- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TP-LINK routerek
- Windows 11
- Bittorrent topik
- VoIP telefonálás
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Otthoni hálózat és internet megosztás
-
IT café
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
kaszas19
senior tag
válasz
Darth-anyán #12609 üzenetére
Ja biztos azonnal ki jönnek.
-
kaszas19
senior tag
válasz
kabelmania27 #12607 üzenetére
Sziasztok.
Lassan 2 hete várjuk hogy az invitel ki kűldje a kérvényt hogy át lehessen ide hozni ahol most vagyunk de semmi, hogyan lehet kicsit megsűrgetni őket? Csak mert a papír be érkezése utántól számolva még 30 nap mire ki jönnek megcsinálni. -
kaszas19
senior tag
válasz
Intruder2k5 #12567 üzenetére
Sziasztok.
Becsatlakoznék.
Nekünk is invitel van bekötve,25mbps net,2db Stb vel.
És semmit nem vesznek el a netemből mindig eléri a 30Mbps értéket ha bevan kapcsolva a box hanem. -
kaszas19
senior tag
válasz
bopeti98 #12411 üzenetére
Nem az a baj hogy,nem megy,de még értesíteni se értesítettek róla.
Annyit mondott az ügyintéző hogy,kapnunk kellet volna egy üzenetet arról hogy karbantartás miatt nem lesznek csak a szabadon fogható csatornák.
Lett is közölve vele hogy mi nem kaptunk semmit,és nem is fogunk fizetni se semmit erre a 4 napra. -
kaszas19
senior tag
Sziasztok.
Tegnap kaptam egy frissítést a boxra,végig ment és azóta össze vissza változik a képernyő mérete,hol jó hol nem.
Lehet ennek valamit csinálni? -
kaszas19
senior tag
Na sikerült ma Bridge módba tenni a Zyxel VMG1312-B30A modem/rutert és ráköttem a saját routeremet,a saját routerem tárcsáz be a modem helyet és a DHCP szerver is azon fut, tökéletesen üzemel minden.
Egy kérdésem lenne,hogyan lehet elérni a modemt routeren keresztűl??? -
kaszas19
senior tag
Sziasztok.
Adott egy Zyxel VMG1312-B30A Modem ruter.
Mióta ez a modem van azóta ha nem torrentet töltök le akkor nem jön maximálisan csak max 1,9-2mb/s
de torrent letöltésnél meg jön 4mb/s-is.
Vajon mit kellene beállítanom??? hogy mindenhol egyformán kitudjam használni a sávszélességemet. -
kaszas19
senior tag
válasz
kabelmania27 #12135 üzenetére
-
kaszas19
senior tag
válasz
kabelmania27 #12133 üzenetére
2 évet.
net+iptv. -
kaszas19
senior tag
válasz
kabelmania27 #12131 üzenetére
Volt igen általában akkor ment el net mikor hétvége volt és volt hogy fél délelőtt nem volt netem.
A kábel tv az is onnan volt és az utóbbi időben a kép hullámzott a tv-én.
Lassú netet adott aránylag sokért főleg ezért is váltottunk invitelre. -
kaszas19
senior tag
Sziasztok.
Sokat olvastam hogy az invitel modem router-jét tegyem bridge módba és használjak saját router.
Router meg van csak azt nem tudom hogy hogyan kel a zyxel vmg1312-b30a hogyan kel beállítani??? -
kaszas19
senior tag
Futtattam egy ilyen P2P tesztet is erre meg ezt dobta.[link]
-
kaszas19
senior tag
Sziasztok.
2 Hete váltottunk a helyi szolgáltatóról Invitielre,azóta egy modemet már cseréltek iselég jó arány na mindegy.
25Mb net+ IPTV 2db set top box.
A kérdésem az hogy mennyire jó hogy ilyen nettel a letöltésem 4,1Mb/s a feltöltésem 800kb/s ez természetes vagy valami vissza fogja és ennél többnek kellene lennie???
Aktív témák
- FÓLIÁS LG UltraGear 27GN800P-B IPS Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 1ms / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync
- Fél konfigurációk
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest