- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- VoIP telefonálás
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Fedora Linux
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Family Link
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
Aktív témák
-
matul
csendes tag
Az Ön sebessége
3073.1 kbits/s
376.6 K bytes/sec
Esztergom -
matul
csendes tag
Esztergomban dupláztak 768 --> 1500 (83k/s ---> 198k/s)
Ping 15-20
Kivételesen betartották igéretüket!!! -
matul
csendes tag
Emelés pfff miaz???
nem nagyon akarnak sőt még a ping mindig xar alapban 20 helyett 50-300 -
matul
csendes tag
Sziasztok!
Szerintem a 100Mb nevetséges.
2005-öt írunk emberek 100 mega az kb egy szombat délután úgyhogy csak honlapokat nézegetek.
kicsit soknak tartom hogy 6000/nap egy szélessávú net -
matul
csendes tag
Rosszabbodik a helyzet, ping xar 100-120, és tegnap kb 4x-er szakadt.
-
matul
csendes tag
Igazad van csak itt most arra akartam rávilágítani hogy sokan azt gondolják hogy az említet időszakban duplázzák meg az egyéni kapcsolatokat, pediglen nem így áll a dolog.
(iXuf egyébként nem ******* szavakat használtam, úgyhogy neméppen unmoderated amit leírtam)
Téma lezárva úgyhogy (by Invitel) mindenkinek csönd és várjunk majdcsak lesz valami.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
matul
csendes tag
Na akkor okostojás magyarázd meg miért nem változott ma reggel hétig a sávszél.(nem volt emelés öcsém épp most nézte meg)
Hely: Esztergom
Ha kicsit figyeltél volna akkor láthatnád hogy itt az invitel által küldött emelési időpontokról van szó
(gyk pontosabban arról a pár napról van szó aminek ma járt le a határideje)
[Szerkesztve] -
matul
csendes tag
Hmmm jó neked
Nah ha hazaérek én is meglesem, hogy történt-e valami, de aszem hogy felesleges nagy dolgokra számítanom -
matul
csendes tag
AHAHA na pont az!
-
matul
csendes tag
Sziasztok!
Arra következtetésre jutottam, hogy magának a gerincnek emelik a sávszélességét és a serverek teljesítményét növelik.
Szvsz nagy lóf*** a hácsónkba mert nem arról szól a fáma hogy a juzereknél emelnek.
Szerintem nekünk (immáron egyre ingerültebb) ügyfeleknek majd valamikor áprilisig bezárólag fognak emelni.
(szokás szerint jonnek majd megint a sávszélemelésről a tájékoztató emilek)
A következő szerintem az lesz hogy sikeresen felfejlesztették a rendszerüket és megkezdik az egyéni felhasználók sávszelének emelését is.
szummaszummárum marad a remény meg a várakozás ahogy ez itten szokás...ezalól természetesen kivételt képez a csekk, mer az valahogy mindig pontosan érkezik.
U.i.:
A levelükben is benne van hogy az ''Ön hálózatában emelnek'' szerintem ez rájuk vonatkozik mert ha nekünk emelnének akkor minden bizonnyal az lenne hogy az ''Ön kapcsolatában''!!!!! és itt van a buktató az egészben.
[Szerkesztve] -
matul
csendes tag
Igen a csekk valahogy mindig pontosan érkezik.
Esztergomban még semmi,( azonkívül, hogy folyamatosan szakad és ötezres a pingem) nembaj van még 2 napjuk.
Bár szerintem 28.-án reggel jön majd a levél hogy sajnáljuk, de előre nem látott problémák merültek fel a sávszélemeléssel kapcsolatban, dolgozunk a problémán és MAJD ÉRTESÍTJÜK.
szvsz alap inviteles szokás
[Szerkesztve] -
matul
csendes tag
Ez ma jött (ESZTERGOM)
Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy az Ön ADSL hálózatában sebesség növelést végzünk. Sajnos a munkák során részleges leállással kell számolni, mely a felsorolt időpontokban max. 2*20 perces lesz, és a forgalom csak egy alkalommal fog megszakadni.
2005.01.20. 04:00 - 07:00-ig
2005.01.21. 04:00 - 07:00-ig
2005.01.24. 04:00 - 07:00-ig
2005.01.25. 04:00 - 07:00-ig
2005.01.26. 04:00 - 07:00-ig
2005.01.27. 04:00 - 07:00-ig
2005.01.28. 04:00 - 07:00-ig
Megértését köszönjük.
Üdvözlettel:
Invitel Rt.
Ügyfélszolgálat: 1233
Technikai ügyelet: 06-40 820-003
Levelezési cím: 2101 Gödöllő, Pf. 407
Fax: 06-28 530-540
Értékesítési vonal: 1288
info@invitel.co.hu
www.invitel.hu -
matul
csendes tag
nekem codban 25-30as a pingem most fizettem elo (hosszabbítottam) 768ra
eddig minden ok
bár volt h dc-n 30mega 1perc alatt jott le (ez egy picit sok a savszelhez kepest, de nagyon teccik) -
matul
csendes tag
amit leírtam beállítást ahoz nem kell az a progi
(nekem magyar van)
az a progi egy más módon szabalyozza a le/feltöltés csomagjait -
matul
csendes tag
Sziasztok!
Na én meghosszabbítottam a két éves szerződésem az Invitelnél
Tegnap felhívott egy csaj hogy mai naptól átállították a nagyobb sávszélre és (ami megis történt úgy hogy nem állt le a net, vagyis megszakítás nélkül egyszer csak felugrott a letöltésem 86kra) hamarosan (dec, vagy jan) ezt megduplázzák.
Köszöni szépen hogy őket választottam stb... sablonszöveg.
aztán felraktam egy cFos nevű progit, és állítottam a winben egykét dolgot és 95k ra állt be a sávszél.
Ja és ez Esztergomban történt.
winbeállítás ha vkit erdekel:
Start menü… futtatás….. beírni: gpedit.msc
Számítógép konfigurációja/felügyeleti sablonok/hálózat/Qos csomagütemező/ foglalható sávszélesség
Itt engedélyezni majd 0 ra állítani …… alkalmaz!!
restart -
matul
csendes tag
Jó az Invitel üzletpolitikája mit ne mondjak.
Felmérgesítik a tisztelt ügyfeleket, akiknak elég nagy százaléka azonnal szolgáltatót vált. (már aki tud és éppen lejár a szerződése)
Nem tudom mi abban az üzlet számukra hogy eddig nekik fizettem ugye az internetért az ő vonalukon, most pedig az ő vonalukat használva majd az Axeleronak csengetem a dellát.
Komolyan mondom tiszta elmebeted ez a társaság.(mármint az invitel és tiszteletreméltó vezetősége)
Egyébként ma is felhívtam őket ezzel a dumával hát a válasz O volt ennyi erővel egy BKV ellenőrt is kérdeztem volna. -
matul
csendes tag
Én pl. nem tudtam kapcsolódni a netre tegnap kb. 5 órán keresztül
)
Grat az Invitelnek!!!!
Ja és tegnap bentvoltam az üsz-on hogy akkor mi is a helyzet ezzel a sávszél témával, mert ha nem kapok dec. 17-ig (akkor jár le a 2 év) írásos választ akkor megkötöm a szerződést az Axeleroval. Na itt blokkolt a csaj agya erre már nem tudott mit lépni...semmi értelmes szó nem jött ki a torkán. Annyit tudott kb. háromnegyed óra után kibökni h a szerz. lejárata után a mostani kedvezményes árat számlázzák ki!!!!! --> persze sávemelés nélkül. Na itt egy picit elsötétült előttem a világ. (ugyanis azt magyaráztam neki h 768-ast akarok 384 helyett, de csak abban az esetben ha lesz emelés)
A vége az lett hogy felírta a noteszkájába a telszámom h azonnal hív ha megtud valamit. (kiváncsi leszek h fog-e hívni dec. 17-ig.)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-book olvasók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest