-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
h377
tag
Lehet, hogy csak ma esett le nekik, hogy nem jelentették be az új iPhone-okat tegnap és ma nem kellene így mégsem kiadni az iOS14-et?
Remeg a kezük melyiket nyomják: Roll-out vagy Cancel.....
-
BLOODSHOT
senior tag
Lehet 8-tól lesz elérhető
-
norbertoth
senior tag
Továbbra is az van amire számítottam, az apple oldalán ott virít a yt 4k támogatás de ez továbbra sem élesedett még, ez sztem nagy blama. Nem kellett volna úgy hirdetni a dolgot ha a google ekkora pancser.
másik bug: hetek óta nem frissül nálam a zenei ajánló.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
És mi van, ha 20h-kor indul a buli?
-
-
BLOODSHOT
senior tag
Sziasztok,
csak én nem látom a frissítést?
-
Bilux
veterán
elaludt a rendszerazda aki engedélyezi a frissítéseket
-
Gigicuci
senior tag
-
válasz
kislaci #225239 üzenetére
Ezzel én is szenvedek.
Édesanyám kapott kezdő okostelónak egy régi SE-t,de az ő számánál egyik iphone-os családtagnál/ismerősnél se jelzi ki az opciókat.Imessage megy,ha hívott facetimeon visszatudom hívni.Ő látja a facetime opciót a szifonosok számánál.
Végig néztem és próbáltam már mindent,de nem lettem beljebb. -
ILLDisPozed
aktív tag
Én csak egy stabilabb verziót várok, sokat szívtam a 13-al, hálózat eldobás is hónapokig érintett, helymeghatározás Kongó időjárás appban, a mail app még mindig nem tölti be az új maileket hiába írja, hogy van új meg ilyenek.
-
Boonen007
őstag
Én már este se bírtam magammal megláttam letöltöttem és raktam is fel.
Ez a widget egész jó pofa, mondjuk nagyon más különbséget se láttam, ja, de az Alkalmazáskönyvtárat.
-
h377
tag
Itt [link] (Apple Update Server) már rég fent vannak az image-ek, csak frissíteni nem tudom a telefont...
[ Szerkesztve ]
-
-
Aki Erste-s és iOS 14-re frissít, készüljön fel, az Erste app összeomlik bejelentkezéskor. Ilyen egy szar bandát, de komolyan. Nem elég, hogy még mindig nincs George, még a mostani app úgy általában is hulladék. Tudnám, mi a lófaszt csinál az ottani fejlesztőbanda és a drága menedzsment.
[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
Akkor ma nem jön ki?
-
RaZroX
addikt
Hát nekem nem jött még a 14. Mondjuk nem vagyok bétában ha ez számít.
-
tanulo1
csendes tag
Üdv. Vettem egy ipad mini 5 tablettet. Régen volt egy iphonom regisztráltam egy gamil.com os emailcimmel annó. Viszont most nem engedi újra aktiválni, végülis semmit nem enged, ezt írja az tapblett is, és az https://iforgot.apple.com/password/verify/appleid oldal is. (Ez az Apple ID nem érvényes vagy nem támogatott) Kérdésem az lenne hogy tudok e ezzel kezdeni valamit? Ezt az email címet használom( amit nem enged), nem szeretnék fölöslegesen új mail címet csinálni. Köszönöm a válaszokat
-
kislaci
senior tag
Miért nincs olyan lehetőség a kontaktoknal egy bizonyos személynek hogy facetime. Iphoneja van és az előbb facetimeoztunk, mégsem mutatja a kontaktoknál hogy tudom facetime hívni.
-
Giovan!
addikt
Nálatok már látja a telefon a frissítést? Nálam még nem.
-
Bilux
veterán
Na itt van pm7:00 és a 14 ios még sehol
-
Biztonsági mentést csináljatok!
-
Gsx-rr
veterán
A frissites az lejön mobil neten is vagy csak wifin?
-
bigdady
nagyúr
Win 10-en hogy tudom átmásolni az iphonon lévő képeket? Intéző szerint az internal storage teljesen üres az iphonoen
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
Nővérem X-e furcsa doglokat művel. Pár alkalmazás lefagy. Erre még azt mondom, hogy az app hibás vagy valami ilyesmi. De most tárcsázni sem tudott. Ott is lefagyott. Valakinek ötlet? Köszi!
-
tboldi
nagyúr
A második nekifutás már sikerrel járt, telepítettem a bétaprofilt, most tölti le az iOS 14 GM-et, aztán mehet a biztonsági mentés visszaállítása. Érdemes egyáltalán?
[ Szerkesztve ]
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
dud998 #225215 üzenetére
Így is, úgy is cserélném, de meg akarnám várni a 12-eseket. Most viszont hajlok afelé, hogy egy SE is jó lesz, csak legyen üzembiztos.
Egyébként végigfutott a restore, de megint csak almalogózik, és 5-10 mp-enként újraindul. Megpróbálom még egyszer, hátha, de azt kell gondoljam, hogy valami hardverhiba van.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
RaZroX #225208 üzenetére
Lightning aljzatot pucold ki a telefonban. Már abból is látszik hogy el van tömődve ha nem koppan rá a szélesebb része a telefon oldalára.
Izgi dolgokat tudnak csinálni az aljzatban tömörített szöszök. Annyira masszív keménységre áll össze hogy fogpiszkálóval is alig lehet kikaparni. -
natë
nagyúr
iOS 14 finalnál érdemes az ipsw restore vagy bőven elég az OTA? Droidon mindig a “factory image flash”-t ajánlják verzió váltásnál.
-
RaZroX
addikt
Hali!
iPhone 11-nél van olyan problémám, hogy ha lightning kábelt beledugok, csak akkor érzékeli ha alulról kicsit megemelem a kábelt. Olyan mintha lötyögne benne és neki kéne tolni a belső érintkezőhöz. Ezt csinálja a töltővel és a headsettel is...
Valaki tapasztalt már hasonlót ?
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- További aktív témák...