Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Jelszókezelők
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Hálózati / IP kamera
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vírusirtó topic
- Video konvertálás
- Milyen routert?
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
CharlieDrop #332851 üzenetére
CP:
cirkuláris polár, megfelelően használva mélyebbé teltebbé lehet vele tenni a színeket és ki lehet vele szűrni a tükröződéseket (pl. víztükör, kirakat, stb...)ND:
neutrális denzitás, a záridő befolyásolható vele - pl. verőfényes napsütésben is lehet nyitott rekesszel hosszú záridős képeket készíteni, több fokozata van, minél "erősebb", annál kevesebb fényt enged át, van teli és átmenetes is. (ezt inkább fényképezőgépekhez javaslom, nem telefonhoz)Mi a célod, mit szeretnél megvalósítani? Ennek ismerete nélkül nehéz javasolni.
#332853 Sys85
Néztem komplett lencseszettet tokkal, leginkább makrózni szerettem volna. A végén inkább vettem egy makróobjektívet a MILC-emre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, szép állapot
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest