Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz -secret- #80019 üzenetére
Ezt kétféleképpen lehet megközelíteni, ha nézzük az árát, és ha nem.
Ha anyagiaktól mentesen nézzük, akkor azt mondom: jól néz ki nagyon a nagy kijelző, dizájnra nincs panaszom. Nem forradalmi (Verge reviewban is ezt hiányolja a csávó, hogy ez csak egy nagy iPhone, és nem sokkal több). Én a Plus-t választanám, mert mostanában nagyon beleestem ezekbe a batár telefonokba. Imádom a nagy kijelzőket (26"-os monitorom volt már, most 1 hónapja vettem egy 50"os TV-t) szóval valahogy ez az 5,5" nekem eléggé begyere Ficsörök is jók. 240FPS nekem nagyon bejön, az iPhone retina kijelzők mindig is bajnokok voltak, imádtam a minőségét. Tárhelynek 64GB nekem kellene (igazából 32, de ugye azt kilőtték).
Viszont, ha nézzük a pénzt (magyarul reálisan nézve), akkor az árcímkét nézve, főleg a magyar árakra gondolok, a "miafasz" érzés van bennem. _Negyedmisit_, még mindig - i5 megjelenésekor mondtam ezt először - nem fogok telefonra költeni, mert egyszerűen ez nem az én árkategóriám... TMobilos hűséges dolog természetesen opció lenne, de mivel flottás vagyok, és pisi-pénzért beszélek, ezt biztos nem adnám fel. Az meg a másik, hogy le lennék kötelezve legalább két évre egy telefon mellett. Márpedig az iPhone pont az a telefon volt az életemben, amit meguntam, mint BLACK kolléga az 5S-t. Jó-jó cucc, de uncsiiii..
Az a telefon amire pályázok 2,5x kevesebbe kerül, és ~ ugyanannyit tud. OnePlus One Most ez van tervbe véve. Remélem még idén, de az is lehet csak '15 Q1ben, de meg lesz vásárolva! kb 3 éve nem volt INSTANT GET érzésem telefonért, de most nagyon az van Elképesztő, hogy 100k körül kézhez lehet kapni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)