, ha esetleg nem vitte volna el, aki jegeltette máig.
Gergőke88; a tiéd azért új volt, ha cseréltetett is.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legiaap
félisten
válasz -secret- #86235 üzenetére
Na is mond. Egy ilyen megcsípne bedagadnék rendesen.
Egyszer belenyúltam egy kerítésoszlopba (átment a labda a szomszédba és át akartam mászni érte) és benne voltak ezek a mocskok az oszolpba. Egy megcsípte az ujjam, a másik a szemöldököm. Konkrétan farsangra elmehettem volna boxolónak és nyertem volna. A kezem dupla nagy lett, a fél fejem bedagadt.
A szuri, amit meg kaptam a valagamba olyan volt, hogy három napig nem tudtam leülni miatta annyira fájt.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz -secret- #85936 üzenetére
Az előbb sikerült bekukkantanom, eddig nem tűnik nagy cuccnak.
Ami érdekelne: Wacom Intuos Manga Pen & Touch 23-ért
Logitech Powershell 3e-ért
Meg tesónak egy AppleTV 20e-ért.Macbookokat alig akciózták, retina miniből meg a 64 gigás van 105-ért (ami jó ár, de ennyit nem akarok rászánni.)
-
nagyúr
válasz -secret- #85833 üzenetére
Ohh, nekem az utóbbi 2 csomagom elsőbbségivel jött (levélként feladva ugye). Egyiket hétfőn adták fel és köv. hétfőn jött meg, a másikat keddi napon adták fel, köv. hét szerdán figyelt bent az értesítő (nem voltam itthon). Közben jött sima postával is, az ideért másnapra
Kérdeztem, hogy akkor miért is fizetem az elsőbbségit, azt mondták, 85%.ban odaér másnapra, de a maradékban 5 munkanap is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz -secret- #85833 üzenetére
Ezeken nem kell meglepődni, állami intézmény, a szó "legnemesebb" értelmében.
A kedvencem az tőlük, amikor mennél felvenni a mozgásképtelen, idős rokonod (szülő) levelét (amit adott esetben meg sem próbált kézbesíteni a kézbesítő, mert nem volt kedve, vagy menstruált, vagy mittomén) és nekik nem jó ám a sima meghatalmazás, a címzett kell hozzá személyesen. Erre néz az ember WTF fejjel ,hogy ha fel tudna jönni, nem engem küldött volna...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz -secret- #85623 üzenetére
En pl. amikor megvettem a 2terasomat a regi 750-est beleraktam usb-s keretbe, es arra megy a fotok backup mentese. Csak akkor porog fel, ha a nagyobb vinyon modositok valamit a mappaban. Ilyenre tok jok az elozo vinyok.
madgie: na ezert backupolok mindent. Majd nagyszulohoz is szeretnek egy vinyot dobni, hogy hazon kivul is legyen mentes, ha bevagna a villam hozzank es vinne mindent.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz -secret- #85614 üzenetére
Volt egy NTFS-es vinyom ket particioval, windows-zal. Elbasztam az ubuntu telepitest, atirta a teljes fajlrendszert ext3-ra, ujraparticionalta, rairta a linuxot. Visszatettem ntfs-re a fajlrendszert, ujraformaztam, ujraparticionaltam. 2 napig tartott a recovery, de az arrol visszaallitott 200 giganyi cuccom a mai napig hibatlanul megvan.
Plusz tarhely meg ugyis mindig kell. Ha masra nem, legalabb backupnak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest