- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Linux kezdőknek
- Microsoft Word topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Windows 11
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
-
IT café
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
headhunter #16361 üzenetére
Eddig nekem egyszer kellett hívnom a 1445-öt úgy rémlik, akkor még javasolták, hogy újból manuálisan is indítsam el a csatornakeresést, illetve küldtek rá frissítést. Utóbbi néha szükséges volt a telekomos SAT TV-nél is. A CA modul is melegszik valamelyest. A TV-t is áramtalanítani szoktam kihúzás, majd ismételt behelyezés előtt, és olyan 2 percig várni is szoktam.
(#16357) kabelmania27:"kár hogy nincs videótár, akkor hárombetűshöz hasonlóan felejtős lenne a tratec/mmwo."
Az is kár, de ami igazán nagy fegyvertény olyan városokban, ahol sok a UPC-s az a Wi-Free. A napokban pont azon filóztam, hogyha itt helyben sok helyen lenne, és nekem lenne UPC előfizetésem, azzal jó eséllyel kiválthatnám a Net & Roll S csomagot.
Persze, ha úton vagyok, mondjuk Berettyóújfalu és Debrecen között akkor cseszhetem, de a városokban már jó lehet szerencsés esetben.
Az Invitelnek jó lenne egy ilyen szolgáltatás, csak ezzel meg az a baj, hogy kábelmodem helyett eleve HGW kellene. Szóval ennek is lenne hátránya, na meg ugye az Invitelnek mások a lehetőségei.
Aktív témák
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Eladó steam kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest