Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
1700 Ft lett az új kártya. Úgy emlékeztem drágább. Szóval kb a rajta lévő összegbe került. Jól megúsztam csak bosszant hogy ilyen hülyeséget elhittem. Pont jókor küldeték, nagyon eltalálták az időpontot . Na mindegy a lényeg hogy nincs baj már. Köszönöm neked is és mindenkinek a segítséget!
Máskor jobban figyelek és inkább fizetem a vámot a postásnál mégha kicsit többet kell fizetni akkor is.Sys85
Én se szoktam bedőlni ilyeneknek de most nekem is összejött. Mostantól inkább ötször elolvasom és utánanézek mielőtt fizetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512/12GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest