-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz ilor14 #47149 üzenetére
Ha ujonnan venned hivatalos forgalmazotol, akkor tenyleg varj...ha hasznaltan, akkor idonkent 130-140 kozott mar ki lehet fogni egy-egy szebb darabot I5-bol amik nem is tobb mint par honaposak (azaz gari is van rajuk rendesen). Ez termeszetesen fuggetlenekre vonatkozik...fuggot akkor sem szabad venni ha olcsobbak, mert azok mindig elofizuhoz kapcsolodnak, es az lutri letiltjak-e egyszercsak.
Ha hasznaltak vasarlasaban nem vagy jartas, akkor inkabb hagyd, mert eleg sok az olyan hirdeto aki ossze-vissza buheralt/szerelt telot ad el (iphone-okra sokkal tobb csalo allt ra mint barmi masra), bar igaz HA-n jobb az arany mint egyeb helyeken.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz kenny123 #47154 üzenetére
feltoltokartyas vasarlas, es az egy osszegben fizetes az kulon dolog
feltoltosen vasaroltat lehet venni, de en is csak az elofizusra irtam, hogy azt nem (tok mindegy, hogy olyan esetben kifizette a kedvezmenyes arat, vagy meg azt is reszletre szerezte be)
Amugy meg termeszetesen fuggetleneket erdemes szerintem venni, a legjobb meg ujonnan hivatalos kereskedesbol (bar ez esetben most,mar meg kell varni 5S-t) de igy majdnem egy ev utan mar jelentosen olcsobban is kaphato hasznaltan ha valaki nem akar annyit kolteni ra.[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
Trés-s i4s-em van és mostanában folyamatos probléma, hogy elmegy a térerő. Másik telefonokon max-on van, itt meg csak azt veszem észre mikor jön egy sms, hogy nem fogadott hívásom volt.
Másnál is csinálja vagy valami meghibásodás okozza? Vagy esetleg a szolgáltatóval van gond?
Köszi
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
amulet
senior tag
válasz madgie #47138 üzenetére
ezt tudja Slow Shutter Cam
igaz nem ingyenes -
Ragnar95
félisten
-
madgie
titán
válasz vadászcsiga #47152 üzenetére
No de nekem pont megvan, zsír!
-
Nnobi
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,... tegnap vettünk egy iphone5-t regisztrálás stb rendben nem az első apple termék a családban... probléma következő gmailt szerettem volna beállítani exchenge szerverként hogy a neveket lehessen szinkronizálni a gmail fiókkal eddig is így ment. Na most minden beállítást leellenőriz a teló kispipák megjelennek elvileg minden ok.! , de nem szinkronizál neveket és arra a fiókra az emailek sem jönnek meg.
ha sima gmailos fiókként állítom be mükszik rendesen csak ugye akkor a nevek nem szinkr.Régi iphone 4 újra reggelve azon sem működik a szinkr exchange szerverként, pedig előtte mig nem lett törölve rendesen végezte a dolgát.
Ez mitől lehet az én iphone 5 működik a szinkron bár ez januárban lett beállítva.
Mindegyik gmailos fiók előtte működött a régi telokon.Van e esetleg erre tapasztalatotok.
üdv: Norbi
-
irgum
addikt
válasz Ragnar95 #47167 üzenetére
Nekem akkor hogy lehet, hogy működik a push? Nem fizettem elő semmire. IOS 7 nem backupból beállítva az exchange.
Szerk: van youtube fiókom sok videoval egy ideig pénzt kereshettem vele, de aztán kilőttem ezt, mert 20E Ft mulva fizetett volna, de az kb. 5 év alatt jött volna be...
[ Szerkesztve ]
-
Nnobi
tag
Köszi a választ akkor marad a icloud? vagy van valami más megoldás is? outlook stb annyira nem tetszene ez tök jó megoldás volt
üdv: Norbi
-
adam_
senior tag
Összekötöttem az iPhone 5ösömet a laptopommal, és iTunesban össze is szinkronizáltam őket, viszont amikor akarom áthúzni a Total Commanderből a zenei albumot az iTunesba nem engedi, nem ír ki semmit, csak egyszerűen nem engedi. Pedig korábban mindig így csináltam, és most végigpróbálgatva több albumot is, egyiket sem engedi. Mi történhetett?
-
koháry
tag
Üdv. Erősen gondolkozom azon, hogy kéne venni egy független 5S-t vagy bárminek is hívják majd. Azért szeretnék független telefont az ára ellenére, mert ha jövőre kijönne egy nagyobb képernyős telefon amire vágynék, akkor viszonylag kis ráfordítással tudnék váltani. Azt se felejtsük el, hogy a szolgáltatók árai nagyon elszálltak, hiszen a mostani iphone 4-et a bemutató napján vettem ikon 200-as csomagban 117 ezerért most ugyanez majdnem 200.000 ft-ba kerülne. Az igazi kérdésem az lenne, hogy a független telefonhoz, hogyan tudok díjcsomagot kérni, csak bemegyek a t-hez és kérem, hogy a jelenlegi csomagom helyett az lte-s ikon 200 csomagot kérem vagy a jelenlegit le kell mondanom? 😊
Tolle Koharyanum vota in coelo Iohannes.
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Lehet, láma kérdés, de azért felteszem :
tegnap vettem egy i4-et. Erős fényben, lekapcsolt kijelző mellett megfelelő szögben tartva apró rácsokat/hálót fedeztem fel az lcd-n. Ez normális? Netán utángyártott lehet a cucc?
-
amulet
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
van olyan app amivel meg tudom nyitni a telepített appok könyvtárszerkezetét?
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
kenny123
addikt
Valakinek van ötlete, hogy nővérem 3gs-éről hogyan kerülnek fel a képek a mac fotó mappájába?
Mindenféle icloudos hülyeség, meg fotóadatfolyam, stb ki van kapcsolva a telefonján, annyi, hogy az én appleid-mmel lett aktiválva.yo
-
Noxy
veterán
válasz kenny123 #47181 üzenetére
Van.
Csinàlj neki is Apple ID-t, addig amíg màs meglepetèsek nem érnek a saját Apple eszközeiden, amik uaz Apple ID-t használják.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
ilor14
tag
Amúgy miért az apple.com-ról vagy szolgáltatótól vegyem a telefont,ha pl.: a gmsline-nál az I5 16Gb-s verziója 166k míg az apple.com-on 210k?
-
lordjancso
senior tag
-
subaruwrc
félisten
múltkor valaki linkelt egy megbízható tagot iphone szervízre, most nem találom a hirdetését.
tudnátok ajánlani valakit aki megbízható referenciával és jó árakon dolgozik?
jöhet püben is.
köszi.[ Szerkesztve ]
-
czgh
tag
Sziasztok
A következő lenne a kérdésem:
Adott egy fejlesztőiként regisztrált iPhone 5, iOS 7 legújabb beta verziójával.Lehet-e olyat csinálni, hogy egy másik gépre rádugva (azon egy másik telefon adatai vannak, onnét szeretném visszatölteni) restore után iOS 6.1.4-et (legújabb iOS 6 i5-höz) tegye vissza?
Másként feltéve a kérdést: telefon visszaállítása után visszatölti az aktuális legújabb iOS-t, azaz a 6-ost, vagy ugyanúgy a béta 7-et teszi vissza?Várom mielőbbi segítségeteket, amit előre köszönök!
-
czgh
tag
-
Mr. Erikszon
senior tag
Haver hozott egy jb -elt(5.1.1) ipad-et.Az a probléma hogy elfelejtette a kódot tudjátok mikor kikulcsolod akkor kéri...az a kérdés hogy valahogy meg lehet ,,hekkelni,,
Nem akarok próbálkozni mert tudjátok hogy letiltja egSzer egy fél órára aztán egy órára(itt tart most mert próbálkozott már) -
VoidXs
nagyúr
válasz Mr. Erikszon #47198 üzenetére
Ha van backupod, akkor nyugodtan restore-olhatsz. Ha nincs, akkor is restore kell, csak nagyobb szívás. Én ezért állítottam be egy Activator eseményt zárolt képernyőre, hátha elfelejtem.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
half333
őstag
androidra létezik ilyen program amivel lehet oda - vissza effectet készíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest