Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
Tönkrement az iPhone 4-em némító gombja. Ezt ki tudják valahol cserélni? És kb. mennyibe kerülhet. Debrecenben lakok, itt lenne a legjobb. Gari sajnos már lejárt.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #44889 üzenetére
Erre valaki? Jó lenne megcsinálnom, hogy rátudjam tölteni a T-Mobile ingyenes Navigon programot, mert szükség lenne rá. Ahhoz pedig az új számítógépemet pedig fel kell jogosítani, de nem tudom, hogy hogyan. Mert már 5 fel lett jogosítva, amiket eladtam. Ilyennel szivat az Apple, hogy 5 számítógéppel lehet csak használni.
-
rayoliviero
veterán
Sajnos nem tudok az iTunes-ban letölteni. kiírja, hogy you have authorised five computers. Azok a gépek már nincsenek meg. Mit csináljak?
-
rayoliviero
veterán
válasz
manchester85 #41908 üzenetére
Működik végre az iMessage.
Először 5.1-re frissítettem, akkor még nem volt jó. Utána csináltam egy restore-t és beállítottam új iPhone-ként és működik is rendesen. -
rayoliviero
veterán
válasz
manchester85 #41908 üzenetére
Értem, akkor azt fogok csinálni egyet. És a sim cserét is kipróbálom.
Kösz a tippeket!
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz
manchester85 #41904 üzenetére
"restore megvolt újként beállítva?"
Nem csináltam semmilyen restore-t.
Kellene?
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
Az iMessage sajnos nem működik továbrra sem az iPhone 4-emben. A beállításaim jók, haverom is megnézte, neki ugyanazokkal a beállításokkal tökéletesen működik.
Mi lehet a baj? -
rayoliviero
veterán
válasz
manchester85 #41763 üzenetére
Mindkettő van és mindkettővel próbáltam, de egyikkel sem megy.
Fogadás itt: ott van a számom.
De az ön itt érhető el üzenetküldéshez. itt is itt van a számom, de halványan jelenik meg. Most kérdeztem haveromat, ez neki is halványan jelenik meg, de attól működik.
Haverom szerint az lehet a baj, hogy most engem valamiért nem tud beregelni, lehet holnap már működni fog.[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz
vadászcsiga #41761 üzenetére
Be volt lőve és úgy sem működött, utána töröltem és a számot állítottam be, de úgysem működik.
Haverom azt mondta, hogy az e-mail címet nem fontos megadni, elég csak a számot megadni és működnie kell, neki úgy van és működik. -
rayoliviero
veterán
Most az iMessage-et akartam beállítani, de nem akar működni.
iMesseg be van kapcsolva
Fogadás itt: a tel. számom ott van: +3630...
Újra is indítotam a telót, de semmi, nem akarja küldeni iMessage üzenetként a haveromnak, akinek szintén iPhone-ja van. Az ő telóján működik, mert a testvérének tud küldeni, de nekem nem tud és én sem neki.[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz
vadászcsiga #41717 üzenetére
Sajnos tényleg nem működik a push upcmail alatt.
Egyelőre használom akkor fetch-el 15 percenkénti ellenőrzéssel, később pedig lehet csinálok gmail fiókot és átirányítom.
-
rayoliviero
veterán
válasz
vadászcsiga #41714 üzenetére
Az előbb megjött rögtön, most nem.
Ha push be van kapcsolva, akkor nem kellene amúgy működnie a fetch-nek, a teló ezt írja.[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz
manchester85 #41707 üzenetére
A lezárt képernyő be van állítva.
vadászcsiga: Akkor ott van a baj. Beállítottam a push-t, viszont a fetch-t kikapcsoltam (csak advanced-ben volt bekpcsolva), azt hittem azt nem kell bekapcsolni, ha push-t használok.
Így most be van kapcsolva push, 15 percenként fetch és haladóban a fetch. -
rayoliviero
veterán
válasz
manchester85 #41704 üzenetére
Nekem upcmailem van. Az lehet akkor nem támogatja a push-t...
-
rayoliviero
veterán
Azt, hogy lehet beállítani az iPhone 4-en, hogy figyelje az érkező e-mailjeimet és rögtön jelezze, ha érkezik egy?
Én pushra állítottam, de azzal nem akar működni.
Fetch az csak 15 percenként nézegeti.
Aktív témák
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával