Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
válasz jlaci74 #47804 üzenetére
ha főleg média fogyasztás a cél és szeretnéd megtartani a szép képet akkor nem szoktak ajánlani semmilyen fóliát.
Én a minimen paperlike-ot használok. szeretem a felületét rajzoláshoz, illetve ezen kívül is szeretem a matt kinézetét és hogy nem tükröződik a felülete.
Szóval ez rajtad is múlik, hogy neked mennyire jön be.the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Új ingyenes hirdetések
- Samsung Galaxy A8 Tab SM-X205
- iPad Mini A17 (2024, Wifi+Cellular, 128 GB, S.Gray), Apple Smart Folio tok
- iPad 10.gen Wifi, 64GB, ezüst makulátlan, Mint az új, Gar: 2027.01.04. fólia, 3 féle tok.
- Kindle Scribe 64GB + Prémium pen
- ipad pro (M4) 2024 11" - 256GB wi-ifi - ÚJ/bontatlan - silver - standard üveg
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest