- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Proxmox VE
- Windows 11
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz vadászcsiga #6675 üzenetére
Ez így van (az Alpok legmagasabban lévő resort-ja), viszont alacsonyabban is lehet jó képeket lőni vele:
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz vadászcsiga #6669 üzenetére
Ezek 4S-el készültek, és nem olyan vállalhatatlanok:
Nyilván egy DSLR más ligában játszik, de nem is azt hivatott kiváltani:
-
Vasinger!
nagyúr
válasz vadászcsiga #6590 üzenetére
Na igen, az ui lehetne szebb, ha azon kicsit csiszolnának még meg is venném, addig marad az ingyenes verzsön.
Jah és egy kicsit nagyobb erőforrásigénye is, mivel ha háttérben megy van olyan alkalmazás ami erősen akad, pedig alap lejátszóval nem tette, de ez van. i4-ben ennyi az össz szufla
-
index31
tag
válasz vadászcsiga #6542 üzenetére
Még a AppBounty és a FeaturePoint még csak most fog jönni A frizura már nem de a lelkesedés még tart.
-
index31
tag
válasz vadászcsiga #6539 üzenetére
1 hónapja kb.
-
bobooo
addikt
válasz vadászcsiga #6509 üzenetére
I5 szupport. új UI. egyelőre ennyit vettem észre.
-
Zozzer888
addikt
válasz vadászcsiga #6496 üzenetére
köszi srácok
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #6472 üzenetére
iPaden nekem sincs, iPhone-on a golfos volt, de nem adta meg érte
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
válasz vadászcsiga #6472 üzenetére
Nekem ezeket adta: Spider Dolitare, Crime Inc. HD = 80 kredit, Mini golf MatchUp=240 kredit. Szum=400 kredit.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
HarryPotter
őstag
válasz vadászcsiga #6422 üzenetére
Ma próbáltam a Google maps app turnbyturn navigációjat Budapesten és meglepően jól működött, kellemes női hang magyarul mondta hogy mikor merre... Szóval lehet, hogy hamarosan elég lesz a Google navigáció helyett
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
HarryPotter
őstag
válasz vadászcsiga #6415 üzenetére
Na ez érdekes. Garmin navin a garmin nem ad semmilYen frissítést ingyen. Egy év után jön egy figyelmeztetés hogy vegyem meg az update-et mert mar egy éves az adatbázis
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
addikt
válasz vadászcsiga #6415 üzenetére
Köszi, nem volt számomra egyértelmű. Azt hiszem a navigonnál volt vmi olyasmi, hogy csak 2 évig vagy jogosult a frissítésekre..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #6412 üzenetére
Pont fordítva gondoltam, nem mintha sokat olvasnám. Visszatérve a CloudOn-ra, engem zavar, hogy kérdezés nélkül ment. Hibából akkor elég is ennyi.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #6409 üzenetére
Eddig nem próbáltam pdf-et, de most néztem és nálam is hasonló.
-
nord_
veterán
válasz vadászcsiga #6399 üzenetére
Nem is mondtam, hogy teljesen kiváltja, de mobilos szinthez képest kifejezetten kellemes végeredményt ad. Nem arra való, hogy a csapnivaló, már exponáláskor elszúrt képekből minőségi képet faragjon, hanem inkább úgy jellemezném, jó alapanyagot finom utómunkával még jobbá tesz.
-
Xero
nagyúr
válasz vadászcsiga #6399 üzenetére
Szintén. Maximum Camera+-ban ráengedek egy auto szín korrekciót és némi crop-ot ha fel akarom valahova pakolni közvetlenül.
Az ilyesmit azért jobb normális eszközökkel (iPhoto, Aperture, PS) és kalibrált kijelzőn csinálni. -
addikt
válasz vadászcsiga #6381 üzenetére
Én pad-en és a telleren is a beépítettet használom, de ha ennyire jó, akkor vetek rá egy pillantást.. Anno baromira nem volt kedvem sorban állni érte
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Zozzer888
addikt
válasz vadászcsiga #6395 üzenetére
Én a Snapseedet szoktam használni, elég jó eredményt lehet vele elérniÉlességet javítani, kiégéseket visszahúzni, kontrasztolni, egyenesíteni, vágni tökéletes
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
nullzero
tag
válasz vadászcsiga #6395 üzenetére
iPhoto nemtom mennyire tud rétegeket?
Másrészt ezzel rajzolni is lehet szabad kézzel, nem egérrel. Ecset, festékszóró, ceruza, minden eszköz van.
De szerintem nem kell nagyon bizonygatnom mire jó ez; akinek kell, megveszi. -
addikt
válasz vadászcsiga #6379 üzenetére
Én nem pattantam rá, aktívan használtátok vagy csak egy újabb van ilyen is app?
-
addikt
válasz vadászcsiga #6359 üzenetére
Pont ezt akartam én is kérdezni, kezdenek e vele vmit, vagy berakják a fiókba..
Blaise: friss a hír, remélem megszellőztetik az összeget. Az biztos, hogy a mailbox nem járt rosszul ezzel az üzlettel..
-
nord_
veterán
válasz vadászcsiga #6279 üzenetére
Múltkor kellett volna valamit gyorsan felfirkantani, meg mellé egy párvonalas vázlatot csinálni. Ritkán használnám, de akkor nagyon kellene.
Vannak olyanok, ahol arrébb lehet "húzni" a virtuális papírlapot, így nem kell szenvedni a kis kijelzőn: pár szó a képernyőre, két ujjal arrébb rántom a lapot és mehet mellé a rajz. (Mozgatás mellett nagyítani, kicsinyíteni is lehet ezzel a módszerrel.)[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #6267 üzenetére
Nem emlékszem kódra. Telepítés után kellett volna kapnom, vagy amikor sorra kerülök?
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #6263 üzenetére
Ha letörlöm és újra rakom, akkor megint sorban állás lesz, vagyok kapok valami kódot?
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #6252 üzenetére
Nekem annyi bajom van vele, hogy iPhone-on ha rányomok a beállítások ikonra kidob. iPad-en működik. Mondjuk pont telefonon használnám.
-
Blyan
félisten
válasz vadászcsiga #6200 üzenetére
Ja igen... nem Neked volt gondod azzal, hogy restore után feltéve megint sorba kellett állni?
Ha igen, mi a megoldás?[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz vadászcsiga #6198 üzenetére
Gmail appot sosem használtam, csak a stock mail appot, azt most is.
Még érlelem hogy mi legyen. A Mailbox nagyon tetszik, de a könyvtárakat sajnálom.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #6186 üzenetére
Ettől mért menne?
-
Xero
nagyúr
válasz vadászcsiga #6179 üzenetére
Nem buta ötlet.
Mondjuk most már mindegy. Volt benne vagy 20-30 órám, hogy rohadjon meg. Olyan büszke volta, hogy lassan három is 100%. A franc se kezd neki megint szaros Focus-al.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz vadászcsiga #6155 üzenetére
Egy gondom van vele. Az 5 gigás wifin nem mutatja a 10+ os csatornákat, ha jól emlékszem. Lehet a routeren más országrégiót kellene beállítani.. nem tudom. Bár 5 gigán nem igen zavar be semmi olyan kicsi a hatótávja.
-
senior tag
válasz vadászcsiga #6151 üzenetére
wi-fi analytics a neve.
-
Stalker-2572
veterán
-
Stalker-2572
veterán
-
Stalker-2572
veterán
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #6122 üzenetére
macek óta eltűnt, mert minden működik
-
peugeotmate
őstag
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #6119 üzenetére
Mindkettő hétfőn van.
Azt hittem mindent szinkronizál. Hol iPad-en hol telefonon irkálok be teendőket, jegyzeteket épp mikor melyik van kezem ügyeben."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #6115 üzenetére
Task nézetben fent a naptár miért vasárnappal kezdődik? Beállítottam pedig, hogy a hét első napja hétfő.
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #6113 üzenetére
A security and data alatt van import/export data. Onnan visszajött minden.
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #6111 üzenetére
Kipróbáltam, a beállításokat nem állítja vissza.
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #6108 üzenetére
A Sync with iCloud-ra gondolsz? Az a beállításaimat is lementi vagy csak a beírt dolgokat?
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #6104 üzenetére
Elsőre hiányzik a naptárból való gyors törlés lehetősége. Week-ben rányomok, aztán kuka és kész. Mondjuk átmegyek egy másik nézetbe és kész. Majd összecsiszolódunk.
Egyébként ha törlöm, akkor mindent be kell állítgatnom, vagy van valami backup?"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #6094 üzenetére
Megvettem, ismerkedünk.
-
peugeotmate
őstag
válasz vadászcsiga #6097 üzenetére
Itt mindent megtalálsz róla, több platformra is telepíthető, mindegyiken szerkeszthető egyaránt. (AppStore-ban) Igazából nem csak szótanulásra, hanem számos egyéb dolog memorizálására is használható. Viszont nagy buktatója, hogy piszok drága. A barátnőm iPod Touch készülékén van fenn, nekem ennyit nem érne meg. Ennél a LearnInvisible programnál az nem tetszik (amit írtak a cikkben), hogy sokat kell várni a betöltésre illetve több 10 megás csomagokban tudod külön-külön felrakni a cuccaid. Ankinál egyszer ráömleszted, amit gépen megírtál már, aztán iPhone-on/Touchon stb. is tudod szerkeszteni, illetve újakat hozzáadni, nem kell hozzá mindig netkapcsolat.
[ Szerkesztve ]
meg
-
peugeotmate
őstag
válasz vadászcsiga #6095 üzenetére
Az Anki azért továbbra is hatékonyabb szótanuló App szvsz. Ha rendes offline progiként is lehetne használni, akkor valóban több előnye lenne ennek a magyar fejlesztésnek.
meg
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #6092 üzenetére
Viszonylag drága program, sokat tud, igényes és ezt az alapvető dolgot kihagyják? Nem értem. Mindegy, ezt még elviselem, majd frissítik és lesz. Bizakodjunk.
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #6087 üzenetére
A hétmeganyolcát most igazán közel kerültem a vásárláshoz.
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #6084 üzenetére
Álló helyzetben van agenda nézet?
-
Totheground
addikt
válasz vadászcsiga #6084 üzenetére
Nekem túl zsúfoltnak tűnik az interface.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #6062 üzenetére
Képek alapján nem rossz, nekem is week calendar és a gyári emlékeztető helyett kellene. Ahogy nézem univerzális, ez külön jó pont, csak kicsit sokba kerül. Ha lesz egy kis időd (és kedved) írhatnál egy bővebb ismertetőt.
Más: Real Racing 3-ban egyes pályákon nem kicsit lehet a kanyarokat levágni minden bünti nélkül.
És ha már a GC társaknál tartunk, az enyém: Mela Kehes"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Tibee86
nagyúr
válasz vadászcsiga #6071 üzenetére
Véletlenül ment neked válaszként.
-
TheMarci
addikt
-
Tibee86
nagyúr
válasz vadászcsiga #6068 üzenetére
AVPlayer-ben nem lehet kiválasztani egy filmnél a feliratot, mint mondjuk a CinexPlayer-ben? Nem igazán táltam ilyen lehetőséget, ha mindkettőnek ugyanaz a neve, csak akkor van felirat.
[ Szerkesztve ]
-
TheMarci
addikt
válasz vadászcsiga #6062 üzenetére
Anote-osokhoz van köze? Azt használom naptár helyett, hátha ez mégjobb lenne.
Do You Dream?
-
Möhe
addikt
válasz vadászcsiga #5936 üzenetére
szerintem úgy érti hogy azért a pár ősz hajszálért amit már ezért begyűjtöttél ,komolyabb dolgokra is fordíthattad volna
-
Blaise
veterán
válasz vadászcsiga #5936 üzenetére
Túl nagy a hype körülötte, holott semmi extrát nem nyújt. Megy majd a süllyesztőbe.
Ugyanez volt a Sparrownál is, kiderült, hogy hiába a mézes-mázas UI, de közben kiderült, hogy Exchange fiók kezelésre és push notification-re se képes csórikám, amivel gyakorlatilag a használhatatlan kategóriába helyezi magát a legtöbb embernél.
-
bobooo
addikt
válasz vadászcsiga #5932 üzenetére
Azt kérdezi, hogy a weboldalon "regisztráltál-e" vagy az alkalmazáson keresztül "álltál a sorba".
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
válasz vadászcsiga #5932 üzenetére
Szerintem túl sok energiát fektetsz ebbe a Mailboxba
-
törölt tag
válasz vadászcsiga #5881 üzenetére
alapvetoen a beerkezo mappat latod gmail-en, meg az ott jelen levo maileket.
Amikor archivalsz, eltunteti a szemed elol.Ha ujra latni akarod az archivaltakat, kattints az osszes level-re.
elonye: rendet lehet tartani a most fontos es a kesobb meg fontos lehet kozt
[ Szerkesztve ]
-
peugeotmate
őstag
válasz vadászcsiga #5924 üzenetére
Ez csak természetes. Én egy ilyet használok már több mint egy éve. Alapzaj nincs, minden hang ott van, ahol lennie kell, nem recseg, kellően hangos. Persze ehhez szükséges a jó "forrás" is (az én esetemben az i4-et jelenti), ami szintén nagyon jó.
meg
-
peugeotmate
őstag
válasz vadászcsiga #5922 üzenetére
Nem beszélve arról, hogy egy album FLAC formátumban kb. 500 mega helyet foglal el, míg 320-as MP3-ban jóval kevesebbet. (Félreértés ne essék, én is hallgatok FLAC-et, mert van olyan albumom, ami csak ilyen formában áll rendelkezésemre. De nincsenek különösebb igényeim azon felül, hogy le tudjam játszani őket, arra meg az ingyenes FlacPlayer+ is elég.)
Szerk.
Azt tudom, hogy Apple-nél ALAC a veszteségmentes, de én nem fogok konvertálgatni, legalábbis egyelőre.[ Szerkesztve ]
meg
-
Vasinger!
nagyúr
válasz vadászcsiga #5918 üzenetére
Igaz.
Még a ezt találtam ami nagyon tetszik, ez minden szempontból megfelelne, de ehhez is konvertálgatni kéne, mert csak mp3-at eszik, ha jól olvasom...
Marad a Capriccio, meg is veszem majd a következő héten.
Azért az eléggé elszomorító, hogy zenelejátszó téren ilyen gyenge legyen az IOS droidhoz képest, de ez van, azért így is bőven használható
-
Vasinger!
nagyúr
válasz vadászcsiga #5916 üzenetére
Hát, a dalszöveg nem igazán kritérium, de nem árt ha van, de az album art annál fontosabb.
Az albumborítót honnan szerzi be? Lehet én is látnám, csak kevés számot tettem rá, vagy nem tudom. Beállításokban semmit nem találtam album art-ról.Szerk.: Közben megtaláltam, hogy a számokkal volt a baj, nem volt beléjük integrálva a borító.
Amúgy néztem ezt a Cartunes nevű appot is, az még jobb lenne, csak tekerni nem lehet benne normálisan.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz vadászcsiga #5912 üzenetére
Feltettem, nagyon tetszik, de csak 1 baj van: Nem jeleníti meg az albumborítókat
Azt hittem ez ma már eléggé alap. Igaz a free-t szedtem le, de ha csak ezen múlik, akkor megveszem, amennyiben ott van. Továbbá lyrics-et sem talál semelyik számra sem.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz vadászcsiga #5910 üzenetére
Értem amit mondasz, de nehéz volt így elsőre elhinni.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz vadászcsiga #5907 üzenetére
Kinézetre tojok. Hogy érted, hogy a legjobb hangja ennek van?
Az alap zenelejátszó rátol valami EQ-t vagy konvertál?
-
Blyan
félisten
válasz vadászcsiga #5901 üzenetére
Mindegy, nem érdekes meg vagyok nélküle.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Totheground
addikt
-
Totheground
addikt
válasz vadászcsiga #5884 üzenetére
Elvileg elküldték smsben korábban.
Vagy te nem kaptál?Amúgy én is most restore-oltam és nem kért semmit, hanem ment azonnal.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Möhe
addikt
válasz vadászcsiga #5884 üzenetére
ennyi
-
Blyan
félisten
válasz vadászcsiga #5881 üzenetére
-
jimhun
senior tag
válasz vadászcsiga #5873 üzenetére
Hotmail-t ennek be lehet allitani push-al?
-
Blyan
félisten
válasz vadászcsiga #5878 üzenetére
Hát jó, majd akkor listában hagyom.
-
Blyan
félisten
válasz vadászcsiga #5876 üzenetére
Úgy érted, ha kilövöm az appok közül, akkor nem számlál?
-
Blyan
félisten
Akkor érdemes várni? Még 193.000-en vannak előttem.
-
vadászcsiga
félisten
Viszont megnyitott levélnél nem működik a válasz, továbbítás stb gomb (nyílacska) alul, hiába nyomkodom.
-
Möhe
addikt
válasz vadászcsiga #5870 üzenetére
Szájhős
-
Kicsirics77
veterán
válasz vadászcsiga #5844 üzenetére
az nemjó mert akkor a bor sem lesz megfelelő
de egyébként eszembe sem jutott ezt a mail-izét még letölteni sem....... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Möhe
addikt
válasz vadászcsiga #5831 üzenetére
mire van ez a hű de nagy mélboksz mizéria? linket,cikket,vagy mithokömet mutassatok már mert nem fér a fejembe hogy mire van itt ekkora érdeklődés
-
Blyan
félisten
válasz vadászcsiga #5836 üzenetére
Igen, nagy ötlet.
Előttem még 200K állnak sorba, és végén még az is lehet, hogy nem is fogom használni.
-
bobooo
addikt
válasz vadászcsiga #5831 üzenetére
Engem 356k
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #5772 üzenetére
Rendben, bocsi
Mondjuk valóban, arra is használható, ami nem warez egyáltalán....Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nullzero
tag
válasz vadászcsiga #5768 üzenetére
Köszi!
Ha ez errefele tilos, akkor legközelebb küldd privátban.
Amúgy most tényleg nem kalózkodásról volt szó. -
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #5768 üzenetére
Töröld a hsz első mondatát szerintem, mert én már kaptam ezért egyszer warnt, mert valaki kedves egyén jelentett
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Xero
nagyúr
válasz vadászcsiga #5762 üzenetére
Kapott a szájára egy restartot a telefon és utána semmi kínja nem volt. Beleraktam úgy 2-3 órát eddig. Nem értem miért döglött meg az elején, de gyanakszom egy memory leak-re.
-
sirszevenap
addikt
válasz vadászcsiga #5749 üzenetére
No már fent is van, lenyomtam egy darab versenyt, gondolom a bevezető volt, de rittig ilyenkor kapok egy olyan telefonhívást akivel 1óráig kell beszélnem! Ennyiből az jött le, hogy nekem nagyon tetszik a grafika, többi mindjárt kiderül, játszom vele egy kicsit.
Bankkártyával? Hát persze!
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #5722 üzenetére
Pont én vagyok az, aki nem költ in-app purchasekre, tehát nehezen
"Inkább kifizetek akár 4-5€-t is érte, minthogy sz@r freemium legyen, amibe ugyanahhoz a játékélményhez jóval több pénzt kéne ölni."
Blaise: senki nem mondta, hogy kell, csak mint írtam in app purchase-ek nélkül nem tudsz ugyanolyan jó lenni a játékban, mint mások iap-ekkel és ez főleg multiban lehet elég nagy hátrány, de a single-t és elég rendesen lelassíthatja és ezzel unalmassá teheti...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
szentkuti11
addikt
válasz vadászcsiga #5679 üzenetére
Igen.
-
szentkuti11
addikt
válasz vadászcsiga #5677 üzenetére
Pontosan, kibeszéltem ezt az appot
-
szentkuti11
addikt
válasz vadászcsiga #5674 üzenetére
Tegnap olvastam erről az appról szifon.com-on, de őszintén megvallva nem tudom, mi olyan érdekes benne. A beépített Mail funkció nekem tökéletes. Ami nem kell, úgyis azonnal törlöm, amire meg kell, arra azonnal válaszolok. És akkor még egy szerveren menjen át a levelezésem, meg várjak is a bekerülésre. Inkább kihagyom
-
bobooo
addikt
-
sirszevenap
addikt
-
Möhe
addikt
válasz vadászcsiga #5648 üzenetére
Ehhe, ez 80as, te le vagy korlátozva fma-n
-
sirszevenap
addikt
válasz vadászcsiga #5635 üzenetére
Akkor bizonyára en voltam a mákos!
De már megint hülye vagyok! Ez nem 3db 90es hanem 2db 80 és 1db 90kredites. Komplett hülyének akar beállítani ez az FMA! Pedig tényleg 3x90 volt elsőnek![ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
Blyan
félisten
válasz vadászcsiga #5597 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
mandin
senior tag
válasz vadászcsiga #5611 üzenetére
Remélem megéri rá várni Ma kérted a kódot, vagy ma jelent meg?
[ Szerkesztve ]
-
mandin
senior tag
válasz vadászcsiga #5603 üzenetére
Én is leszedtem de ez a reservation rendszer :S 309 ezredik vagyok mire kapok kódot
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #5603 üzenetére
Megnéztem, letöltöm.
Szerk.: Ja hopszi! 6-os szoft kell hozzá, én meg az i4-el meg 5.1.1-en vagyok. Egyre többször ütközök ebbe a problémába.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz vadászcsiga #5599 üzenetére
Ööö. Oké...
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #5597 üzenetére
Mivel jobb a gyárinál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vissza a PC Masterrace-re
- EAFC 25
- PlayStation 3
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM