Aktív témák
-
chevyfan
tag
Üdv!
Tud valaki segíteni: a törpés játékot letöröltem a telefonról, mert lassú volt, és véletlenül töröltem a game centerből az adatokat. Vissza lehet valahogy varázsolni?
Köszi -
chevyfan
tag
Üdv!
Egy kis segítség kéne: egy régebbi backup-ot szeretnék visszatölteni a telefonra, de csak a legutóbbi látszik az itunes-ba, pedig a gépen rajta vannak a file-ok. Mi lehet a gond?
Köszi
-
chevyfan
tag
Üdv!
Olyan gondom van 3GS-sel (5.0.1), hogy teljesen néma a készülék, csak fülhallgatóval lehet rajta zenét hallgatni, az oldalsó gombok sem reagálnak. Van valami tippetek, hogy mitől lehet? (az állítás gombokkal aktív)
Köszi
-
chevyfan
tag
Üdv!
Nem iphone, de ide járok: a headset fülhallgatója beleesett a teába. Mivel mossam le? Sima vízzel?
Köszi
-
-
chevyfan
tag
Kész a frissítés. 4 perc alatt lejött az ios 5. Negyed óra múlva használni tudtam a telefont. Utána még 1 óra, mire visszaraktam azt a geci sok (136 db) appot...
Kapja be az iTunes
Csak azt nem értem, hogy miért csinálta 7 percig a biztonsági mentést, ha nem voltak benne az appok...De az ios 5 tényleg fasza gyors:-)
[ Szerkesztve ]
-
chevyfan
tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy a kereső (a főképernyőtől balra) csak a weben vagy a wiki-n akar keresni. A régebbi telefonomon (3 gs) úgy emlékszem a telefonon keresett a programok, kontaktok között. Én állítottam el valamit?
Előre is köszi
-
chevyfan
tag
Üdv!
Láttam, hogy páran játszotok a Tiny Tower-rel. A hangot nektek is mindig rárakja, hiába van kikapcsolva a settingsben?
Köszi
-
chevyfan
tag
Üdv!
Autós töltő-átalakító drága 6000-ért?
Köszi
-
chevyfan
tag
Édesanyám vette meg a telefonom, én a saját gépemen csináltam neki egy restore-t, meg rátettem neki pár appot, utána ő a saját gépén rakosgatott fel zenéket. Tegnap ránéztem a gépére, és furcsálltam, hogy nincsenek a gépén appok. Próbálkoztam a file menüben a "transfer purchases from iphone"-al, elkezdte (ki is írta, hogy Weather a fenti részben), de utána semmi...
-
-
chevyfan
tag
Üdv!
A 3gs-re az én gépemen lett letöltve minden app. Másik számítógépre rácsatlakoztatva az azon lévő itunes-ra nem lehet az appokat szinkronizálni?
-
chevyfan
tag
Az iCloud-dal kapcsolatban lenne egy kérdésem: elvileg úgy fog működni, hogy minden új fotót, videót felrak egy szerverre, és utána küldi a beállított gépeimre, ha jól értelmeztem. Az csak engem zavar, hogy a privát képeim bejárják a világot? Nekem már az is sok, hogy az iTunes állandóan szinkronizál. Az apple tuti logol mindent, ami a telefonnal történik (hívások, sms-ek, merre jársz...) Az sem lepne meg, ha a mikrofont és a kamerát bármikor be tudnák kapcsolni...(mondtam már, hogy a kedvencem a konteó blog?)
-
chevyfan
tag
Üdv!
Hol tudom beállítani, hogy ne küldjön sms-t, ha én nyomok ki valakit? Nem találom a menüben...
köszi
-
chevyfan
tag
köszi mindenkinek a segítséget!
-
chevyfan
tag
Üdv!
A múlt héten cserétem 3gs-t i4-re. Az iTunes-ban új telefonként jelöltem be. A játékok lementett állásait rá tudom tenni a telefonra? Sajnálnám a 22. szintű törpe falumat, meg az islash pályákat...
-
chevyfan
tag
Üdv!
I4-re érdemes letölteni a 4.3.3-at? A T-nél 4-3-al adták. A 3gs-nél nekem nem jött be, frissítés után szaggatott néha a menü.
Azt nem gondoltam volna, hogy az IOS 5 ősszel jön...
[ Szerkesztve ]
-
chevyfan
tag
Az itunes lementi a telefonszámokat?
-
chevyfan
tag
Üdv!
3GS-t cserélek 4-re. Az új telefont ha szinkronizálom az itunes-szal akkor rárakja a zenéimet meg az appokat? A játékok mentett állásai megmaradnak a 4-esen?A régi a családban marad, csak másik számítógéppel, arról lehet 2 különböző 3 GS-t szinkronizálni?
Köszi
-
chevyfan
tag
Sziasztok!
A fehér és a fekete i4 között van valami különbség (a színén kívül:-))?
Aktív témák
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával