-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
markknight #290794 üzenetére
Azt hogy? Én meg pont, hogy jó fotókat csináltam, variáltam, hogy megvárjam, amit beállít 1-3 mp-et, meg ki is kapcsoltam, hogy ne kelljen várni (ugye előbbinél mozgó tárgy el is mosódik fenébe).
Nekem annó Note8-9-10+-ból az maradt meg, hogy beltéren "nagyon mos", ha valami csak kicsit mozog, akkor meg már értékelhetetlen a kép. Azóta is követem az a vonalat és mondja mindenki, hogy ezt nem nőtte ki a kamera azóta sem.
Az is igaz, beltéren sok mozgó tárgyat sosem fényképeztem, nincs gyermekem, szüleim, asszony meg ha csinálok is róluk képet, nyugton tudnak maradni addig.
Egyedül a kutya van bent, őróla lehet már mosott képet csinálni iPhone-al is, de mivel lehet sorozatképet lőni, illetve mivel a "shutter lag" mint olyan, nem létezik úgy, mint Samu oldalon, így biztosan lesz értékelhető kép is kötözzük, max párat kitörlök.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Steam Deck
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Reklámblokkolók topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Új FULL HD webkamera + Számla
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest