- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gmail
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Max
- OpenWRT topic
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike81
senior tag
válasz
waszabi07 #335889 üzenetére
A kopáshoz nem tudok hozzá szólni. Nekem natur titán a készülék, de kolléga 15P-je kék és neki kopik úgy hogy rendszeresen kiveszi a tokból és tisztítja. Nekem a Samsung órával nem volt gondom pedig használtam 4-est, 5Pro-t és 6 classicot is. Itt sincs semmi gondom az órával csak”butábbnak” érzem. (Pl sokszor angolul jelzi a messenger üzenetet de megnyitni nem tudom az órán. Csak szól hogy valami jött akkor telefont elő kell venni. Képet sem tudom megnézni rajta, de ez annyira nem is fontos. Ami viszont sokszor bosszant hogy kikerül a telefon hatósugarából az óra akkor nem értesít pedig az nekem sokszor jól jött)
De ezeket leszámítva soha nem bolondult meg vagy merült hírtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest