- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #15064 üzenetére
Ja, itt helyben is van egy mozi, ami most lett felúítjva, és nem voltam azóta benne, de feltételezem a Plázában lévő terméket nem veri azért
Igen, szóval egyrészt elmész a moziba csengeted a lóvét, veszel pattogatottat, innivalót, ha Debrecenbe mész, akkor még plusz busz / vagy benzinköltség, és akkor még ha egy vígjátékra ülsz be, akkor lehet pont akkor röhög a közönség amikor mondanak valamit és nem hallod
Aztán már mindjárt 4-5 K-nál jársz barátok között is számolva.
(#15065) Intruder2k5: Az HBO szerintem a 90'-es években és a 2000-es évek elején élte a fénykorát, amikor még lassú volt az otthoni Internet, nem volt film+, sorozat+, FOX, és Paramount. Sorozatoknál nekem a FOX a kedvencem.
Persze a film+-on eléggé olyan filmek mennek, hogy megnézem IMDB-n a pontszámokat és 10-böl 7-8 alkalommal olyan ponsztámokat látok, amiből egyből lejön, hogy valami alacsony költségvetésű alkotásról van szó, vagy jó régi, esetleg ha egyik sem, akkor meg sokadjára leadott Harry Potter, Gyűrűk ura stb
Egyébként ma hívtak az Inviteltől - megint nem én vettem fel a telefont, mert nem voltam telcsi közelben -, hogy elhárították a hibát.
Eddig a CA modul cserét leszámítva, bekötéssel együtt volt 3 hónap alatt legalább három kiszállásuk, és ugye még a felezett havidíjat fizetem.
-
bopeti98
őstag
válasz
Az HBO sorozatokban erősebb, mint filmekben. Aki szereti az HBO stúdió sorozatait, annak megérheti. Főleg ha dobnak mellé HBO Go hozzáférést is.
-
válasz
Mondjuk jó pár éve már nem követem az HBO műsorát, de nekem mindig az volt a gondom vele régebben, hogy ha új filmet adtak akkor abban tuti minden színész, rendező, kiadó, mindenki ismeretlen volt, ha meg ismert színészek játszottak, akkor az nem volt új film.
-
törölt tag
válasz
headhunter #15060 üzenetére
Igen azon én is gondolkoztam, hogy visszaviszem az egyik STB-t személyesen, mert úgy olcsóbb de aztán úgy voltam vele, hogy egyrészt Hajdúszoboszlón nem vagyok jártas, másrészt ha vissza kell valamiért vinni, akkor már útiköltségben ott tartok mintha kiküldték volna kb (ez még akkor volt, amikor belengették a 4K-s futárszolgálatot, amiről kiderült, hogy mégsincs náluk ilyen opció
. Tény, hogy a 7K-t megspórolhattam volna (még nem számlázták ki, de köv hónapban tuti), ha elve 1CA modul + 1 STB-vel rendelem, de már mindegy, a kötbér megúszásán bőven megspróroltam ha így vesszük. Azt meg eleve nem tudhattam, hogy ennyivel jobb a CA modulos verzió. Nincs amúgy semmi bajom az STB-vel sem, csak lassabb, áramot fogyaszt, helyet foglal, plusz egy távirányító, de legalább ingyen van
Ami szerintem gáz, hogy az egész megyében csak Hajdúszoboszlón van Invitel pont. Az, hogy még Debrecenben sincs, az tényleg elég probléma. Régen itt a városban is volt a Pannonnál egy ilyesmi, de az csak viszonteladó volt, 2003-ban ott kötöttem az Invitel ADSL szerződést.
Az HBO olcsó csomagon én is gondolkoztam, de végül addig hezitáltam, hogy még a filmboxról is bebizonyosodott, hogy megvagyok nélküle.
Majdnem három hónapig volt a Filmbox csomagom , de azt lemondtam, mert szinte sosem néztem, nekem a FOX, és a Paramount ilyen szempontból ami kell. Az alap filmbox meg benne van az extrában. Plusz ott van még a film+ 1 & 2 is.Az Extra azért kellett, mert a 60-as csomag amikor kötöttem csak így volt elérhető, és ekkora kábelezési, meg áthelyezési mókát nem akartam vállalni a VDSL2-höz képesti + 7-9 Mbps-ért amit a 30-cas nyújtott. Nem bántam meg egyébként a tévé csomagot, Nagyapám pl nézi a német adókat és a Russian Today-t is, egy hiányzik, de az inkább a Mamámnak az M3. Ezt csodálom is, hogy nincs benne az extrában.
Viszont külön 790 Ft /hó lenne, de mivel odaát a CRT tévén csak analóg van ehhez még hozzájönne egy harmadik egység, ami csak STB lehetne 990 Ft/hó áron. Szóval...
Muteroméknál meg alapban benne van IPTV-nél az M3
Szerencse, hogy végül is nem a minicsomagokra értendő a 2 év hűség hanem az alap szolgáltatások előfizetésére, itt meg aki váltott T-ről Invitelre, az nem fog egyhamar visszaváltani.
(#15062) kabelmania27: Igen, meg lehet nélküle lenni, de tényleg ez olyan dolog, hogy megszkás kérdése, aki sokat néz filmeket annak megérte akkor megrendelni. HBO-nál azt hiszem nincs reklám sem a filmek közben. A Havi 1345 Ft meg a Debrecen Plázában kb egy mozijegy ára, és ez meg havonta fizetendő csak.
-
headhunter
addikt
válasz
#41133696 #15048 üzenetére
Elsőnek megejtem a modul cserét (Box vissza a feladónak), utána megnézem mit tud kihozni az SD adásokból a TV+CA modul és jöhet a "HD Super" csomag rendelés.
Eddig, 2014.10.31.-én bekötött szolgáltatás, 2016.10.31.-i hűség helyett, 2017.05.12.-nél tart.
1. Második Box rendelés
2. Start Max opció
3. 30Mbit-ről, 60Mbit-re emelés
.
.
HD SuperHűség idő meg csak "tolódik", mint a magyar válogatott...
--------------------------------------------------------------------------------
HBO MaxPak HD-n filóztam, amikor fél évig 1.345Ft/hó volt 2 éves szerződésnél, 7-24 hónapig 2.690Ft/hó, de azt a csomagot nem lehet "egyszerűen" lemondani csak az igénybe vett kedvezmények "kötbérként való visszafizetése árán...
pl.: HD Supert bármikor lemondhatom, nincs következménye csak 2 éves hűségidő vállalás az ára a főszolgáltatásra. (60Mbit/s net+Családi TV+Telefon)
--------------------------------------------------------------------------------Fittv egyik STB-n jön, másikon nem...
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #15056 üzenetére
Ja, meg az is, hogy relatíve friss csomag lehet, mert az általam a bekötés előtt letöltött PDF-ben még nincs benne:
viszont az újban már igen:
(#15055) kigyi_23: Nos én is így emlékeztem, csak nem akartam megszívni, mint a 1412 hívásával - mondjuk ott vagy 2 perc hívásom volt - ,de a Telekom hálózatából ingyenesen hívható, az Invitel száma, az Invitel hálózatából viszont kék szám díjáért a Telekomé.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #15053 üzenetére
Update: immáron nálam is az STB-n keresztül kifogástalanul működik a Travel HD:
Invitel ARC-1011YR STB + Travel HD hibamentesen Youtube vid.
Más. Telefonnal kapcsolatos kérdés: mi a helyzet akkor ha a Start Maxszal olyan számot hívok - például Taxit -, amely ugyan vezetékes szám, de át van irányítva mobilra? A legtöbb Taxisnak például így van megoldva. Telekomnál nem volt gond, de itt nem tudom, hogy ugyanúgy van e.
A nyítóposztba esetleg be lehetne tenni ezt a linket: Információ a telefonszámok hordozottsági állapotáról - NMHH
-
zulu_mester
tag
Sziasztok!
Egy olyan jelenséget tapasztaltam az Invitel iptv és net kapcsán a hétvégén, kb 2 héttel a bekötés után, hogy egyszer csak a tv-n a kép és a hang elkezdet akadozni és szaggatni. A net meg nagyon ingadozott és közelében sem járt a csomagban kínált sebességtől.
Azóta a tv rendbe jött, de a net az nem kóser még mindig. A bekötés utáni kb 2 hétben a net sebesség napközben is 29,5 mb/s volt, kisebb hálózati terhelés esetén 32 mb/s is volt. De a hiba óta még mindig ingadozik és olyan időpontban sem éri el a kezdeti maximumot, amikor a hálózati terhelés nem akkora.
Mi lehet az oka? vagy az Invitelnél ez megszokott? -
törölt tag
-
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz
headhunter #15040 üzenetére
Videót holnap, mert odaát éppen a Spektrum HD-t nézik, de pár képet sikerült csinálnom (ameddig a Spektrumon reklám ment), illetve egy új tapasztalatra is szert tettem.
1. Kép Travel HD:
éles lenne a kép, de éppen mozgás volt
Viszont ahogyan korábbi hozzászólásomban írtam, most láttam, hogy ez volt az az adó, amelynél a Sony TV kiírta, hogy "a kiválasztott adót titkosítják vagy nem dekódolható". Tehát az imént amikor átvittem odaát a CA modulnál - mert mióta a szerelők elmentek nem néztem, most viszont több alkalommal is meggyőződtem róla -, a Travel HD-nél előbb 4-5 másodpercig fekete képernyő van, utána "a kiválasztott adót titkosítják vagy nem dekódolható" üzenetet jelenít meg a Sony, de utána megjelenik az adás, és szépen megy is nem szaggat, a hang is rendben van. Szóval a Travel HD-nél lehet valami, nálam az STB-nél ugyanezen csatornánál ugyanaz a helyzet mint délután volt, lassított film effektus, hang nélkül.
Nat Geo HD
Nat Geo SD
Nat Geo Wild HD
Spektrum HD
Spektrum Home SD
Fit TV-t ma néztem (most pedig műsorszünet van), holnap megnézem azt is, meg csinálok videót telefonnal, bár utóbbi az L7 II kamerájávál nem lesz éppen 1080i
Köszi, benézek majd a berettyóelektróba, és veszek
-
StLui
veterán
válasz
Intruder2k5 #15046 üzenetére
Megcsináltam, egyik se így volt, köszönöm, 1 hét múlva jelentkezem
(kb hetente állt le)
-
-
StLui
veterán
válasz
Intruder2k5 #15043 üzenetére
Szia!
A router "oldalán" azt látom a WAN pontnál IP adress sorban hogy PPPoE connect on DemandErre gondoltál, vagy máshol kéne néznem?
Köszi!Kabelmania27: külön, a router egy saját tplink 1043nd
Wan connection type: PPPoE/Russia PPPoE
-
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #15032 üzenetére
Azon filóztam, hogy mind a kettőből lehet kettőt kellene venni (mert más is írta itt, hogy originált splitter hibás volt). Egyébként rákérdeztem, de ahogy sejtettem eddig senki nem írt, hogy itt lenne. Pedig lenne helyben egy bolt, ahol láttam rá esélyt, de telefonon azt mondták nincs nekik. Kis város hátránya
Amúgy ami a hiba specialitását illeti:
1. Tulajdonképpen a központból oldották meg (ha egy csatorna nem megy nálam rendesen akkor is).
2. Ebből fakadóan felesleges körük volt a szerelőknek sajnos
3. Az itt eltöltött kb 2 óra is azt mutatja, mennyire nem találkoztak még ilyesmivel, mivel az STB egyáltalán nem írta ki a megszokott, nincs hozzáférést üzenetet, a CA modulos tévé pedig csak az egyik csatornánál
4. Szegény szerelőknek felesleges volt felmászniuk az oszlopra, és kétszer a padlásra.Viszont lelkiismeretesen mindent megpróbáltak, de végül a központnak sikerült - persze a szerelőkkel folyamatosan tartva a kapcsolatot, hogy mégis mit látnak vagyis mit nem - életet csiholni a disc. adókba.
A szerelők részéről még felmerült az a kérdés is - ezt ők kérdezték tőlem -, hogy a 72 óra munkanapokon értendő, vagy a hétvége is beleszámít?!
-
headhunter
addikt
válasz
#41133696 #15031 üzenetére
""következő a fejlemény: immáron csak nálam nem jó a Travel HD STB, odaát a CA modulnál igen""
Rám hoztad a szívbajt...
Július 2.-án megyek a CA modulért Hajdúszoboszlóra (STB vissza), remélem nálam mindegyik csatorna jönni fog. (HD Super)
Tudnál lőni pár fotót vagy videót a CA modulos TV digitális adások minőségéről? (SD, HD)
FitTV-n ma volt adás? (Nálam fekete a képernyő)
Itt kapható splitter, 600Ft/db (Lehet HPF is van nála) : [link]
-
kabelmania27
félisten
válasz
Desmond0313 #15037 üzenetére
A tratec osztó multimédiás tehát ha a kimeneteket felcseréled akkor nem lesz net.
Úgy kellene átalakítani hogy a bejövőre teszel egy kettes splittert egyik kimenet modem másik kimenet hpf erősítő négyes splitter. -
M@Db0Y
senior tag
válasz
Desmond0313 #15035 üzenetére
Szerintem legelsőnek kéne a tris-t raknod és utána a tv ágra mehet az erősítő és a splitter. Illetve ha a legelső splitternél nincs a tv ágon szűrő akkor az probléma lehet!! Ha jól értelmezem amit leírtál, de vannak itt okosabbak akik majd többet segítenek .
szerk: uhh ez valami egészen furcsán van bekötve nálad
-
Desmond0313
csendes tag
válasz
kabelmania27 #15036 üzenetére
Megnézegettem itt a dolgokat és nem írtam le mindent az előző alkalommal. Tehát a másik szobában az emeletről lejön a coax. Ott az belemegy a már említett Teletronik 5-1000 MHz 2-way splitterbe, aminek egyik OUT-jából jön át coax ebbe a szobába, a másik OUT-jából pedig egy Elertronik HPF88VUT 1 GHz-en keresztül megy coax az ottani TV-be. Az ebbe a szobába átvezetett coax belemegy a már említett Tratec elosztóba, melyről egy kép:
A modem a bal oldali, 5-60 MHz 2dB / 80-1000 Mhz 10dB kimenetre van kötve. A jobb oldali kimenet egy ilyen jelerősítőbe megy:
Majd ennek kimenete van továbbítva a 3. szobába egy TV-hez. Ezt a jelerősítőt akkor vette édesapám, amikor az öcsém a régi CRT TV-je helyett kapott egy Samsung LCD-t, ugyanis az új TV-n zavaros volt az adás minden csatornán, a jelerősítő beszerelése után azonban kitisztult. Esetleg próbáljam meg felcserélni a Tratec-en a kimeneteket?
Szerk.: bocs a ferde képért
-
kabelmania27
félisten
válasz
Desmond0313 #15035 üzenetére
Üdv!
Nem jók az értékek.
Annyit tudsz csinálni, hogy a bejövőre teszel egy splittert egyik kimenet modem másik kimenet hpf és erősítő elvileg 52alatt lesz az adási szint és meglesz a négy us.
1445-ön jelentsd be a problémát. -
Desmond0313
csendes tag
Sziasztok!
Hajdúszoboszlón vagyunk Invitel felhasználók már sok-sok éve (még a FiberNetes időkből). Valamikor 3-4 évvel ezelőtt váltottunk a régi FiberNetes 6/1 csomagunkról 30/2-re, akkor hoztak új modemet, egy a fórumon is sokat emlegetett Thomson TCM471-et. Annak idején még minden király volt, 5ms ping, atombiztos kapcsolat, nem volt baj sosem. Viszont az elmúlt talán 2 esztendőben időszakosan előjöttek szakadozási illetve sebességi problémák, ezeket mindig bejelentettük, és legtöbbször a központban állítottak valamit, ami után mindig jó lett pár hónapig. Azt hiszem talán kétszer jártak itt szakemberek jelszintet mérni, volt hogy cseréltek elosztót, vagy tettek fel jelerősítőt, nem tudom, nem én voltam itthon. Lényeg az, hogy ha megnézték bentről vagy személyesen, utána mindig jó ideig semmi baj nem volt vele. Legutóbb azt hiszem tavaly ősz végén járt itt szakember, mert akkor is rakoncátlankodott a kapcsolat. Azóta minden hiba nélkül működött, a DS, US és Online LED-ek szépen folyamatosan világítottak, nem volt szakadás. Az utóbbi két hétben azonban megint elkezdődtek a problémák. A kapcsolat egyszer csak megszakad, a modemen az US LED elkezd lassan villogni, majd pedig kb. fél/egy perc után a modem újraindul, és az US LED ezután zölden világít kék helyett. Ha pár óra múlva resetelem, akkor van hogy visszaáll vagy a villogós US vagy a "normál" állapotba, de ez csak esetleg pár napig tart, utána megint szakadás és a fent leírtak kezdődnek elölről. Jelenleg a zöld US állapot áll fenn, a modem diagnosztikai oldala ezt mondja:
Normál esetben 4 return csatornának kellene lennie, de csak 1 van. A modem előtt egy Tratec TRIS-210E elosztó van, a másik ág TV-be megy egy nagy erősítőn keresztül. A Tratec bemenete pedig egy Teletronik splitterből jön, aminek a másik ága szintén egy TV, innentől pedig nem tudom, hogy mik vannak, mert bonyolult a hálózat a házban, mivel van 4 emeleti szobánk is amit régen kiadtunk nyáron, és mind a 4 szobába lett vezetve TV, valamint még a földszinten a nappaliba is, és nem tudom hogy mi, hol, hogy, merre lett elosztva. A lényeg az, hogy eddig minden fainul működött, semmi nem lett változtatva, és magától elkezdett ledobálni. Kipróbáltam a Tratec nélkül, úgy sem jó. Lehetséges, hogy a modemmel van baj? Ugyanis azt is megfigyeltem, hogy jóval hosszabb időbe telik a modem teljes felbootolása, mint fiatal korában, konkrétan az "Online" résznél tölt el nagyon sok időt bootolás során (akár 30-45 másodpercet is esetenként, régen ez a rész 2-3 másodperc alatt kész volt). A kábelvégeket megnéztem, minden a helyén van, minden maximálisan rátekerve kézzel az elosztókra meg a modemre is, próbáltam router nélkül is, nincs változás. Tudom kicsit hosszúra sikeredett az irományom, de gondoltam leírok mindent amit észrevettem/csináltam.
Üdv,
Dániel
-
törölt tag
Üdv!
van itt valaki aki borsodban veszi igénybe a szolgáltatást?
A jelenlegi LRT com netem 3 mega kb 4500ft, használhatatlan. egyszerűen lopás amit művelnek..
Na mindegy
Erről akarok váltani 10mps invitel internetre 5340ft/hó
-
kabelmania27
félisten
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #15030 üzenetére
Egyébként most pont az a szerelőpáros volt mint a CA modul előtti egyedüli szerelőt megelőzően. Anno nekik vetettem fel, hogy cseréljék le, és ők mondták, hogy oké. Majd megoldom, mert engem is érdekel, hogy még mennyit fog javulni, csak előbb rákérdezek itt a Debrecen és környéke topicban hátha van a városon belül is, mert egyébként a futár többe kerül (főleg ha két helyről rendelem), mint maga a cucc(ok).
Egyébként a képen látható cucc valóban nagyon régi, még lehet a lakótelepről való UPC-s analógnál, vagy nem tudom... de legalább 10+ éves.
Egyébként még nem zárták le a hibajegyet. Ezúttal például nem volt telefon a központba, és nekem nem kellett belemondanom, hogy igen minden rendben. Azt mondta ez elhúzodó dolog lesz.
(#15027) GoodSpeed: helyesbítés:
"következő a fejlemény: immáron csak nálam nem jó a Travel HD STB, odaát a CA modulnál igen"
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #15028 üzenetére
-
kabelmania27
félisten
Szerintem is jól jártál.
D2 területen 9ezerért 6/1 és 40 analóg tv telefon van, sajnos nincs dvb-c.
kigyi_23: Nekünk is jött hasonló, a megadott időben nem volt kiesés.
GoodSpeed: Nézd meg modem újraindítás után, meg kellene próbálni tratec nélkül esetleg kettes splitterrel. -
törölt tag
válasz
#41133696 #15023 üzenetére
A következő a fejlemény: immáron csak nálam nem jó a Travel HD, odaát az STB-nél igen. A többi adó nálam is. Telefonban azt mondta a szerelőnek a központ, hogy az Invitel ARC-1011YR-nél előfordul ilyesmi, de:
1. Nem tudjék kicserélni másmilyen típusra (egyébként is megmarnám már magam megint be kellene állítani a csatornasorrendet)
2. Eddig a Travel HD nálam jó volt
3. A többi HD jó. -
Azt hiszem jó vásárt csináltam.
Még délelőtt hívtak, hogy kedvezményes ajánlat hatvan akárhány csatorna, digitális (a meglévő analóg helyett), és a net duplázódik (30->60Mbit), ez lenne nekem 8990, akkor nem kértem, viszont mondtam, hogy a 60 mega önmagában érdekelne. Visszahívást ígértek. Két óra múlva (pár perce) hívtak is, hogy akkor hatvan akárhány digitális TV csatorna (CA modullal) és a 60 megás net lenne 7490. Az eddigi havidíjam 7040 volt, így rövid vacillálás után elfogadtam, miután garantálták, hogy két évig nem emelkedik a havidíj. Nem egész 500 forintot megért a dupla sebesség.Ez a csomag elvileg új előfizetőknek 10k lenne, bár ennek nem néztem utána.
Mit gondoltok?
-
törölt tag
válasz
#41133696 #14974 üzenetére
Most voltak itt a szerelők (éppen elmentek), egyelőre a hiba továbbra is fennáll. Fent voltak kétszer a padon, egyszer lekötötték, hogy direktbe csak az egyik TV legyen rajta pontosabban az STB, aztán meg vissza. A jelszint megfelelő, telefonban folyamatosan kommunikáltak a központtal, kb 1,5-2 óráig voltak itt de mondták, hogy hagyjam rajta egy ideig, és keresni fognak majd telefonon, vagy bejönnek, mert jogosultsági probléma van, de az STB nem ír ki ilyet és a CA modul is csak az egyik adónál. Közben a Travel HD lassított film formájában megjelent, de hang nélkül
Voltak az oszlopon is:
Majd modem restart után reálisabb lesz
Ja... szerencsére nem csináltak FR-t, mert az STB-n megőszültem volna, mire megint beállítom
-
kisapa
senior tag
Az invitel hálózatából lehet hívni a 1412-t. Még 11.-én lemondtam a netet és a telefont de a honlapon még mindig mutatja mint meglévő szolgáltatást. Esetleg mobilról ha az is T-s nem ingyenes?
-
kigyi_23
addikt
25.-én lesz karbantartás ilyenről sokszor jön levél tőlük, de most nem írtak terület részt csak azt, hogy érintett lesz a szolgáltatásunk. Érdekes. (szoktak írni utcákat, hogy merre van a karbantartás és főleg az EON-os karbantartás miatt van szolgáltatás kiesés, de ez most más.)
-
kisapa
senior tag
válasz
kabelmania27 #15015 üzenetére
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
xyzikeee #14994 üzenetére
Ügyfélszolgálaton ha nem akarják a jobb árat adni ( a normál ügyfélszolgálatosok nem adhatják állítólag) akkor fel kell mondani. Megkéred hogy kapcsoljon valakit akinél a lemondást tudod intézni és akkor kapcsolnak olyat aki tud kedvezőbb ajánlatot adni. Én is ezt játszom már vagy 10 éve , nem értem miért nem lehet automatikusan adni a meglévő ügyfeleknek a kedvezményt.... illetve értem mert nálunk vannak még a mai napig olyanok akik a sima analóg ktv-ért (se net se telefon) fizetnek havi 6000-et...
-
headhunter
addikt
"Ennyit" számít a konstelláció? (64 helyett 256)
Összes HD csatorna: 6900ks/s 256 QAM
1-6. csatornánál (314MHz) 818ks/s 64 QAM, nagyon karcsú...
-
kisapa
senior tag
Úgy néz ki semmi nem megy egyszerűen. május 18.án bekötötték a netet meg a telefont. Nagy nehezen június 1-én megkaptam a szerződést természetesen rossz árakkal. Bementem az ügyfélszolgálatra ahol fel is vették a jegyzőkönyvet a reklamációról és azt mondták, hogy majd küldik az új szerződést. Az nem jött viszont a régi alapján megkaptam a számlát június12.-ei dátummal, amin ugyanúgy szerepelt a telepítési díj. Bementem ismét az ügyfélszolgálatra ahol azt mondta a hölgy,hogy ne fizessem be mert úgy látja,valaki már dolgozik a módosításon. Azóta sem történt semmi. A befizetési határidő pedig közeleg. Ráadásul ma észre vettem,hogy a négyből egy csatorna nem működik.
-
Light527
csendes tag
válasz
kabelmania27 #15010 üzenetére
Igen közben rájöttem
(szerkesztve)
Köszi a segítséget. -
Light527
csendes tag
válasz
kabelmania27 #15008 üzenetére
Akkor vennem kell ilyen toldót ugye?http://muholdvetel.hu/186-large/f-toldo-f-csatlakozo-aljzat-aljzat.jpg
-
kabelmania27
félisten
válasz
Light527 #15007 üzenetére
Nem kell cserélni!
A tvc splittert hagyd bent, az úgy teljesen jó ahogy fent a padláson elvan osztva, annyi a teendőd hogy lent az mmwo osztót vedd ki mert nincs rá szükség, ha kiveszed jobbak lesznek az értékek.
Legjobb megoldás bejövőre kettes splitter egyik kimenet modem másik kimenet hpf és osztani a tévékre, tehát nálad az mmwo nem kell. -
Light527
csendes tag
Kábel az utcáról-->TVC:1. -(HFP)->TV-k
2. -->MMWO-->modem
Mehet a csere? -
válasz
Light527 #15002 üzenetére
Én ezt nem mondtam, csak, hogy mindenképpen próbáld meg router nélkül is, közvetlenül a modemet és egy PC-t, vagy laptop-ot, kábellel összekötve. Természetesen ha így is ugyanúgy belassul, akkor tényleg nem marad más, mint hívni a hibabejelentőt.
Természetesen az óránkénti újraindítás szükségessége nem normális dolog.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Light527 #15004 üzenetére
Mmwo tévés kimenetén az a fém kupak egy lezáró ellenállás, nem kell oda osztó, jobbak lesznek az értékek osztó nélkül.
Ha az mmwo osztóra nincs kötve tévé akkor vedd ki, mert nincs rá szükség, ha nem ér el a modemig a kábel akkor F toldót tegyél be.
Padláson csak akkor vedd ki a splittert ha nincs szükség az osztásra. -
Light527
csendes tag
válasz
kabelmania27 #15003 üzenetére
Jaa és a MMWO-nak (csak a net koaxa van rajta) a kis fém kupakját rakjam majd át arra amit a padlásról lehozzok?
-
Light527
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #14999 üzenetére
De éppen ez az, reset után megvan, majd 10-20 perc múlva leesik... Most egésznap resetelgesem?!
-
válasz
xyzikeee #14997 üzenetére
Az ugyfelszolgalati irodaban azt kotnek meg neked amit akarnak. Be kell menni es kemenyen fellepni. En ezt ketszer tettem meg es mind a ketszer elertem a celom. Elso eset hasonlo volt, uj ugyfeleknek joval olcsobb csomag. Bementem, azt mondtak nem lehet. Ok, akkor most azonnal megszuntetjuk a csomagot es 3 honap mulva akkor kotok akciosat. Felhivtak valakit telefonon, azonnal lett akcios csomag. Masodik eset, telefonban 1 ev huseg 10 mbit havi 5500. Irodaban 2 ev huseg 6500/ho. Na ott is addig vertem az asztalt, mig eloszor lett 5500 es 2 ev, majd 5500 es egy ev, pedig elotte telon az inviteltol hivtak.
Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest