-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz aujjobba #177112 üzenetére
Most írtam, ha olvastad, hogy a telóm KIKAPCSOLT (és nem sleep-ben lévő) állapotban is tölt, és korábban az iphone is töltött, de most valamiért nem. A Gigabyte-nak (nem tudom minden alaplap tudja-e) van ilyen Charging On/Off funkciója, amivel az USB kikapcsolt állapotban is használható töltésre.
Azért használná amúgy a párom így, mert az ágyon szoptatja a babát, és eközben nyomogatja a telót. Ha meg merül, ott van mellette a gép közvetlenül. És ha az Apple nem egy nevetséges 30 cm hosszú (nem tudom pontosan mekkora, de tuti nincs 1 méter sem) kábelt adna a telefonjaihoz, akkor be tudnánk dugni a konnektorba. Valószínű erre mondhatnád, hogy lehet venni (gondolom) hosszabb töltő kábelt.[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz aujjobba #177112 üzenetére
Alaplap függő, van amelyik áram alatt tartja az USB portokat, és simán lehet tölteni róla (vagy világít a gamer egér) kikapcsolt gép mellett is (illetve gondolom van olyan alaplap is ahol kapcsolható a dolog). Illetve azt is el tudom képzelni, hogy bár áram alatt van, nem adja le a max teljesítményt. Aztán emiatt egyik teló még eltöltöget róla, a másik viszont nem.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest