Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Amazon Prime Video
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz soundsonic #47897 üzenetére
Köszi szépen segítséget!
Igen, azt tudtam hogy nem nyomásérzékeny, de azt nem gondoltam hogy vannak hasonlóak, amik működnének egyáltalán.
Az előző generációs eredeti tollhoz amúgy volt létező olyan alternatíva ami nyomásérzékeny volt? Mert akkor abból kiindulva talan valami hasonlót az újabb iPadekhez is csinálni, gondolom?
En a 2020 ipad Prohoz megvettem a gyári tollat (azt hiszem ez a 2. generációsnak nevezett Apple pencil), de talán ha 20x használtam összesen. Inkább csak jól jött néha, de akkor nagyon.
Ezért gondoltam, hogy nem adnék ki 50 ezer körüli összeget erre, mert számomra kihasználatlan lenne es “emészthetőbb az agyamnak” valami utánzat, amivel jegyzetelni meg rajzolni lehetne néha egyszerűbb (nem művészi) módon.
[ Szerkesztve ]
-
eldoble
aktív tag
válasz soundsonic #47818 üzenetére
Arra gondolok inkább, hogy a kézírást word doksivá konvertálja, de lejjebb írják, hogy azt nem tudja.
-
eldoble
aktív tag
válasz soundsonic #47811 üzenetére
Hú, akkor valahogy ennek utána kell néznem, mert ezt a két dolgot jó lenne ha tudná:
- a kézírást átkonvertálja doc vagy docx fájlnak, (a feleségem kobo elipsa 2e ebook olvasója tudja ezt)
- legalább egy megnyitott pdf fájlba tudjon beleírni, belejelölni.Esetleg, ha valaki tudja ezt jól jönne az infó.
-
jlaci74
aktív tag
válasz soundsonic #47802 üzenetére
Ha nem a rajzolás a fő cél akkor is ezt a fólia típust javaslod?
Nincs hátrányos tulajdonsága média tartalom fogyasztásnál?
Konkrét linked esetleg az általad használt fóliához?
Köszönöm! -
nagyúr
válasz soundsonic #47762 üzenetére
3uTools programmal PC-re dugva ellenőrizd hány ciklus van benne és milyen a Battery Health
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest